Zakazane znaky
Re: Zakazane znaky
takze polciajti ak to am dakto na sebe ho nezoberu????
a koho?
a koho?
-
Iron-Eddie
Light Professional
Myslím, že hughito a Lubos mali na mysli ľudí z antify, anarchistov atď. 
antifasiti a anachristi atd... idu aj po Thor Steinar nie???
Znacka moze byt kazdemu ukradnuta, ale ked budes mat na potlaci Fucking Racist - 100%white. Tak skor ci neskor ti niekto hubu rozbije.
Nikdy nevieš, na koho natrafíš. 
spravne.. ak byt rasistom, tak len pekne.. potichucky:)
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
to tričko
č. 1 - Skrewdriver je zakázané
č. 2 - Landser je zakázané
č. 3 - nemalo by byť
č. 1 - Skrewdriver je zakázané
č. 2 - Landser je zakázané
č. 3 - nemalo by byť
blitzkrieg a zatei dve tricka mi mozu nieco policajti????
-
blitzkrieg
Professional
názvy prvých dvoch tričiek sú podľa NS hudobných skupín takže hej, jedine že by si bol v Taliansku kde ti nemôžu nič 
a Tricko Weisse Wolfe je zakzane?????
-
blitzkrieg
Professional
stačí ak si hodíš ten názov do google, myslím si že polícia sa tým až tak nezaoberá ale náhoda je blbec
Takisto náckovia.
blitzkrieg tak myslis ze ak bi to mal dakto len tak nosi policia mu zato zmoe ak idu napr. okolo abo tak?
to tretie je ako je napisane aj orlica bundeswehru cize nemeckej armady, za to ti absolutne nic nehrozi ani za nemecku vlajku, pretoze ideologia tejto armady nema s nacizmom nic spolocne.. je len na tebe ci chces na slovenskej hrudi nosit symbol nemeckej vojenskej silyBrux napísal:Prosim vas je zakazane tricko :
http://www.nmv-versand.de/laden/images/ ... Nation.jpg
http://www.nmv-versand.de/laden/images/ ... soldat.jpg
http://www.armpek.sk/images/tovar/mtov647.jpg
diky
ale kedze dnes sa nosi kadeco je to tvoja volba a nikdo z vykonnej moci ti nic nemoze...
prve dve by som si isty nebol, pretoze tam uz to je forma propagacie hnuti a skupin potlacajuce ludske prava a to uz je aj na paragraf... nehovorim ze sa s tebou budu hned zaoberat ale zbytocna provokacia v mladom veku a mat pripadne mozne opletacky sa mi nezda najvhodnejsie...
treba si uvedomit ze nie len zakazane symboly ale aj hnutia alebo skupiny ktore potlacaju ludske prava su na slovensku podla zakona protizakonne propagovat...
osobne odporucam zbytocne neupozornovat na seba...
-
blitzkrieg
Professional
Nemyslím si že by ti niečo povedali ale ide o to že nikdy človek nevie a môže to zneužiť aj blízka osoba z tvojho okolia ktorá ťa bude chcieť potopiť. Poznám to z vlastnej skúsenosti i keď také tričká nemám, mám iné ale nie tak radikálne takže tak, hovorím ti a radím ti len z vlastnej skúsenosti. Je už len na tebe čo budeš nosiť, len si dávaj pozor. Mám pocit že na takéto veci mala polícia aj nejaké školenie ale nie som si istý.Brux napísal:blitzkrieg tak myslis ze ak bi to mal dakto len tak nosi policia mu zato zmoe ak idu napr. okolo abo tak?
Polo-x
To isté som napísal aj ja len v skratke.to tretie je ako je napisane aj orlica bundeswehru cize nemeckej armady, za to ti absolutne nic nehrozi ani za nemecku vlajku, pretoze ideologia tejto armady nema s nacizmom nic spolocne.. je len na tebe ci chces na slovenskej hrudi nosit symbol nemeckej vojenskej sily
ale kedze dnes sa nosi kadeco je to tvoja volba a nikdo z vykonnej moci ti nic nemoze...
prve dve by som si isty nebol, pretoze tam uz to je forma propagacie hnuti a skupin potlacajuce ludske prava a to uz je aj na paragraf... nehovorim ze sa s tebou budu hned zaoberat ale zbytocna provokacia v mladom veku a mat pripadne mozne opletacky sa mi nezda najvhodnejsie...
treba si uvedomit ze nie len zakazane symboly ale aj hnutia alebo skupiny ktore potlacaju ludske prava su na slovensku podla zakona protizakonne propagovat...
osobne odporucam zbytocne neupozornovat na seba...
Aké krásne rady do života..
To nikomu nevadí, že niekto vôbec chce na sebe nosiť tričká s neonacistickými kapelami ?
To nikomu nevadí, že niekto vôbec chce na sebe nosiť tričká s neonacistickými kapelami ?
-
blitzkrieg
Professional
Chcel vedieť či sú zakázané alebo nie a ja mu len radím nech dva krát merá a raz reže. Keď bude chcieť tak ich bude nosiť a nikto mu v tom brániť nebude.hughito napísal:Aké krásne rady do života..
-
Peterkoist
Novice
Nechápem prečo sú tie znaky zakázané, keď väčšina z nich ako svastika, ktorá symbolizuje pre mnohé kultúry kladné veci ako napr. slnko, plodnsoť, šťastie a pod. sú neviem koľko tisíc rokov staré...za to že ich prevzali nacisti? Za to že nacisti boli svine a robili bordel? A to demokracia bordel nerobí? Všetko je ok, úžasné?.....Nechápem, keď to niekto uznáva nech si to nosí, je mi to jedno, to len naše skur**** zakony všetko zakazujú...nemám slov.
Už vidím ako niekto v Európe nosí svastiku, lebo to symbolizuje šťastie a plodnosť. Vyholená hlava znamená potom asi príslušnosť k hare krišna a číslo 88 je čínskym symbolom šťastia.kladné veci ako napr. slnko, plodnsoť, šťastie a pod.
Môžeš sa na to posťažovať, v inej dobe na inom mieste by si nemohol ani to...či ti tak veľmi prekáža, že nemôžeš nosiť symboly šťastia a plodnosti?to len naše skur**** zakony všetko zakazujú
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2011, 22:24)
Ku karme:
Ďakujem za to, že anonym potvrdil moje domnienky, že za takéto "právo" bojujú iba ak agresívni idioti, ktorí si sotva zaviažu šnúrky na svojich bagančiach. Rodičia súrodenci, čo?drz hubu si moc premudreny
-
Unorthodox
Amateur
Neprecital som vsetky strany tejto temy takze to tu uz bolo spomenute ale jedno z prav cloveka je pravo na slobodu nazoru a takze moze mi niekto vysvetlit preco je propagacia nacizmu a pod. zakazana ? Pride mi ze si to dost odporuje.