League of Legends
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
mne stale vyhadzuje tu chybu
Uz mi to ide... novy champ za 6300.. dost prehnane ceny za tych champov davaju 
-
lekoklatik
VIP
Adry sry ale si postihnutý?
Koľko nových championov si zažil?
A koľko stál prvý týždeň každý z nich?
Áno, presne toľko...
Koľko nových championov si zažil?
A koľko stál prvý týždeň každý z nich?
Áno, presne toľko...
-
PhYs0c
King
spravte toto a malo by to fungovat
http://eu.leagueoflegends.com/news/fix-patching-issue
kto nerozumie tak len stiahnite ten subor a ulozte do zlozky LoL
http://eu.leagueoflegends.com/news/fix-patching-issue
kto nerozumie tak len stiahnite ten subor a ulozte do zlozky LoL
Leko -> Jarvan 4800, Trundle 4800
// a nehovorim len o IP, ale aj o riot points...
// a nehovorim len o IP, ale aj o riot points...
Ja som dnes odrana pritom sedel, práve preinštalovávam tretí krát lolko, pretože zázračne mi nefunguje ani jeden z účtov, na webe idú no v hre neje prihlásiť. Mna normálne je*ne z riot games. Oni sú buď úplne neschopný, alebo majú strašnú smolu. Každé dva mesiace niečo poserú, resp. sa niečo posere (asi samo).
ja tiez nechapem stale mi stahuje ten patch a stale ta ista chyba a na druhom PC, to ide normalne... Skusim zmazat updaty ak sa daju
-
PhYs0c
King
staci si pozriet moj teraz uz predposledny prispevok a vsetko pojde ako ma
kupujete twitchovi nieco na regeneraciu many?
Naco? Staci nespamovat kuzla a many mas dost.
AHOJTE,,,som zaciatocnikk,,,ale rozhodol som sa kupit si Katarinu,,,,videl som videa kde je velmi nadupana a kde si to neskutocne dava,,,je velmi silna nablizku...len neviem co nanu pokupovat,,naco hlavne sa zamerat aby bola silna,,,,DAkujem,,kto ma skusenosti napiste mi pls,,,pekny den prajem
Attack damage a Ability power, to je jediné čo naňu kupovať, k tej AP je dobrý aj spell vamp ale je to strašne drahé.
Ja hravam za Katarinu a vsetko vzdy davam len do AP a HP, aby pri utilke aj daco vydrzala ... No ten atak damage mi tam nesedi
Cize mam kupovat vsetko AP a Healt nanu ? potom bude za nieco stat? inak netreba nanu nejake runny ? ja sa v tom vobec nevyznam...a kebyze ste taky dobry tak neco blizsie k nej povedali ze ake veci konkretne ju robia dobrou..Dakujem ak sa tu taky dobrak najde 
kedysi sa hravala but AP alebo AD, teraz jej do ulti pridáva obidve hodnoty aj AP aj AD, takže čisto s AP nedosiahneš rovnaký dmg ako s hybridom, a spellvamp je práve nato aby si neskapal, a udrží ťa v ultime nažive aj keby čo bolo, narozdiel od pár HP naviac ktoré ti dajú dole....
A ked sa budem drzat veci ktore mi hra nanu predpisuje tak to neni zle ci?? podla svojeho sa da ale asi este lepsia porobit
dobre diky, vyskusam.. ja som nikdy nevedel naco je ten spellvamprain3R napísal:kedysi sa hravala but AP alebo AD, teraz jej do ulti pridáva obidve hodnoty aj AP aj AD, takže čisto s AP nedosiahneš rovnaký dmg ako s hybridom, a spellvamp je práve nato aby si neskapal, a udrží ťa v ultime nažive aj keby čo bolo, narozdiel od pár HP naviac ktoré ti dajú dole....
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 11:21)
btw runy mam na nu, magic penetration, ability power a cooldowns reduction
spellvamp je v podstate to isté ako lifesteal, ibaže hp bere iba z dmg ktorý urobíš abilitami, nie autoattackom.
dneska sa mi podarilo na zaciatku dvakrat sundat a potom sa to uz snimi vlieklo xD
zatoto bolo znizena karma no ok xD
zatoto bolo znizena karma no ok xD
Ja už čakám jak sprostý na Lee Sin-a! Som zvedavý čo to bude zač