Assassins Creed:Brotherhood
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Assassins Creed:Brotherhood
Musíš pre MP a opravuje rôzne bugy tak ako chceš.
// Ako si pustím znova niektoré misie ked som hru prešiel?
// Ako si pustím znova niektoré misie ked som hru prešiel?
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
MichalkoOo : Daj si v menu DNA prehrať spomienku 
zdravim, mam mensi problem...AC2 mi islo pohode skoro na full detailoch ale AC Brotherhood mi seka aj na najmensich a neviem co s tym, HD problem by nemal byt kedze poziadavky to ma rovnake...neviete poradit 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja tam mám iba nastavenia. Som pri tom jablku s Desmondom.Ba-Yo napísal:MichalkoOo : Daj si v menu DNA prehrať spomienku
tie titulky musis dopozerat cele a az po tom mozes vyberat urcite sekvencie pamati
-
Dimitri654
Expert
titulky bezia asi 15 minut takze sa cele musia dopozerat a potom sa moze hrat "volna hra"
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Dakujem obidvom K 
-
w00dy
Light Star
Ja som dal Alt+F4 a potom to išlo v poho...
Problem bude u teba, v ovladacoch alebo v niecom co ti bezi na pozadi.rubeli napísal:zdravim, mam mensi problem...AC2 mi islo pohode skoro na full detailoch ale AC Brotherhood mi seka aj na najmensich a neviem co s tym, HD problem by nemal byt kedze poziadavky to ma rovnake...neviete poradit
Ked uz sme pri tom tak ma optimalizacia AC:B velmi prijemne prekvapila kedze som ju na mojej staruckej 9800GTX+ na 1920x1080 dokazal uplne plynulo hrat na maximalnych detailoch a hra vyzerala krasne, o tom ze ked som vyliezol na najvyssiu rozhladnu tak som videl celu mapu bez trhnutia uz ani nehovorim. Pride mi az neuveritelne ako dobre to vyzera, ake obrovske prostredie to niekedy musi naraz vykreslit a ako to pritom ide plynulo. Asi nejlepsie optimalizovana hra s ktorou som zatial mal tu cest. A v inych aspektoch tiez nezaostava, AC proste milujem...
-
javatar
Hardcore addict
Nuz ale nie je to tak vsade - mam GTX 280 a pri rozliseni 1280x1024 pri minimalnych detailoch obcas trhla. Aj na nete som cital ze AC2 a GTX280 sa proste nemusia.... netusim preco.
V kazdom pripade uz som to dohral a bol spokojny. Tesim sa na trojku ktora ma vyst 16.11.
V kazdom pripade uz som to dohral a bol spokojny. Tesim sa na trojku ktora ma vyst 16.11.
Chcel by som sa spytat ze ci sa to oplati kupit. Chcem to kvoli MP ale ten sa mi zda taky stereotypny (stale o tom istom). Mylim sa snad?
-
lekoklatik
VIP
Ak ma pamat neklame, takyto Multiplayer tu este nebol.
Urcite sa to kupit oplati, ak ta bavili prve diely.
Urcite sa to kupit oplati, ak ta bavili prve diely.
No ja som fanusik AC mam kupene aj prve dva diely len teraz sa rozhodujem ci kupim Crysis 2 alebo AC: B. Viem, ze takyto multiplayer tu este nebol ale ake su tam vsetky mody a tak? Lebo neviem ci by ma bavilo vzdy najst ciel/eliminovat ciel. Lebo ked je to vzdy o tom istom hra ma potom prestane bavit
-
w00dy
Light Star
No nemáš tam iba nájsť ciel a eliminovať.Je tam eskorta -Ochrana VIP(Nehratelnými) pred Lovcami,Aliancia-Ochrana VIP(hratelnými) pred lovcami,Poklad-Máte ochrániť poklad,Vražda -Nájsť a eliminovať(osobne tento vôbec neviem tak ak by niekto poradil) a potom už iba Hladá sa - čo je nájsť ciel podla radaru a zabiť...nespomínam už iba pokročilé hledá se a vražda ak sa nemýlim...a asi tam už ďalšie nie su...A určite si vyber AC...
OK tak dik. Kupim ten brotherhood.
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2011, 22:11)
Este som sa chcel spytat, ze ked si to kupim bude sa to aktivovat cez steam alebo to nebude mat nič spoločne so steamom. A ak niekto hral AC 2 tak potrebujem radu. Vcera som preinstaloval win a tym sa mi zmazala pozícia tak ci by sa nedalo stiahnuť nejaky savegame lebo bol som na ceste do benatiek a nechcem to začať odznova. Dakujem.
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2011, 22:11)
Este som sa chcel spytat, ze ked si to kupim bude sa to aktivovat cez steam alebo to nebude mat nič spoločne so steamom. A ak niekto hral AC 2 tak potrebujem radu. Vcera som preinstaloval win a tym sa mi zmazala pozícia tak ci by sa nedalo stiahnuť nejaky savegame lebo bol som na ceste do benatiek a nechcem to začať odznova. Dakujem.
-
uplink
VIP
Už len SP je jasná voľba, teraz tam mám 32 hodín, re5ct...
A s tym savom sa da nieco urobit?
Super hra. Mnohí hovoria že grafika sa moc nezmenila no podľa mňa dosť, hlavne nasvietenie urobilo veľa. Cutscény a dialógy sú rýchlejšie a akčnejšie, to je len dobre.
Zatial mám odohrané len nejaké 3 hodky v Ríme no už teraz to hodnotím ako super plnohodnotnú hru so skvelým SP.
Zatial mám odohrané len nejaké 3 hodky v Ríme no už teraz to hodnotím ako super plnohodnotnú hru so skvelým SP.
-
Martin20194
Novice
Ahoj ľudia mám problém s ukladaním hry neviem nemám vytvorený priečinok niečo ako save game alebo tak mam hru od kamoša no tomu to ide bez problémov ( jemu sa vytvoril priečinok s uloženými hrami automaticky) chcel som sa spýtať v čom je chyba please help.. .
áno... mám prečo?? Čo má byť s diakritikou?
áno... mám prečo?? Čo má byť s diakritikou?
-
Dimitri654
Expert
vo windows ucte mas nejake ciarky alebo diakritiku ?