Ten Samsung sice prehra mkv, ale bez DTS. Takže priestorovy zvuk z neho nedostaneš. Samozrejme pripojiť to môžeš aj tak, ak budeš pozerať TV vysielanie a budeš chcieť lepši zvuk ako hraje z TV, ale bude to len stereo kvalita, kedže televizie nevysielaju priestorovy zvuk (snaď len nejake HBO HD, aj to len v par filmoch).
Ako zostavit "multimedialnu" obyvacku?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Ako zostavit "multimedialnu" obyvacku?
Aha, lebo teraz pozeram filmy/pocuvam hudbu tak, ze si to pustam rovno z externeho disku napojeneho cez USB do telky. Takze ak to budem takto robit aj nadalej, tak nedostanem ani na hudbu ani filmy lepsi zvuk ako obycajne stereo, ze? No a nie je mozne pustat filmy/hudbu z externeho disku alebo USB aj cez domace kino, resp. blu-ray prehravac napojdeny na domace kino?Ryan Giggs napísal:Ten Samsung sice prehra mkv, ale bez DTS. Takže priestorovy zvuk z neho nedostaneš. Samozrejme pripojiť to môžeš aj tak, ak budeš pozerať TV vysielanie a budeš chcieť lepši zvuk ako hraje z TV, ale bude to len stereo kvalita, kedže televizie nevysielaju priestorovy zvuk (snaď len nejake HBO HD, aj to len v par filmoch).
Respektive, ak by som kupil tu PS3, tam uz ten zvuk moze ist aj 5.1?
Dik za rady!
Ako zostavit "multimedialnu" obyvacku?
Myslim ze v ps3 priestorovy zvuk je, ale mam pocit ze len cez optiku
-
Ryan Giggs
VIP
Ano pochopil si spravne.
Pustat to mozes cez usb kina alebo bd prehravaca no tie musia podporovat priestorovy zvuk cez usb. Takze zalezi na konkretnom modeli.
Pustat to mozes cez usb kina alebo bd prehravaca no tie musia podporovat priestorovy zvuk cez usb. Takze zalezi na konkretnom modeli.
Ahojte
Prave som dostal moznost kupit 9 mesacnu Playstation 3 Slim 250 GB za cca 230 EUR... Takze este rok aj stvrt zaruka... Mam do toho ist, alebo sa to neoplati? Musim ale jednat rychlo...
Prave som dostal moznost kupit 9 mesacnu Playstation 3 Slim 250 GB za cca 230 EUR... Takze este rok aj stvrt zaruka... Mam do toho ist, alebo sa to neoplati? Musim ale jednat rychlo...
za 300 máš novú s 320gb hdd, musíš sám uznať či sa ti to oplatí. PS3 je podľa mňa veľmi dobrá voľba, len neviem či sa ti tú novú podarí flashnúť/jailbreaknúť, ak nevieš čo to znamená tak použij google keďže tu sa warez nevedie 
Viem, co to znamena, ja len nie som doma v domacich kinach/hernych konzolach...Filipito napísal:za 300 máš novú s 320gb hdd, musíš sám uznať či sa ti to oplatí. PS3 je podľa mňa veľmi dobrá voľba, len neviem či sa ti tú novú podarí flashnúť/jailbreaknúť, ak nevieš čo to znamená tak použij google keďže tu sa warez nevedie
300 EUR PS3 320 GB + 50 EUR Move starter pack + min 2x40 EUR Move Controller + 30 EUR Move Navigation Controller + 40 EUR druhy gamepad = 500 EUR; do toho este nejake lepsie 5+1 repraky, napr. 80 EUR a mame 580 EUR a to este neratam vela vela EUR za hry (ak nechcem hacknut PS3 a tym stratit moznost hrat multiplayer).
A tolko za PS3 s prislusenstvom nedam. Takze, nakoniec mozno otocim pozornost o 180 stupnov a kupim si zatial toto:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/5285142/ar ... ht-c4.html
A mam vystarane!
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
To kino čo si tu dal som počul v Košickom Planeo elektre. Neviem, či som už veľmi rozmaznaný zo svojich reproduktorov, ale ten zvuk z toho kina bol na môj vkus otrasný. Aj keď tomu pánovi, čo si to nechal predviesť, sa to celkom páčilo, ale ja neviem. Podľa mňa to hralo hrozne. Radšej by som šiel do niečoho iného. Akú veľkú máš obývačku?
