Dynamicky disk na zakladny

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
x0rk
Novice
Novice

Dynamicky disk na zakladny

Príspevok od používateľa x0rk »

Zdravim,
mam mensi problem s notebookom. potreujem previest dynamicky disk na zakladny. problem je v tom ze pri instalaci win mi to nejde (napise mi ze disk je dynamicky a neda sa tam snim nic robit formatov/zrusit/zmensit proste nic), skusal som aj nejaky wizard parititon boot ale kedze home verzia je free neponuka to, a v spravci diskov to tiez nejde podla postupov ktore su na nete ( odstranit vsetky casti a previest na zakladne - na jednej casti je win a ten sa neda odstranit). Mate stym niekto skusenosti ako ho dostat na zakladny kedze mam len jeden HDD. O subory mi nejde vsetko mam zalohovane pridavam este screen.

//obrazky vkladaj do prilohy
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dynamicky disk na zakladny

Príspevok od používateľa krija »

asi mas windows 7

mozes to skusit podla nasledovneho navodu z tejto stranky:
http://thelazyadmin.com/blogs/thelazyad ... Disks.aspx
ma to ale jeden mensi hacik, je to pre starsie windows.

v prilozenom archive s nazvom dskprobe.zip sa nachadzaju tri subory. v pripade aplikacie dskprobe.exe skontroluj vo vlastnostiach tohto suboru ci na karte "kompatibilita" zostalo moje nastavenie pre system windows xp service pack2. ak nahodou nie, tak to tam nastav ty, lebo inak po spusteni aplikacie ti nenajde HDD.

potom mozes postupovat podla navodu z linku a na prilozenych obrazkoch si mozes pozriet ake mam ja jednotlive byty na mojom notase s windows 7.

v pripade, ze tomu moc neveris tak mozes skusit nasledovny navod s programom TestDisk (tiez zadarmo).

http://mypkb.wordpress.com/2007/03/28/h ... sic-disks/
Prílohy
dskprobe.zip
(143.41 KiB) 11 stiahnutí
dskprobe vlastnosti kompatibilita.png
dskprobe vlastnosti kompatibilita.png (10.64 KiB) 597 zobrazení
zmena byte.png
sprava diskov win7.png
Napísať odpoveď