Aky internetový zahraničný obchod ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Shifty
Expert
Expert

Aky internetový zahraničný obchod ?

Príspevok od používateľa Shifty »

Ahojte,

pátram po nejakom internetovom obchode, kde by som kúpil Samsung Galaxy S 2. Fon by mal byť v angličtine, takže obchody tiež anglické, vlastne inač si to ani moc predstaviť neviem.
Nikdy som zo zahraničného internetového obchodu nič nekupoval, takže potrebujem, aby bol obchod maximálne spoľahlivý a seriózny. Chcem si teda spraviť prehľad, nakoniec uvidím čo je najvýhodnejšie. Chcem zohnať dobrý obchod, kde bude aj dobrá cena. Najlepšie by bolo ak by ste mali s ním už skúsenosti, ale postačia mi aj recenzie na nete.
Počul som už dobré ohlasy na ebay. Ako som si tú stránku pozeral, tie ceny sú tam otrasné a trochu som z tej stránky aj zmätený.

Predstavujem si cenu okolo 550€, snáď to je reálne.

Ďakujem za rady.
ArAsHiD
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Aky internetový zahraničný obchod ?

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Galaxy S 2 sa ešte nepredáva.Bude sa predávať najskor v máji-júni...
Shifty
Expert
Expert

Re: Aky internetový zahraničný obchod ?

Príspevok od používateľa Shifty »

Pokial viem tak v maji-juni na slovensku, teraz uz v zahranici. Alebo sa mylim ?

//edit

tak co som videl prispevky v jednej diskusi, tu sa myslim predava uz napriklad:

http://www.mobilefun.co.uk/sim-free-sam ... f_aw_78888

http://www.amazon.de/gp/product/B004Q3Q ... d_i=301128

+ v mp3.sk ho maju v predpredaji, pisu tam ze ocakavaju ho v priebehu maja takze je logicke ze v inych krajinach by sa mal predavat uz teraz kedze u nas je vsetko ovela neskor.

//
Aha teraz som si vsimol "Available Soon, Pre-order now for priority despatch". Ale aj tak by sa mal inde predavat ovela skor podla mna.
Napísať odpoveď