mam 20 rokov a nikdy som nemal normalny vztah. Par kratkych, no vzdy to skoncilo mojou neaktivitou...A zacalo to vzdy zo strany nejakej baby...Ani neviem, preco som bol taky neaktivny, ze aj som napr. bol s babou parkrat von, ale ona mi vzdy musela zasa pisat, aby sme sa stretli. Pritom sa mi tie baby pacili. Mozno to je tym, ze som dost uzavrety clovek a v pritomnosti bab sa obcas necitim moc sebaisto...ale celkovo nie som moc zhovorcivy, hlavne ked som s nejakymi ludmi, ktorych nepoznam...
No a ide mi o to, ze momentalne o mna zasa prejavila jedna baba zaujem. Mne sa vsak moc nepaci, hlavne po stranke fyzickej...je trochu tucnejsia...asi som povrchny no...po stranke vnutornej je to vsak v pohode baba, zakecana...pozvala ma von, podla mna jej ide o vztah, ja vsak viem, ze o nu nemam a pravdepodobne nebudem mat zaujem, ked mam byt uprimny kym este chodim na vysku chcem si vyberat baby hlavne podla vzhladu a potom charakteru, po skole ked uz budem chciet vaznejsi vztah, tak uz hlavne podla charakteru. Ide o to, ze chcem ist s nou von, ja neviem ako to nazvat, kvoli tomu aby som sa naucil lepsie komunikovat s babami, lebo fakt ma to stve, ze som taky...no asi to nie je velmi cestne kedze ja sa jej pacim a ona si bude mysliet, ze mi ide o nieco viac...co mam podla vas robit? Mam to skusit a nechat ako sa to vyvinie? Dakujem za rady, prosim cim skor, momentalne jej mam odpisat na smsku, ci niekde nezajdeme buduci tyzden...