Adobe After Effects
Re: Adobe After Effects
caute, mam jednu malu otazku. Ako spravim aby mi to exportlo do nejake mov videa(3gp, avi ....).
Pouzivam AE CS5. dik za odpoved
Pouzivam AE CS5. dik za odpoved
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to je také ťažké dať do googla/youtube niečo ako ''adobe after effects render tutorial'' ?
uz som na to prisiel aj bez googla, stacilo trochu klikat (v tomto programe robim asi hodinu
), ale dik
-
lekoklatik
VIP
hodinu a už ideš renderovať?
Buď klobúk dolu, alebo po prstoch.
Buď klobúk dolu, alebo po prstoch.
teraz nieco odo mna (zatial iba podla tutorialu
)
Mam taky mensi problem. Asi tyzden googlim Adobe After Effects CS5, ale zakazdym ked to nainstalujem nefunguje serial number ani crack. Prosim vas poradte kde by sa to dalo stiahnut. Dakujem
-
lekoklatik
VIP
U nás nie.
Warez sa tu nevedie.
Warez sa tu nevedie.
-
DenisStefanides
Amateur
Ludia, to fakt len ja sa venujem aktivne After effectu?
-
weroro
Flash coder
Zvykaj si. Aj ja som tu sám.DenisStefanides napísal:Ludia, to fakt len ja sa venujem aktivne After effectu?
-
DenisStefanides
Amateur
inak pridavam sem dalsiu robotu, TV spot pre TV povazie:
-
lekoklatik
VIP
Ja ľúbim a venujem sa Premier-uDenisStefanides napísal:Ludia, to fakt len ja sa venujem aktivne After effectu?
-
martinez13
Light Professional
Ja sa venujem AAE ale nedávam skoro nič na net.. s mojím uploadom nato nervy nemám. Ináč koľko máš rokov Denis ? Tvoja tvorba sa mi páči, nerozmýšlal si ísť na nejakú vysokú školu kde je ''moviemaking'' ?
-
DenisStefanides
Amateur
Mam 18 a posobim ako freelancer v roznych reklamnych agenturach. Rozmyslal som nad tym, ale pochybujem, ze v Bratislave pochodim na filmarinu kde beru 8 ludimartinez13 napísal:Ja sa venujem AAE ale nedávam skoro nič na net.. s mojím uploadom nato nervy nemám. Ináč koľko máš rokov Denis ? Tvoja tvorba sa mi páči, nerozmýšlal si ísť na nejakú vysokú školu kde je ''moviemaking'' ?
Dik
-
lekoklatik
VIP
jedna z najlepsich. zlin - http://www.filmovaskola.cz/
Lidi pocuvajte, mam projekt v 3d stroke a chcem ho vygenerovat do avi. Nevete ako na to???
lepsie popis problem.
3d stroke si hod na solid ked uz..
inac pridavam zopar mojich novsich prac kratsich, tak kritizujte!
toto bolo spravene za par hodin, nestihal som..
na toto som mal viac casu.. tu je http://www.youtube.com/watch?v=swcR72Y- ... ideo_titlebetaverzia, ktora sa mne osobne lubila viac..
a vacsinou ae textov/intier najdete aj tuto, ale na zaciatku, alebo na konci samotnych videi.
http://www.youtube.com/user/Lamercek?feature=mhum
What do you think?
3d stroke si hod na solid ked uz..
inac pridavam zopar mojich novsich prac kratsich, tak kritizujte!
toto bolo spravene za par hodin, nestihal som..
na toto som mal viac casu.. tu je http://www.youtube.com/watch?v=swcR72Y- ... ideo_titlebetaverzia, ktora sa mne osobne lubila viac..
a vacsinou ae textov/intier najdete aj tuto, ale na zaciatku, alebo na konci samotnych videi.
http://www.youtube.com/user/Lamercek?feature=mhum
What do you think?
Fakt netuším, čo ti tu mohlo trvať 5 poprípadne viac hodínAwattar napísal: What do you think?
Niesom v tom este expert, mal som nejake problemy zo samotnymi trickami ktore sa museli vyrezavat, dlho som napr hladal hudbu. neviem no, viem ze je to take lightne..ale pre mna 5 hodin bola vyhra, lebo vzdy ked volaco robim tak mi to trva par dni
..
tu je este nieco starsie, do sutaze.. nevyhral som, napad bol zevraj dobry ale nie vhodny na prve miesto ktore malo splnat dany ucel
.
nazor?
mas aj ty nejake veci? hod sem
!
tu je este nieco starsie, do sutaze.. nevyhral som, napad bol zevraj dobry ale nie vhodny na prve miesto ktore malo splnat dany ucel
nazor?
mas aj ty nejake veci? hod sem
No tak s tým lúčom cez trička si mohol spraviť tak že nie aby len prechadzal cez ne a prd robil ale mohol by napr "vykresľovať" objekty. No a na ostatnych mi strašne vadili zvukove efekty. Jednak sa opakuju a niesu moc dobre zvolene a uteká ti timing. Ostatok sa mi páči.
Dakujem,
hej viem ta pila je dost hlasna.. tie tricka.. ano ano, mas pravdu, nenapadlo ma to a som tam spravil render na prvykrat, cize ta cast medzi logom a prvym produktom neni doladena a celkovo tam je kopec chyb..
a mimochodom, timing lubim najviac zo vsetkeho. Ten si najviac vychutnavam a milujem ho na videach..
neviem ci ta bude bavit, ale kukni aj tieto videa.. Snazil som sa vyberat song, pri ktorom sa dokazem najviac vyhrat s timingom.
tieto videa boli do sutaze v ktorej sa to muselo spracovat za 5 dni., kazde bolo vyhodnotene ako video tyzdna.
a tiez by som rad uvital nejaku tu kritiku
//btw neviem ako tebe, ale ked si tu otvorim ten yt player tak to celkom seka.. otvaral by som to normalne cez youtube.
hej viem ta pila je dost hlasna.. tie tricka.. ano ano, mas pravdu, nenapadlo ma to a som tam spravil render na prvykrat, cize ta cast medzi logom a prvym produktom neni doladena a celkovo tam je kopec chyb..
a mimochodom, timing lubim najviac zo vsetkeho. Ten si najviac vychutnavam a milujem ho na videach..
neviem ci ta bude bavit, ale kukni aj tieto videa.. Snazil som sa vyberat song, pri ktorom sa dokazem najviac vyhrat s timingom.
tieto videa boli do sutaze v ktorej sa to muselo spracovat za 5 dni., kazde bolo vyhodnotene ako video tyzdna.
a tiez by som rad uvital nejaku tu kritiku
//btw neviem ako tebe, ale ked si tu otvorim ten yt player tak to celkom seka.. otvaral by som to normalne cez youtube.