Ked nespíš tak priberieš
Re: Ked nespíš tak priberieš
deti sa pocikavaju pocas spanku, teoreticky ty v skole zaspavas? 
-
Permonik1998
Light Star
priatelu ale niesom si vedomy ze by to bol problem stitnej zlazy, ale ma to mrzi musi to byt hrozne ak si srandu teda nerobis
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak teraz sa uz vazne priklanam k tvrdeniu DON'T FEED THE TROLL...
SRneC napísal:priatelu ale niesom si vedomy ze by to bol problem stitnej zlazy, ale ma to mrzi musi to byt hrozne ak si srandu teda nerobis
//ked opiti su dobrsrdecni
-
Permonik1998
Light Star
som vam to mal povedat si tu robite srandu

tvoj "problém" mi pripomenul úryvok z časopisu Bravo, keď CHlap s veľkým CH mal presvedčil frajerku, že klitoris má vzadu v krku a jeho stimuláciu dosiahne čo najhlbším blowjobom...
-
Permonik1998
Light Star
Vidim že svet je naozaj plný len zlých ludí
nesmial by som sa chalan fakt moze mat tento problem.
http://defekace.cz/trocha-teorie/uvod/
Příčin proč dochází k poruchám vyprazdňování je celá řada a v zásadě se dají rozdělit do 2 základních okruhů.
Extraintestinální (mimostřevní) – systémové – jsou následkem systémových (celkových) onemocnění jako například Parkinsonova choroba, roztroušená mozkomíšní skleróza, diabetes nebo též náledky úrazů. Důležitou oblastí jsou též psychiatrická onemocnění a chronický užívání léků.
kludne to moze mat neco spolocne so stitnou zlazou, alebo s tym ze zozral krabicu martanov. akurat mi velmi nejde dokopy takyto problem, a skate, prip. ine sporty.
http://defekace.cz/trocha-teorie/uvod/
Příčin proč dochází k poruchám vyprazdňování je celá řada a v zásadě se dají rozdělit do 2 základních okruhů.
Extraintestinální (mimostřevní) – systémové – jsou následkem systémových (celkových) onemocnění jako například Parkinsonova choroba, roztroušená mozkomíšní skleróza, diabetes nebo též náledky úrazů. Důležitou oblastí jsou též psychiatrická onemocnění a chronický užívání léků.
kludne to moze mat neco spolocne so stitnou zlazou, alebo s tym ze zozral krabicu martanov. akurat mi velmi nejde dokopy takyto problem, a skate, prip. ine sporty.
-
Permonik1998
Light Star
no zozrla som krabicu martanov, mam problem so stitnou zlazou a so psychikou
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2011, 2:16)
ale svojich snov sa za to ze mam tuto neprijemnu chorobu nevzdam
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2011, 2:16)
ale svojich snov sa za to ze mam tuto neprijemnu chorobu nevzdam
-
Janio
Zablokovaný
Ale neviem koho tu chceš odrbať... Tu píšeš, že žereš len jogurtiky, ale v inej téme chce gril etc... A aj tu píšeš, že rád ješ tak si myslím, že to tu nie je len o tom, že zješ 1 jogurt denne sedíš za PC v noci a preto priberáš... Ty ješ všetko a nič nerobíš, len sedíš za PC (o tom svedčí aj to, že si tu písal skoro o pol tretej ráno) Si nízky, pretože nespíš (hormón na rast sa vylučuje najviac v noci...) Veľa vážiš, pretože okrem jedenia nič nerobíš ( A to, ako skejtuješ etc - somariny, pokiaľ viem, nemáš ani skate kúpeny, a ak by si mohol tak aktívne športovať mohol by si aj chodiť do školy) 
-
Permonik1998
Light Star
no tak skate uz mam ak daco hej... kazdy den chodim s kamaratom na skate alebo na basket takze ty nevies o mojom zivote ani Hovno!!!!! 
