Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
Re: Stavkovanie
Mám jednu otázku ohľadom moneybookers, pridával som si tam číslo bankového účtu a teraz mi ho zobrazuje v tvare: 0xxxxx-xxxxxxCisloCisloCisloCislo (namiesto toho cislo je pravdaže nejaké číslo). Je to tak dobre a zobrazuje to tak z bezpečnostných dôvodov alebo som zle zadal číslo, resp. zadal do zlých políčok?
Ďakujem
Ďakujem
Určite z bezpečnostných dôvodov. 
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nemal si tam nahodou zadat IBAN? tam sa dava pred cislo uctu este nejake znaky
-
Sagittarius
Guru
Plasmon: Ďakujem.
PAuLi3: Myslím, že nie. Na obrázku je ten dialóg a do prvého boxu som napísal samé nuly a do druhého číslo účtu.
PAuLi3: Myslím, že nie. Na obrázku je ten dialóg a do prvého boxu som napísal samé nuly a do druhého číslo účtu.
Dáke tipy na dnes. Idem si po výhru tak chcem rovno dačo podať 
Co keby si si podal z vlastnej hlavy a nezobracil tu o tipy? Keby nieco bolo, tak to tu ludia napisu.majoOr napísal:Dáke tipy na dnes. Idem si po výhru tak chcem rovno dačo podať
Neboj sa ja podám aj z vlastnej hlavy
Len ako tak pozerám tak niektorý majú vážne dobré tipy.
Dnes mam menši problem neviem čo mám dať...
-
guess.whoo
Redeemer
tak nedavaj nic. ja som na dnes dal len na NBA a Anaheim
No hej to som aj ja kukal..
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2011, 17:35)
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Oxvlee0%3D
Heh.. napokon som sa takto rozhodol
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2011, 17:35)
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Oxvlee0%3D
Heh.. napokon som sa takto rozhodol
Zajtra sa hrá v poradí 7 duel: Kloten Flyers - SC BERN - k tomuto zápasu čo viac dodať, pre mňa jasná 2 a výhra BERNU v riadnom hracom čase (pri kurze 2,46), bez toho, aby som pozeral nejaké štatistiky.....keď mi už BERN zarobil také peniaze, tak dnes si rozhodne za nižší vklad stavím na celok BERNU
Zdôvodnenie je jednoduché: BERN je obhájca titulu z minulého ročníka, disponuje ako som už spomínal pred minulým zápasom skúsenejším kádrom a hlavne vyrovnanejším kádrom ako Kloten.....má pár reprezentantov, zamorských hráčov s celkom zaujímavou minulosťou a za nimi kvalitný brankár Buhrer. Ďalším a pre mňa rozhodujúcim faktorom dnešného zápasu je, že BERN vyhral tri zápasy za sebou a vyrovnal sériu na 3:3 čo podľa mňa neguje výhodu domáceho prostredia Klotenu a zároveň majú nôž na krku pretože hrajú pred domácim publikom a určite ako to už v hokeji býva si vypočuli aj tvrdšie slová zo strany vedenia - to bud mužstvo preberie alebo pochová - verím v druhú možnosť. Zápas očakávam vyrovnaný - zabezpečené obrany, možno sa dočkáme aj predlženia - ja tomu však neverím, resp. risknem čistú dvojku...ako hovorím hop alebo trop
Tiež si myslím, že kurz je nadhodnotený vzhľadom na posledné výsledky zápasov a podľa mňa sa určite zníži do úvodného výkopu
Tipovaniu zdar !!!
Nechcem tu nikoho ovplyvňovať, predsa len nie som KING aby som v tejto chvíli povedal, že BERN vyhrá a rozhodne v prvej tretine tromi golmi [/b]
- samozrejme aj ja mám zopar nevýherných tiketov a napr. včera mi ušiel Pittsburgh a ešte teraz nechápem prečo som ich vlastne na ten tiket dal
- tak aby som nevzbudzoval milnú predstavu, že moje tipy sú 100 %-né.
///Tak dnes v noci sa hraje duel Anaheim - Colorado....zaujímavý zápas pre diváka (zaujímave, ako je tento duel medzi najtipovanejšími ponukami dnešného dňa) ale pre tipujúceho asi sotva, už len vďaka tomu kurzu 1,6 - minimalne za 100 eur by trebalo staviť na tento zápas a pri eventuálnom zisku 50 eur (aby to malo svoju logiku a aj finančnú odmenu) je to dosť riskantné podľa môjho názoru a zlepšujúcu hru Colorada by som nechcel podceňovať...mňa skôr láka strelec Corey Perry pri kurze 2,1 - nehovorím že dnes bezpodmienečne da gol, ale príde mi to ako dosť pravdepodobne a ja si ho asi stavím
- skoroval už 5 zápasov za sebou, v posledných 10 zápasoch ma na konte 13 golov
- je na čele strelcov NHL pred Stamkosom ma náskok 1 gol, čo znamená, že dnes bude určite rozmýšľať o navýšení náskoku
- proti deravým brankárom Colorada, ala sitko na špagety, by nejaká jeho strela mohla skončiť v bráne
- na ľade trávi v priemere viac ako 22 minút
- v presilovkách má v tíme častokrát najvyšší ice-time....posledne dva zápasy to bolo dokopy 10 minút, čo je dosť veľa,
- proti Coloradu ma na konte v troch zápasoch 4 goly a 2 asistencie
- vzhľadom na dominanciu prvého útoku v Anaheime si dovolím tvrdiť, že dnes určite bude bodovať, je otázkou, či sa aj golovo presadí...