Obyvacka ma asi 25 m2, ale je spojena s takym pracovnym kutikom, takze sedacka s TV je umiestnena v jednej polovici a zvysok je v druhej casti. Takze izba to nie je velka.johny541 napísal:To kino čo si tu dal som počul v Košickom Planeo elektre. Neviem, či som už veľmi rozmaznaný zo svojich reproduktorov, ale ten zvuk z toho kina bol na môj vkus otrasný. Aj keď tomu pánovi, čo si to nechal predviesť, sa to celkom páčilo, ale ja neviem. Podľa mňa to hralo hrozne. Radšej by som šiel do niečoho iného. Akú veľkú máš obývačku?
Co sa tyka toho domaceho kina, tak ja som si vsimol akurat ten rozdiel, ze ma vykon 500 W - oproti 1000W vo verzii s blu ray prehravacom, ktoru som daval do prveho prispevku:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/7293909/ar ... c5500.html
Samozrejme, rozdielov je tam asi viac.
-
Ryan Giggs
VIP
Kvalita zvuku nie je o vykone. Na to sa vybodni.
Výkon na 25 metrov postačí cca 2 x 10 W. Repra 3 pásmové 20 Hz - 20 kHz, drevené, 90 dB, lineárne nastavenie.
Na Watty nepozerat, je to to iste klamstvo ako dynamicke kontrasty u TV...
20 Hz - 20 kHz realne nezahra ziadne repro za tieto prachy, to by musel rubat trochu vyssie http://www.wilsonaudio.com/product_maxx_specs.shtml
20 Hz - 20 kHz realne nezahra ziadne repro za tieto prachy, to by musel rubat trochu vyssie http://www.wilsonaudio.com/product_maxx_specs.shtml
Ok, takze podla toho co pisete by mi ako total low-cost riesenie stacilo aj to lacne domace kino od Samsungu, tak?
-
Ryan Giggs
VIP
No to pozor! Vykonostne to stači, ale už nemusi kvalitou zvuku.
Tak ja operujem aj s tym, ze snad hocico je kvalitnejsie ako zvuk z TV...Ryan Giggs napísal:No to pozor! Vykonostne to stači, ale už nemusi kvalitou zvuku.
-
Ryan Giggs
VIP
No neviem, neviem. Tak by som na to nepozeral. Že to bude hlasnejšie hrať a viac dunieť, neznamena že je to kvalitny zvuk. A u Samsungu sa ani veľmi neda čakať. Zaleži na narokoch. Pokiaľ si ale nepočul nič lepšie, pravdepodobne spokojny budeš.
A vedel by si mi pls poradit nieco kvalitnejsie? Viem, ze si v prvom prispevku daval link na to Onkyo, ale 340 EUR len za repraky a este potom plus nejaky prehravac, to sa mi zda vela... Dalsia vec je, ze som sa nakoniec rozhodol neinvestovat do toho tak vela a zatial mi postaci low-cost verzia, teda nebudem asi kupovat ani blu-ray prehravac. Staci mi domace kino s dvd prehravacom, cena do 200 EUR.Ryan Giggs napísal:No neviem, neviem. Tak by som na to nepozeral. Že to bude hlasnejšie hrať a viac dunieť, neznamena že je to kvalitny zvuk. A u Samsungu sa ani veľmi neda čakať. Zaleži na narokoch. Pokiaľ si ale nepočul nič lepšie, pravdepodobne spokojny budeš.
-
Ryan Giggs
VIP
V takom pripade je to viacmenej jedno. Pri cene 200€ to bude všetko hrať +/- rovnako. Kľudne nejaky Samsung, najlepšie so stlpovymi repro.
Fuuha, tak este posledna otazka...Ryan Giggs napísal:V takom pripade je to viacmenej jedno. Pri cene 200€ to bude všetko hrať +/- rovnako. Kľudne nejaky Samsung, najlepšie so stlpovymi repro.
ako htpc su podla mna idealne tie male a celkom lacne pocitace na platforme nvidia ion.
napr nieco take
http://datacomp.sk/pc-prestigio-ion-pc- ... 74627.html
napr nieco take
http://datacomp.sk/pc-prestigio-ion-pc- ... 74627.html