Permonik: my o nom nevieme nic, to je pravda, ale ako potom chces vediet riesenie problemu? To je ako keby som ti napisal ze mi nejde pocitac. Holt jedine v com ti mozeme pomoct je nalestit gulu a vestit. Ak objektivne nepovies aku mas chorobu a aky mas sposom zivota tak ti nepomozeme.
Ad. skate: dam ti jeden priklad: kamarat hovori ze chodi so psom, ja hovorim ze chodim so spom. Jeho york nevydrzi ani 1km. Ja ked prejdem 10km denne tak je malo...
Ad. skate: dam ti jeden priklad: kamarat hovori ze chodi so psom, ja hovorim ze chodim so spom. Jeho york nevydrzi ani 1km. Ja ked prejdem 10km denne tak je malo...
-
Janio
Zablokovaný
Ano, máš pravdu... Neviem o tvojom živote nič, čo si nenapísal... Ale netvrď nám tu, že žereš iba jugurty etc...
Dovolím si citovať teba: "objedname 3 pizze... prezereme sa.... jaaaj uz sa tesim"
Skús naozaj cvičiť a menej žrať, ďalej si prestaň namýšľať a začni chodiť do školy. Chápem, že niekto ľahšie priberá, ale neverím, že priberie 80 kíl zo vzduchu - teda z jogurtikov activia difidus dementuláris
Dovolím si citovať teba: "objedname 3 pizze... prezereme sa.... jaaaj uz sa tesim"
Skús naozaj cvičiť a menej žrať, ďalej si prestaň namýšľať a začni chodiť do školy. Chápem, že niekto ľahšie priberá, ale neverím, že priberie 80 kíl zo vzduchu - teda z jogurtikov activia difidus dementuláris
-
moosha
Darca
Hovno mas akurat tak ty v hlave (a boh vie ci nie prave aj v trenkach...). Veselo zakladas temy o grilovanych klobasach, ako nas Permonik rad papka, ale v dalsej teme laduje iba Activie. ZaujimavePermonik1998 napísal:no tak skate uz mam ak daco hej... kazdy den chodim s kamaratom na skate alebo na basket takze ty nevies o mojom zivote ani Hovno!!!!!
Najprv neklam sam seba, a potom mozes so sebou zacat nieco robit.
Niekto tu predomnou spominal, ze rastovy hormon sa vylucuje v noci co je pravda ale ak nema genetiku aby bol vysoky tak moze spat 15 hodin denne a nevyrastie nikdy na poriadneho chlapa, cize v spanku by som nehladal, jedine ak v zlej zivotosprave ( zamenenie si rezimu den/noc), vedlajsi jav toho moze byt vysoky tlak, obezita, strata koncentracie a ine sracky..
Trocha OT. ked citam permonikove posty tak ma stale napadne toto
Trocha OT. ked citam permonikove posty tak ma stale napadne toto
-
Janio
Zablokovaný
dwarf no veď áno, genetika spraví veľa... No aj, keď nemá dobré predpoklady môže vyrasť na maximum, ako sa len dá... No koľko vyrastie, keď nespí, nežije zdravo etc. ? Napr. Mohol by horko ťažko vyrasť 180 a tak vyrastie len 160, pretože si to sám kazí + určite sa ešte hrbí etc...
A to video
A to video
-
Permonik1998
Light Star
no ja som svoju chorobu povedal a podaktory sa mi smeju a vo svojom okoli sa mi smeju dost ludi takze ja to nemam lahke vies......110mat110 napísal:Permonik: my o nom nevieme nic, to je pravda, ale ako potom chces vediet riesenie problemu? To je ako keby som ti napisal ze mi nejde pocitac. Holt jedine v com ti mozeme pomoct je nalestit gulu a vestit. Ak objektivne nepovies aku mas chorobu a aky mas sposom zivota tak ti nepomozeme.
No uz sa to tu opat tradicne zvrhava...myslim, ze k teme bolo povedane dost a nie je potrebne sa v tom dalej pitvat.