Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
aky mate iOS? lebo ja som to mal bez problemov...
U mna iOS 4.2.1 a tiez vsetko v poriadku.
Všetko okolo iPhone a iPod touch
iOS 4.1 iny neplanujem.
Ja mám tiež iOS 4.1 na 3GS-ku 
lebo ja mam 4.2.1 na 3G(bez S) a budi ma vtedy ked ma
Neviete teda nikto ako to vyriešiť?Mick_14 napísal:Keď si nastavím budík na 6:00 tak zazvoní o 5:00 čiže o hodinu skorej
nastav si ho na 7:00 a zobudi ta o 6:00 ako si chcel 
Plati to udajne pre opakovane budiky ktore si boli vytvorene pred posunom casu. Takze si vycisti vsetky a nastav nanovo. Osobne som to neskusal (opakovane nepouzivam a navyse mam uz najnovsi iOS) ale na par Apple strankach bola prave tato rada.
to je 4.3.1 predpokladám. Zlepšila sa ti výdrž baterky oproti 4.3?Stopa napísal:...mam uz najnovsi iOS
Bohužial to tak už robím 2 dniivank napísal:nastav si ho na 7:00 a zobudi ta o 6:00 ako si chcel
Díky toto zabralo aj keď sa mi zdá že som to už skúšalStopa napísal:Plati to udajne pre opakovane budiky ktore si boli vytvorene pred posunom casu. Takze si vycisti vsetky a nastav nanovo. Osobne som to neskusal (opakovane nepouzivam a navyse mam uz najnovsi iOS) ale na par Apple strankach bola prave tato rada.
ano, a aj budik u mna funguje normalne. 4.3.1
Bohuzial nie
toto fakt dosrali, ta baterka je teraz uplne nanic. Za noc necinnosti mi to kludne scucne 20-30% baterky.
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako je to s kupou mobilu, ktory bol predtym kupovany v Orangei? Naozaj treba potom na zaruku nejake splnomocnenie?
-
DjBass
Darca
Áno. Telefón musí prísť reklamovať iba ten, na koho bola zmluva napísaná alebo ten, kto má na to splnomocnenie (samozrejme musia byť podpisy overené u notára).
Tak ešte k tomu budíku teda iPhone ma trošku sklamal, že si nevie poradiť s posunutím času, pretože ten budík funguje nasledovne:
1.starý budík zvoní vždy o hodinu skôr
2.a keď si vytvorím nový, tak síce budí podľa aktuálneho času, ale len vtedy, ak dám opakovanie na všetkých 7 dní (a to je dosť choré, že taký drahý mobil ako iPhone si s tým nevie rady)
...to je asi druhé moje sklamanie z tohto mobilu, prvé bolo výdrž baterky
Pre niekoho možno zbytočnosť ale ja tie pripomienky využívam dosť často lebo moja pamäť - taký malý alzheimer
1.starý budík zvoní vždy o hodinu skôr
2.a keď si vytvorím nový, tak síce budí podľa aktuálneho času, ale len vtedy, ak dám opakovanie na všetkých 7 dní (a to je dosť choré, že taký drahý mobil ako iPhone si s tým nevie rady)
...to je asi druhé moje sklamanie z tohto mobilu, prvé bolo výdrž baterky
Pre niekoho možno zbytočnosť ale ja tie pripomienky využívam dosť často lebo moja pamäť - taký malý alzheimer
No s novym iOS problemy nie su a to nieje vina Apple ze uzivatel pouziva stary system.
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Bla bla bla, ine navrhy? Neprechadzali vsetci na Visty ale ostavali na XP. Pokial s tym os nemam problem a vsetko mi ide tak nevidim dovod prechadzat na inu verziu...
-
guess.whoo
Redeemer
ale je vinou apple, ze ten stary iOS vobec vydali nie?
@Filipito No ved prave preto vysiel novy software aby opravil tu chybu. Ak by si mal zaklady programovania tak by si vedel ze taketo drobne chyby je tazke predvidat dopredu.
Riesenie tu uz bolo vyssie napisane. Citam rozne zahranicne weby a ani na jednom sa zatial nikto nestazoval cize to postihuje asi len velmi male percento ludi.
Mozem sa spytat co ti brani prejst na novy fw ?
Riesenie tu uz bolo vyssie napisane. Citam rozne zahranicne weby a ani na jednom sa zatial nikto nestazoval cize to postihuje asi len velmi male percento ludi.
Mozem sa spytat co ti brani prejst na novy fw ?
Nanic vydrz baterky pri vyssej verzii
To je momentalne #1 dovod neprechadzat, aj ked sa to tyka iba casti uzivatelov.