DÚ, stránka v notepade

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Looker
Medium Expert
Medium Expert

DÚ, stránka v notepade

Príspevok od používateľa Looker »

Dobrý deň, chcel by som Vás požiadať o pomoc. V škole mám veľké problémy s informatikou a neviem si dať rady.
Za domácu úlohu nám dala p. profesorka vytvoriť webovu stranku v textovom editore. Tému som si vybral zvieratká.
Prosím Vás, verím, že je tu kopu šikovných ludi, ktorí by mi mohli pomoct. Webová stánka ma byť jednoducha, myslím si, že niekto šikovnejši to zvládne velmi rychlo. Prosim Vás potrebujem to do zajtra. Možte sa vyjadriť prosím?

Ďakujem velmi pekne.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: DÚ, stránka v notepade

Príspevok od používateľa audiotrack »

môžme sa vyjadriť asi takým štýlom, že úlohy ti tu nikto nebude robiť. Skús aspoň začať, aspoň si to navrhni a sprav čo vieš a pýtaj sa na konkrétne problémy s ktorými ti pomôžeme.
Looker
Medium Expert
Medium Expert

No ved to, že ja tomu vobec nechapem. Nebol som na hodinách, pretože som bol v nemocnici a teraz som sa dozvedel že do zajtra to máme odovzdať.
Aj tak ďakujem.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

v tom prípade ťa isto pani profesorka ospravedlní, ak si vymeškal tak veľkú časť látky že to nezvládaš a dá ti náhradný termín aby si sa to stihol doučiť
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Práva preto, že som vela vymeškal tak to musim odovzdať, lebo ma neprepusti k maturite. Je to zakomplexová stará informatikárka a neriadi sa žiadnymi pravidlami, ani čo sa týka nahradých termínov. Keby jej niečo take poviem tak ma asi vymaže zo sveta. Dakujem za pomoc.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Looker napísal:No ved to, že ja tomu vobec nechapem. Nebol som na hodinách, pretože som bol v nemocnici a teraz som sa dozvedel že do zajtra to máme odovzdať.
Aj tak ďakujem.
na budúce skús tú s tým že Ti pes roztrhal všetky poznámky z hodiny, alebo že Ti spadli do záchoda a sú nečitateľné...

Ak Ti krivdím, tak sa hlboko a úprimne ospravedlňujem, avšak dosť silno o tom pochybujem...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Tak hor sa na http://jakpsatweb.cz a za hodinku štúdia máš stránku :) A ešte sa aj naučíš vymeškané.
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Takto narýchlo urobená stránka by aj tak podľa mňa nestála za nič.
Inak HTML je taká vec, ktorú sa môžeš učiť aj sám doma, nato školu nepotrebuješ.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Looker napísal:Práva preto, že som vela vymeškal tak to musim odovzdať, lebo ma neprepusti k maturite. Je to zakomplexová stará informatikárka a neriadi sa žiadnymi pravidlami, ani čo sa týka nahradých termínov. Keby jej niečo take poviem tak ma asi vymaže zo sveta. Dakujem za pomoc.
tak sa obráť na triedneho, študijné poradcu či priamo riaditeľa. Ak si vymeškal tak veľkú časť štúdia ako píšeš a nemáš to dobrané, tak máš nárok na odklad preskúšania a nemôže to byť dané zo dňa na deň. My sme si školou tiež prešli a tiež sme nadávali na profákov, tak veľmi dobre viem ako to je :) Ale aj tak ti neporadíme, zvládnuť to musíš sám. My ti to vypracujeme a čo to vyrieši? Na mature to budeš už vedieť? Spraviť jednoduché html sa dá naučiť za deň, takže do večera to stíhaš a zajtra ju môžeš odovzdať
Napísať odpoveď