- zdravim, v prvom rade sorac ked som to nahodou zle zaradil, ale nevsimol som si narychlo nic vhodnejsie

Analog tv vysielanie
Analog tv vysielanie
Re: Analog tv vysielanie
Máš na mysli UPC? Alebo čo konkrétne? Blokovú spoločnú anténu? Pokiaľ idete cez providera, potom samozrejme prechádza provider tiež, a má samozrejme ďaleko viac kanálov, ako tie 4 terestriálne.
UPC nemyslim, mam to cez www.swan.sk , cez nich mam analogovu, aj digitalnu, a prostrednictvom tej analogovej chytam vlastne aj satelitny signal(a takou obklulou tam chytam aj viac stanic ako na tej digitalnej), taak nato som sa pytal ze ked zrusia tu analogovu, ci vlastne to bude nepouzitelne pokial nekupim nejaky setbox, abo si nepriplatim digi na dalsiu tv... vem ze pre nekoho to je mozno absurdne, ale mne to neni upne 100% jasne jak to budu riesit, taak zato tu traposim

Vypinanie analogoveho vysielania sa tyka iba verejneho pozemneho vysielania (ktore je zadarmo). Kablovky a miestni poskytovatelia s tym nic nemaju a vysielanie bude pokracovat normalne.
jaaaaaaaaj tak toto som napr nevedeel, dikees, bo vsade hovoria ze to maju rusit, ale nikde to nekonkretizovali
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Neviem kde žiješ, no v TV hovorili aspoň 500-krát, že sa to týka len analógového terestriálneho vysielania.
Konkretizované to bolo dosť.
Podľa toho čo si napísal, som pochopil, že máš satelit. Tak neviem čo stresuješ.
Asi začnem fakt veriť, že niektorí ľudia ani sami nevedia čo majú namontované na streche.
Konkretizované to bolo dosť.
Podľa toho čo si napísal, som pochopil, že máš satelit. Tak neviem čo stresuješ.
Asi začnem fakt veriť, že niektorí ľudia ani sami nevedia čo majú namontované na streche.
dakujem za tvoj mily ton94jakub napísal:Neviem kde žiješ...
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ak to vyznelo ako urážka tak potom sry, nebolo to tak myslené.
Ale znova hovoríš o analógovom kábli(asi myslíš koaxiálny). Teba nemusí trápiť, aký je to káble, pretože to chytáš cez satelit.
Ruší sa síce analógové ale pozemné, čiže normálne antény.
Inak myslím, že všetky satelity sú digitálne(nevyznám sa do toho moc, tak ma niekto opravte ak to je inak).
Ale znova hovoríš o analógovom kábli(asi myslíš koaxiálny). Teba nemusí trápiť, aký je to káble, pretože to chytáš cez satelit.
Ruší sa síce analógové ale pozemné, čiže normálne antény.
Inak myslím, že všetky satelity sú digitálne(nevyznám sa do toho moc, tak ma niekto opravte ak to je inak).
Aj ja mám za to, že bolo kvalifikovane odpovedané. Netýka sa ho prechod na terestrial. O to mu ide. Škriepky netreba. Každý sleduje iné. Proste to nezaregistroval, mal iné záujmy. 
hej hej, myslim koaxial, zato som tomu upne nerozumel.. bral som to totiz ze ten koaxial je analogova a nevedel som jak to je prepojene aj s tym satelitom atd.... ale uz mi to je jasnee, tak dik za vsetky postrehy