FIFA 2011 - NEXT GEN
Re: FIFA 2011 - NEXT GEN
Joj ta tak ale ja ziadny Gamepad nemam
Pls mam jednu otazku ako si ulozim vo Fife 2011 na PC nejaky gol ktory dam? skussal som sa s tym hrat ale nepodarilo sa mi prist na to ako to ulozit Dakujem pekne
-
skill--front
Medium Expert
FIFA 11
Mam taky problem ze ked hram fifiu 11 po nete ves program GameRanger takk ma niekedy vobec nechce spojit s hracom mam win wistu aa predtym nez som ju preinstaloval to islo vsetko pohode aj pred tym som mal wistu a islo to vsetko a cil to nejak blbne neviete kde je problem ?
Re: FIFA 11
Ak mate kurziva tak vas nespoji vobec...
-
skill--front
Medium Expert
to co je??
ked mate na gamerangeri na sikmo napisany nick jeden zvas tak vas nespoji. to sa nazyva kurzivum.
-
skill--front
Medium Expert
akoze na sikmo mam vsetko normalne npisane aspon myslim alee s niektorymi ma spoji a niektorymi nie
vsak to je prave to.. ked zalozis ty a pripoji sa druhy hrac... mate v rohu obaja nicky napisane ak je jeden z vas sikmo tak to je kurzivum a nepojde to
-
skill--front
Medium Expert
:Dja som stoho debil aa to vhre ci roomke ?
na romke... vzdy si to muis pozriet... uz ked je sikmo tak v hre vas ani nespoji.... niekedy pomoze restart gr ale niekedy ani to
-
skill--front
Medium Expert
aa to je moc sikmo ci ani nie ? lebo mne sa to este asi ani nestalo
daj id na gr vysvetlim ti to skor
-
skill--front
Medium Expert
poslal som postov
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2011, 12:38)
stale mam ten problem ze ked vytvorim room tak toho druheho nechce napojit namna v arene mu napise ze spojenie bolo ukoncene ja uz neviem skusel som vsetko prein fifu prein GR a stale to robi windovs je cil ani mesaic ho nemam pred tym som mal tiez vistu aa nerobilo mi to nechapem tomuu vcom je problem ?
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 18:13)
jaaj stale mam ten problem nechapem preco mne to furt pada skusal som zmensit aj grafiku no nic nepomaha ja uz neviem preinstaloval som aj fifu 11 aa tsale to pada lenn mnee a nechapem precoo nevie niekto nieco???
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2011, 12:38)
stale mam ten problem ze ked vytvorim room tak toho druheho nechce napojit namna v arene mu napise ze spojenie bolo ukoncene ja uz neviem skusel som vsetko prein fifu prein GR a stale to robi windovs je cil ani mesaic ho nemam pred tym som mal tiez vistu aa nerobilo mi to nechapem tomuu vcom je problem ?
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 18:13)
jaaj stale mam ten problem nechapem preco mne to furt pada skusal som zmensit aj grafiku no nic nepomaha ja uz neviem preinstaloval som aj fifu 11 aa tsale to pada lenn mnee a nechapem precoo nevie niekto nieco???
ja hram vo fife 11 manazersky rezim a chcel by som sa spytat kde tam je to ze hracom naplanujem trening lebo na 2008 fife to bolo ale tuto akosik neviem najst alebo to uz ide automaticky??
a este jedna otazka ako kopat penalty stale mi to kopme rovno
..je to automaticky....a druha otazka no ak hras na klavesnici tak proste sipka do strany + tlacitko strely .. pripadne dolna sipka + sipka do strany a strela ak chces napr. po zemy k tyci zamierit...takze v podstate kombinacia sipok podla toho kam to chces zamierit..na gamepade ten isty principFrko napísal:ja hram vo fife 11 manazersky rezim a chcel by som sa spytat kde tam je to ze hracom naplanujem trening lebo na 2008 fife to bolo ale tuto akosik neviem najst alebo to uz ide automaticky??
no hej ale ja stlacam sipky a stale to kopne rovno ako keby to nereagovalo
neviem preco
-
jamesiq
Medium Star
Ja hram fifu na xboxovom gamepade a tiez mam akosi problem kopnut penaltu inde ako rovno
Raz sa mi to troska podarilo posunut do strany ale ani to netusim ako...
Napriklad podla tohto videa by mi asi mala dole behat sranda do ktorej strany chcem kopat ale pri osekanej pc verzii to tam akosi neni
//tak nie to urcuje silu strely alebo daco take
Napriklad podla tohto videa by mi asi mala dole behat sranda do ktorej strany chcem kopat ale pri osekanej pc verzii to tam akosi neni
//tak nie to urcuje silu strely alebo daco take
je to lepsie hrat na gamepade ako na klavesnici??
mohol by niekto poslat obrazok ako to ma nastavene na gamepade?? dik
mohol by niekto poslat obrazok ako to ma nastavene na gamepade?? dik
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
gamepad je 100x lepší ako klavesnica, nastavené normálne A(zelená)- krátka prihravka, B(červená)- strela, X(modra)- dlha prihravka, Y(žltá)- prihravka do behu
-
jamesiq
Medium Star
Na klavesnici som fifu skusal raz strasne davno a vobec ma to nebavilo.. Odkedy som si kupil gamepad tak to hram kazdy den