ako na saboterstvo?
ako na saboterstvo?
zdravim, asi tu takato tema nebola, no rad by som sa spýtal ns nejaké saboterske triky ... Nejdem vraviet ci a kde ich chcem aplikovat ale rad by som o tejto teme podiskutoval... Ak ma niekto zajem piste ...alebo ak poznate nejake forum, resp nejaku stranku alebo nejaku skupinu na fb dajte vediet ...
Dufam ze tymto neporusujem pravidla nakolko nepokladam toto vlakno nicim za nevhodne
Dufam ze tymto neporusujem pravidla nakolko nepokladam toto vlakno nicim za nevhodne
Re: ako na saboterstvo?
Sabotér? A to v akej oblasti myslíš?
dajme tomu ze chces nieco niekomu vratit a chces nanho pouzit nieco co je efektivne a nezistitelne ....samozrejme ziadne fyzicke ublizovanie, jednoducho sposob ktorym niekomu sposobyt ako keby skodu 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...myslím, že by som ťa mohol odkázať na svoju stránku...a budeš mať z toho úžitok ešte aj ty...
jednoznačne kontaktovať qwertyho, on je na toto expert
zo zaciatku som si myslel ze to nebude mat uspech no teraz vidim ze nie som tu jediny blazonko
...je to fajna tema inak na diskusiu, snad lepsia ani nie je 
To grim: uz som tam napisal, ppc stranka
To grim: uz som tam napisal, ppc stranka
cena?Grim napísal:...myslím, že by som ťa mohol odkázať na svoju stránku...a budeš mať z toho úžitok ešte aj ty...
skús Rétoriku....
-
Grim
Darca
dohodouShwollo napísal:cena?
6 mes. az 2 roky s miernou ostrahou?Grim napísal:
dohodou
-
Grim
Darca
...platí sa menou platnou na území nášho štátu...ak nevieš aká to je, použi google...
Mám o tejto téme knihu po anglicky, kto chce, SS. 
-
Janio
Zablokovaný
+ Ešte podľa veku a minulosti...cena?
-
qwerty-xyz
myslis klasicke postupy diverzantov? a ked ano, tak ktoru oblast presne ? 
Aka to je kniha? To moze byt zaujimave ..hughito napísal:Mám o tejto téme knihu po anglicky, kto chce, SS.
Qverty xyz: neviem ako sa to deli keby si mi to kus popisal snaz by som to vedel upresnit
-
qwerty-xyz
vacsinou su to prirucky pre SAS, ale neobsahuju zakazane veci, (jedy,vybusniny, postupy na zabijanie, vypocuvanie a mrzacenie ludi, .....) Niektore sem tam hej ale to je len tak liznute. Vacsina materialov je volne dostupnych a funguju, neviem co presne potrebujes.
Niektore postupy pise aj marek vo svojich knihach, obe dve mam statocne precitane. Vlkodlak a zaskodnik, .... takze neviem presne co potrebujes.
Pasce, pristresky, potrava, prezitie, zmena identity, a podobne. Plus ked by si to mal aj vsetko nastudovane realita je ina, a v tom vsetkom musis mat perfektnu kondicku a este lepsiu psychiku. Malo borcov toto zvladne.
-
Nadeo
Guru wannabe
Qwerty, ked si citam tvoje posty, tak mi automaticky idu slzy z oci uz na zaciatku.
Az na konci sa rozhodnem ci od smiechu alebo od placu...
Az na konci sa rozhodnem ci od smiechu alebo od placu...
-
qwerty-xyz
neviem co je na tom k smiechu, ked nemas nastudovane materialy preco sa do toho pleties?
si myslis ze to su srandy? by si sa divil ako sa daju lovit ryby elektrikou alebo tlakovou vlnou, a ako ti z rastliniek co mas bezne na luke moze prestat bit srdce. Alebo ake su postupy pre to a hento . . . . neviem ake saboterstvo chlapec mysli.
-
mirak2
Hardcore addict
ja som bol za saboterstvo oceneny uz v druhom rocniku na zs, ked som dostal poznamku do ziackej so znenim "spoluziakovi odtrhol budovu"
tu proste na mna nikto nema
tu proste na mna nikto nema
qwerty, istotne sa chystá otráviť celú dedinu a loviť ryby dynamitom
omg, kde ty na to chodíš. Ty hneď dokážeš zareagovať tým uplne nesprávnym smerom.
omg, kde ty na to chodíš. Ty hneď dokážeš zareagovať tým uplne nesprávnym smerom.