F1 sezona 2011
Re: F1 sezona 2011
vždy je to o tom istom... nájsť dieru v pravidlách 
Velmi sa mi pacilo vyjadrenie Hamilton-a..
"Spavim Vettelovi najtazsi zavod v jeho zivote"
Som velmi zvedavy. Dnes bude dlha noc tak dufam, ze rano vstanem 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aby na neho dovidel dlhsie ako tri kola
Este sa hovori aj otom, ze RBR ma iny KERS, ze ho viuziju len na starte, ja som si hned vsimol, ze RBR nepuzilo v Q kers, hovorim si co si to nehaju na cielovu rovinku? a nic
Porovnanie pouzivania kridel.
Zaujimave
Porovnanie pouzivania kridel.
Zaujimave
-
t0m4s3
Admin
A to si tie kridla pouzivaju ako sa im zachce? V pretekoch to mozu spravit iba raz za kolo, nie? A aj to pri splneni podmienok.
-
MP4-27
Guru wannabe
v pretekoch sa to bude dat pouzit iba na predbiehanie a to musis byt max. 1s za monopostomt0m4s3 napísal:A to si tie kridla pouzivaju ako sa im zachce? V pretekoch to mozu spravit iba raz za kolo, nie? A aj to pri splneni podmienok.
Hmm, to je snad neuveritelne ake su tie redbully rychle...
tak toto so trafil úplne presne ako tak pozerám.t0m4s3 napísal:Aby na neho dovidel dlhsie ako tri kola
Tak tak, teraz ako ukazovali, start zhora, tak to bolo neuveritelne ako sa vettel vzdialil.
je nejaká šanca to vidieť na nete ?
-
t0m4s3
Admin
Je, hladaj napr na myp2p, ale z vlastnej skusenosti viem, ze kvalita byva nevalna a linky pretazene
http://atdhenet.tv/36085/watch-formula- ... grand-prix tu sa to da pozeratchlado napísal:je nejaká šanca to vidieť na nete ?
No tak co hovorite? Mne sa zavod celkom pacil, aj ked som cakal, ze Pirelli sa rapidnejsie znicia a uvidime chyby. Ale zastaviek bolo dost. Petrov prekvapil. Tie kridla nic moc, vid Mas vs But kersom sa im da v pohode ubranit. Button si tou skratkou pokazil cely zavod. Perez pekne s 1 boxom. Este keby bolo viac nejaky smykov ale buraciek, bolo by t oakurat.
Ale uz je vidiet, ze su neni dvojite difizory, vid 11 a 12 zakruta, kde isli pekne tesne za sebou.
Ale uz je vidiet, ze su neni dvojite difizory, vid 11 a 12 zakruta, kde isli pekne tesne za sebou.
No ale zas neskôr v závode ho predbehol bez problémov.Pascalwb napísal:Tie kridla nic moc, vid Mas vs But kersom sa im da v pohode ubranit.
Vettel jednoznačne. Aj keď pred boxami ho Hamiltom dotiahol na 1,5 sekundy tuším. Škoda, že po boxoch to už bolo 6. A samozrejme obdivujem Hamiltona, že so zlomenou podlahou udržal nielen auto na trati ale aj druhé miesto a odstup od Vettela až ku koncu závodu, kde si mohol dovoliť vypustiť.
Button - Nemal tam žiadne miesto, keď ho chel predbehnúť - tak musel ísť nabok. Ak by pribrzdil tak by riskoval, že ho aj Alonso predbehne. Ťažko povedať. Škoda, že to ukázali len raz.
Tak u mna celkom spokojnost, nove pneumatiky to pekne zamiesali a konecne sa uz da aj trochu taktizovat (Perez). Tiez je uz evidentne mozne bezpecne, rychlo a dlho jazdit tesne za sebou (Button vs. Massa), tie naznaky utokov sa mi pacili, asi opat zacnem F1 sledovat pravidelne 
Vettel ma potesil, Massa sklamal a Schumacher bohuzial nemal prilezitost ukazat ako na tom je.
Vettel ma potesil, Massa sklamal a Schumacher bohuzial nemal prilezitost ukazat ako na tom je.
Tak, ale Button h opredbehol skratenim, ok zabranil, zrazke, ale mal hned massu pustit, myslim, ze trest cakali vsetci. Je jasne, ze by sa predneho dostal aj Alonso ale stratil by menej ako ked dostal prejazd.
Cela F1ka je podla mna na uz na <>.... Myslite, ze je realna sanca aby dali spet dotankovavanie?
kks Diskvalifikovali Sauber, pekne svinstvo, co su to za pred zavodne testy, ked nic neodhalia. A zazse si to odniesol slabsi. Ak by to bol nejaky silny dostane nejaku pokutu alebo co.
-
t0m4s3
Admin
Po predsezonnych testoch urcite nikto necakal, ze McL bude drzat krok s RedBullom. Vzhladom na to, ze Lewis jazdil 20 kol s rozbitym podvozkom nepovazujem stratu 20sek za nic strasneho. Button by bol tiez o miesto-dve vyssie nebyt incidentu s Massou. Spokojnost. Tesim sa na Malajziu, tam by mohol byt Kers + kridlo naozaj zaujimave na tych rovinkach.
-
MP4-27
Guru wannabe
som rad ze po dnesku sa nemusim hambit za svoj avatar