GTA 4
Re: GTA 4
To hej, som to kupil zo Steamu a normalne som to mal asi 8x v hre.GothaR napísal:Crack s tym ma to, ze kyvanie obrazu je sucast protipiratskej ochrany hry.
A co sa tyka hry-bugla ako svina.
Na to, aby som vobec mohol dokoncit poslednu misiu som musel:
a) zapnut vsync
b) obmedzit cez Fraps Framerate na 20FPS
c) zapojit Xbox ovladac
Inak som sa proste nemohol dostat na helikopteru
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja som krabicoval. A som tam aj skončil a dal si pauzu asi mesiac, potom som sa odhodlal opäť a *ebaú sem do teho medzerníku až sa tam vyšrkriabau...
btw. icefiresr - si fanatik, či si nvidiot ako ja?
Chcel by som sa spytat, ze aky to moze byt problem ked mi pri instalacii vyhodi tabulku "Uplne zlyhanie" ?
Hru mam uz dost dlho a odinstaloval a znovu instaloval som ju uz velakrat, ale taketo nieco mi to este nespravilo, tak prosim vas co to moze byt? 
Westt: ako citam na inych forach, tak je to hw problem dvd mechaniky, treba ju bud vymenit alebo si obsah vlastneho dvd skopirovat na disk v nejakom druhom pocitaci a z toho potom instalovat. Pripadne mozes skusit nejaky soft na kopirovanie z poskodenych medii.
diky GothaR, pochopil som co tym myslis, lenze ja GTA IV nemam napalene na dvdckach, ja to mam stiahnute a celu tu zlozku mam po cely cas v PC a instalujem to z tade rovno, tomu nechapem...mam aj tak skusit celu tu zlozku preniest na iny komp a skusit odtial nainstalovat?GothaR napísal:Westt: ako citam na inych forach, tak je to hw problem dvd mechaniky, treba ju bud vymenit alebo si obsah vlastneho dvd skopirovat na disk v nejakom druhom pocitaci a z toho potom instalovat. Pripadne mozes skusit nejaky soft na kopirovanie z poskodenych medii.
Ani jedno, kupujem podla rozpoctu v dobe rozhodovania sauplink napísal:
Hru mam samozrejme originalnu, preto ma to hneva duplom, ze to ma clovek zakupene a ma s tym viac problemov, ako keby to ukradol.
GTA IV - trha sa
Zdravim vas, viete mi prosim poradit, mam NB s graf.ATI Mobility Radeon HD 5470 s 512 MB a 4GB pamat, no GTA IV mi na medium detailoch bezi podla benchmarku v priemere na 15 FPS a pocas hry sa to seka, nie je to hratelne. Rozlisenie som znizil, no nepomohlo. Mam tam aj patch, viete poradit co s tym ? Da sa to este nejako optimalizovat na vykon ?
Na internete som videl nejake utility alebo prikazy do textovych suborov, kt. vraj pomahaju zvysit vykon o niekolko FPS...viete o co ide ? Dakujem
inak, pokial by som nainstaloval GTAIV:Episodes from L.S.(zatial ho nemam), myslite ze tam uz by to trhat nemalo , kedze je to vraj lepsie optimalizovane ako GTA4 ?
Na internete som videl nejake utility alebo prikazy do textovych suborov, kt. vraj pomahaju zvysit vykon o niekolko FPS...viete o co ide ? Dakujem
inak, pokial by som nainstaloval GTAIV:Episodes from L.S.(zatial ho nemam), myslite ze tam uz by to trhat nemalo , kedze je to vraj lepsie optimalizovane ako GTA4 ?
Aky tam mas disk? Ja som pri GTA IV na notebooku trpel az kym som nevymenil 5400rpm disk za 7200rpm, potom sa to o dost zlepsilo. 15 fps mas aj ked stojis na mieste alebo iba ked ides na aute?
A len tak pre istotu: mas prepnuty rezim spotreby vo windows na vysoky vykon?
A len tak pre istotu: mas prepnuty rezim spotreby vo windows na vysoky vykon?
pocujte pri spusteni hry mi pise fatal error :WS 10