Matka my našla palenku v izbe po cca 4 mesiacoch úplne som zabudol že som tam to dal.
Dneska robila poradky a našla to
Povedal som pravdu že na 'moje' narodeniny my chlapci gratulovali a zobral som tu flaskuu domov bola z nej trosku odpite.Čo by ste robily vy keby Vám nechcela veriť?
Mám 17r.
wtf? 17 rokov a matka ti robi problemy za to ze mas flasku chlastu v izbe?
Tak jej proste povedz napriklad ze si chcel proste po troche vyskusat co to s tebou robi, aby si mal predstavu co a jak ked pride 18tka a stuzkova a kazdy to do teba zacne liat nasilu... Ono mirak mozno potvrdi, my sme tiez jednemu spoluziakovi vraveli nech si to vyskusa nanecisto nech ma predstavu... a potom na stuzkovej nevedeli ci skor volat policiu ci zachranku.
xserko napísal:Matka my našla palenku v izbe po cca 4 mesiacoch úplne som zabudol že som tam to dal.
Povedal som pravdu že na 'moje' narodeniny my chlapci gratulovali a zobral som tu flaskuu domov bola z nej trosku odpite.Čo by ste robily vy keby Vám nechcela veriť?
Mám 17r.
Najpodstatnejšie si sem nenapísal - jej reakcia? Prúser? Vypila si s Tebou? Či...?
Z poslednej vety dedukujem, že Ti to nechcela veriť a myslí si o Tebe, že si alkoholik v prvom štádiu, čo si po večeroch uleje schlaf-trunk - proste jej povedz, že ty nie si mladý alkoholik, ale že ste si skrátka s kamarátmi vypili a že si to tam zabudol. Aj keď keby si teraz zrazu zmenil "výpoveď" znelo by to možno troška blbo. Aj keď možno by tomu skôr uverila - to už musíš vedieť Ty!
ak si sa nevyhovaral slovami vieš mami to nieje moje ale si normalne povedal ano sme to nedopili tak je blbe že to rieši ..ale ju to prejde..kým si zvykne že jej synáčik už nemá 7 rokov...ale o desať viac..to tak býva u rodičov
xserko napísal:Matka my našla palenku v izbe po cca 4 mesiacoch úplne som zabudol že som tam to dal.
Mám 17r.
tak to budeš zachvíľku maturovať. Čo to bolo? Borovička? Slivka? Pozri sa dobre na etiketu ako sa píše to mäkké i v tých slovách, na mature to zužitkuješ
Naozaj neviem, čo by som robil. Pretože u nás by a asi len ťažko stalo, že by sa mi mamka hrabala vo veciach a keď už, tak by to proste neriešila.
Asi je načase doma ukázať, že máš rozum a začať sa správať ako dospelý. Ono ťa potom aj okolie tak bude brať.
"Prepac mami, uz sa to viac nestane, alkoholu sa ani nedotknem." Mama sa potesi, ty nebudes viac skladovat v izbe chlast a vsetci budete spokojni.
Vies, co by bol naozajstny pruser? Keby dojdes domov a oznamis mame: "Budem otcom"
viac menej väčší problém je že 17 ročný chlapec otvoril palenku a nedopil ju..dokonca ešte ju odložil.. to sa snáď v dnešnej dobe ani nedá už..po popraskaní uzavera sa vrchnák automatický odhadzuje ..
D_I_C_K napísal:viac menej väčší problém je že 17 ročný chlapec otvoril palenku a nedopil ju..dokonca ešte ju odložil.. to sa snáď v dnešnej dobe ani nedá už..po popraskaní uzavera sa vrchnák automatický odhadzuje ..
a este k tomu na to aj zabudol ze ju ma v izbe
trosku OT, ale chalan, si ty vobec slovak?
haha. podareny chlapec! povedz pravdu a nic len pravdu. ked je mamka zostresovana, tak nakup, poupratuj, vynes smeti. nech vie, ze ma doma dobre vychovaneho syna a nie grazla. a nabuduce MYSLI, ked vies, ze je nato taka citliva.
No ty si teda prípad. A čo takto povedať mame pravdu? Neverím, že si zabudol, že tam tu fľašku máš. Ako bolo povedané vyššie, radšej by si sa mal venovať škole a štúdiu slovenskej gramatiky, lebo hlúpneš aj bez alkoholu...
Ulej aj mame alebo jej vysvetli že nieje tvoja a že si ju schoval kamarátovi ktorý sa bál ju priniesť domov.. Ak by bola zatvorená tak by si sa mohol vyhovoriť že kamarát bude mať narodeniny tak si mu kúpil flašu ..