Montaz xenonov

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dzuri
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Montaz xenonov

Príspevok od používateľa dzuri »

Cawko kolko moze stat montaz xenonov v servise auto skoda forman ! iba montaz xenony mam !
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Montaz xenonov

Príspevok od používateľa Mrk »

HID sadu si namontujes i sam, ale neodporucam ti to davat, policajti pojdu po tebe jak po udenom a v neposlednom rade budes s tym oslnovat jak diva svina
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Predaj xenony a kup si za to lepsie auto...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na to sa odpovedat jedine tymto:
:D
dzuri
Light Professional
Light Professional

GothaR - '' KING OF COCK'' Tak trapny koment som od teba necakal !

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 21:57)
Mrk napísal:HID sadu si namontujes i sam, ale neodporucam ti to davat, policajti pojdu po tebe jak po udenom a v neposlednom rade budes s tym oslnovat jak diva svina

Ok dakujem :)
LOCK
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na blbu otazku blba odpoved. Xenony drahsie ako auto, ked ich tam aj napasujes, tak budes oslnovat vsetkych naokolo a ked ta chytia policajti, tak ti zoberu aj rodny list. Co viac chces vediet?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

PROSIM TA ... v mene vsetkych ktori musia aspon sem-tam sadnut do vozu aj v noci - NEMONTUJ TO TAM ... HID v parabole je najvacsie zlo ...

a) ty o moc lepsie neuvidis (pravdepodobne horsie, pretoze parabola bola navrhnuta na urcitu geometriu zdroja a vybojka od HIDov ju nedodrzi - takze k comu je sytejsie a jasnejsie svetlo, ak svieti do riti?) ...

b) ostatni neuvidia, lebo ich ta tvoja dvojzvarackova obluda oslni ...

c) eventualny problem s PSR ...

d) eventualny problem s niekym, koho nasere ze nevidi (co teda mam chut riesit casto, ale ku svojej skode, ked sa naserem, tak aj rychlo vychladnem a rozmyslam hlavou a nie klucom na kolesa) ...

e) s favom s fialkami nezafrajeris ani pred poslednou dedinskou diskotekou o vlahej letnej noci, takze aj akysi pomyselny esteticky, ci kozmeticky vyznam takato montaz nema :-D

f) beztak ti to namontuje nejaky uplny Palo a pri prvom zapnuti ti ten bastel cely zhori od skratu

g) za peniaze utrzene z predaja HID sady mozes dat rozlestit lak, vycistit interier, opravit drobnu zavadu, natankovat plnu ci snad dopriat si v noci miesto jazdenia par piv, aby ti bolo jedno ako na cestu vidis - nevidis :-)

dufam, ze ti tieto dovody stacia a spravis pre bezpecnost a pohodu na cestach potrebny maly krocik :-)

a ostatnych vyzyvam v pripade nevyhovenia mojej ziadosti uvedomeleho buditela, aby tu beztak nijaky navod nedavali ... keby sme mali zachranit iba jedneho HIDara, tak to ma zmysel :-P :-P ...
dzuri
Light Professional
Light Professional

Blba otazka ? normalne som sa pital nieje toto forum na diskusiu, ak nieco niekto potrebuje aby sa poradil ? Ak tu niekto napise ze prdi ak je na hodine ticho to bola normalna tema co !

Clovek chce nieco vediet hned ho kazdy len skritizuje !
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja ta nekritizujem, ja ta prosim a to je rozdiel :-)
dzuri
Light Professional
Light Professional

No ved pohoda :) ja som myslel napr GothaR tu sem hodil ten trapny klip!
''Ako to moze niekto pocuvat omg zabije tam ze vasim matkam to j**e a kazdy jeeee mojej matke to dobre j**e'' smutne !!!
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

Vyčisti paraboly, alebo vymeň (ale nové - nie z vrakáča) ak je vypadaný chrom vnútri, daj si nejaké poriadne žiarovky 55/60W a obetuj pár ečiek na nastavenie svetiel v servise na regloskope. Neexistuje aby ti to aj po týchto úkonoch blbo, rozumej nedostatočne svietilo.Tie peniaze za xenonony a pokuty s nimi spojené :lol: radšej investuj do údržby a opráv auta. To bude rozumnejšia investícia.

Zasa 2 príklady z praxe, kolega mal v aute 100W žiarovky. Ked som sa zviezol, nechápal som ako s tým môže jazdiť. Nebolo vidno nič. Po krátkom čase to naštvalo aj jeho, vymenili sme paraboli za nové a osadili 55/60W žiarovky prvé čo našiel v garáži, nič extra. A čuduj sa svete svieti to ako divé. Svetlá mal nastavené v servise, pri výmene parabol sme s nastavením svetiel nehýbali.

Druhý príklad - Niva - Na pôvodných žiarovkách nebolo vidno ani Ň, iba ak v kuse jazdiť na sklopené ďiaľkové (čo je tiež riadna blbosť). Vymenil som žiarovky za NightBreaker. Pomohlo, ale stále svietili iba dopredu, akoby vo 2 kužeľoch. Vymenil som paraboly za Wesem - parada. Svietia pekne dopredu, a majú aj dobrý rozptyl svetla do stán, na krajnice. Neverím že Xenony osvetlia väčšiu plochu, samozrejme pri rovnakom nastavení.

Ešte taký detail, ukostrenie máš dobré?
Napísať odpoveď