Zdôvodnenie je jednoduché: BERN je obhájca titulu z minulého ročníka, disponuje ako som už spomínal pred minulým zápasom skúsenejším kádrom a hlavne vyrovnanejším kádrom ako Kloten.....má pár reprezentantov, zamorských hráčov s celkom zaujímavou minulosťou a za nimi kvalitný brankár Buhrer. Ďalším a pre mňa rozhodujúcim faktorom dnešného zápasu je, že BERN vyhral tri zápasy za sebou a vyrovnal sériu na 3:3 čo podľa mňa neguje výhodu domáceho prostredia Klotenu a zároveň majú nôž na krku pretože hrajú pred domácim publikom a určite ako to už v hokeji býva si vypočuli aj tvrdšie slová zo strany vedenia - to bud mužstvo preberie alebo pochová - verím v druhú možnosť. Zápas očakávam vyrovnaný - zabezpečené obrany, možno sa dočkáme aj predlženia - ja tomu však neverím, resp. risknem čistú dvojku...ako hovorím hop alebo trop
Tiež si myslím, že kurz je nadhodnotený vzhľadom na posledné výsledky zápasov a podľa mňa sa určite zníži do úvodného výkopu
Tipovaniu zdar !!!
Nechcem tu nikoho ovplyvňovať, predsa len nie som KING aby som v tejto chvíli povedal, že BERN vyhrá a rozhodne v prvej tretine tromi golmi [/b]
///Tak dnes v noci sa hraje duel Anaheim - Colorado....zaujímavý zápas pre diváka (zaujímave, ako je tento duel medzi najtipovanejšími ponukami dnešného dňa) ale pre tipujúceho asi sotva, už len vďaka tomu kurzu 1,6 - minimalne za 100 eur by trebalo staviť na tento zápas a pri eventuálnom zisku 50 eur (aby to malo svoju logiku a aj finančnú odmenu) je to dosť riskantné podľa môjho názoru a zlepšujúcu hru Colorada by som nechcel podceňovať...mňa skôr láka strelec Corey Perry pri kurze 2,1 - nehovorím že dnes bezpodmienečne da gol, ale príde mi to ako dosť pravdepodobne a ja si ho asi stavím
- skoroval už 5 zápasov za sebou, v posledných 10 zápasoch ma na konte 13 golov
- je na čele strelcov NHL pred Stamkosom ma náskok 1 gol, čo znamená, že dnes bude určite rozmýšľať o navýšení náskoku
- proti deravým brankárom Colorada, ala sitko na špagety, by nejaká jeho strela mohla skončiť v bráne
- na ľade trávi v priemere viac ako 22 minút
- v presilovkách má v tíme častokrát najvyšší ice-time....posledne dva zápasy to bolo dokopy 10 minút, čo je dosť veľa,
- proti Coloradu ma na konte v troch zápasoch 4 goly a 2 asistencie
- vzhľadom na dominanciu prvého útoku v Anaheime si dovolím tvrdiť, že dnes určite bude bodovať, je otázkou, či sa aj golovo presadí...
-
hojko
Site Admin
Tiket za 41 tisic korun: http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... j4l1FTQ%3D
Uf
blazon
Aby som nebol out
Columbus-Florida 2
Toronto-Buffalo 2
Pittsburgh-Philadelphia 1
Rysk je zysk !
Aby som nebol out
Columbus-Florida 2
Toronto-Buffalo 2
Pittsburgh-Philadelphia 1
Rysk je zysk !
skus pozriet sem a daj vediet ako si dopadol, pokial sa este nepodarilo vyriesit. spominaju sa aj problemy pri spatnom vybere http://sazkar.net/forum/bwin/vyber-bonu ... t1915.htmltest napísal:Kamarat potreboval previest dake peniaze z karty typu Quatro a podobne na hotovost, tak to hodil na moj bwin ucet, islo o 10 eur na testovanie, neskor 360 a potom este 100 eur, spolu teda 470 eur. , su tam vidiet vklady, vyplatu, zrusenie vyplaty a potom cancel na kartu. Ak tomu dobre rozumiem, tak moja platba bola zablokovana, ale budu peniaze spat vratene na kartu? Ak ano, ako dlho to trva?
je to nejakeho tvojho znameho? lebo toto je len etiket, teda to nebolo naozaj podane.. skutocne tikety nezacinaju 999 resp. 997 a po vyhodnoteni sa vyfarbia do zelena resp. cervena..hojko napísal:Tiket za 41 tisic korun: http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... j4l1FTQ%3D
-
mfp
Medium Star
Dnes zlahka na Slovensko : Dansko
////Vysledok 1-2
DNB 2 @ 1.79 6/10 OK
Over 2.5 @ 2.01 5/10 OK
2 OK / 0 KO +9,79U
////Vysledok 1-2
DNB 2 @ 1.79 6/10 OK