Aky telefon od orangu?
Aky telefon od orangu?
Zdravim, skoncila mi prave viazanost a chcem si ju predlzit, no zaroven si zobrat novy telefon. Telefon, ktory mam teraz, mi vyhovuje a nechcem ho menit, preto som uvazoval nad variantou, kupit a predat. Za pausal viac platit nebudem, a preco si nezarobit nejaky peniaz. Chcel by som sa preto opytat, aky telefon z tejto ponuky https://www.orange.sk/eshop/telefony.ht ... PayType1=0 by ste odporucili zobrat, aby som cim menej zaplatil, ale zaroven, aby som ho mohol nerozbaleny predat aj za dobru cenu. Uvazujem nad HTC Desire, pozeral som na alze stoji okolo 435€ novy. Za kolko by som ho mohol realne predat? Dik za odpovede 
Re: Aky telefon od orangu?
Vsak si daj inzerat do nejakeho bazara, napr. aj tu na hojku, "predam telefon z ponuky orange" a ked sa ti niekto ozve uvidis kolko je ochotny dat za dany telefon a uvidis ci sa ti to oplati......btw. desire sa predava myslim ze okolo 300e
Je jedno ze na alze je za 435€ novy, dvolezita je cena kde je najlacnejsi a nakolko je blokovany a dnes sa da zohnat za 370€ s dph, mohol by si ho predat za nejakych 260€.
Aky zobrat zalezi od toho aky mas pausal predsa. To mi nevieme.
Mimochodom Ak si myslis ze tym zarobis, velmi sa mylis. To, co zarobis za predaj popripade minus nejaky ten doplatok co budu chciet v Orange sa nevyrovna rozdielu 2 roky platenia draheho pausalu v orange a ceny rovnakeho pausalu, ktoru by si dostal napriklad pri O2 akurat bez moznosti vyberu noveho telefonu. Proste je to cele odrb. Este sa musis aj namakat aby si zohnal niekoho kto ho kupi.
Aky zobrat zalezi od toho aky mas pausal predsa. To mi nevieme.
Mimochodom Ak si myslis ze tym zarobis, velmi sa mylis. To, co zarobis za predaj popripade minus nejaky ten doplatok co budu chciet v Orange sa nevyrovna rozdielu 2 roky platenia draheho pausalu v orange a ceny rovnakeho pausalu, ktoru by si dostal napriklad pri O2 akurat bez moznosti vyberu noveho telefonu. Proste je to cele odrb. Este sa musis aj namakat aby si zohnal niekoho kto ho kupi.
no ale ked si chce brat novy pausal preco si k nemu nezobrat aj telefon kt. potom preda ?
podla mna to logiku ma.....ale mysliet si ze ten rozdiel kt. dostane za predany telefon mu pokryje platbu pausalu na 2 roky je chore, aj ked myslim ze toto nieje tento pripad
podla mna to logiku ma.....ale mysliet si ze ten rozdiel kt. dostane za predany telefon mu pokryje platbu pausalu na 2 roky je chore, aj ked myslim ze toto nieje tento pripad
Shifty, ani tak velmi nemas pravdu, co som si tak pozeral ceny, tak napr na svoj pausal, by som zanho ako verny zakaznik zaplatil 70€, mesacny poplatok za pausal to nezmeni(aspon myslim) a ak by ho za 300€ predal, tak 230€ zarobi. Samozrejme, neuviedol aky ma pausal, takze neviem, kolko by zanho zaplatil.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 16:50)
Akurat ma este napadlo, ze chalan by mohol mat problem s reklamaciou potom, keby to nahodou chcel niekto reklamovat, akoby to bolo? Reklamacia by musela ist asi cez speedyho nie?
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 16:50)
Akurat ma este napadlo, ze chalan by mohol mat problem s reklamaciou potom, keby to nahodou chcel niekto reklamovat, akoby to bolo? Reklamacia by musela ist asi cez speedyho nie?
Nie,telefony sa nepredavaju na meno, iba ti daju potvreny zarucny list bez mena cize s predajom a pripadnou reklamaciou by problem byt nemal.
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V orange ten problem JE hned ked prides reklamovat sa ta opytaju ci je to na teba ak nie tak dovi