logo soft comfort v 5.0 nejde spustit
logo soft comfort v 5.0 nejde spustit
Zdravim stiahol som si full verziu logo soft comfort v 5.0 ked ju naistalujem a chcem ju spustit tak mi iba ukaze uvodne okno a hned cely program vypne neviem so je stym robi mi to aj pri officialnom deme z officialnej stranky stale ked spustim tak mi to vypne skusal som aj preistalovat niekolko krat a stale mi to dela pls help THX
Re: logo soft comfort v 5.0 nejde spustit
Aký máš OS? Ak máš 7 alebo Vista, skús spustiť v režime kompatibility.
mam XP a kde sa da spustit v rezime kompatibility ?Denco napísal:Aký máš OS? Ak máš 7 alebo Vista, skús spustiť v režime kompatibility.
Smerom hore azda nie. XP predsa len nevie o W7.
Na nete som našiel, že najnovšia verzia je 6.1 ... Tú si neskúšal?
ja som skusal vsetky ale ani jedna mi nechce ist proste to spustiim da okno a hned ho vypne nevim co stym jeDenco napísal:Na nete som našiel, že najnovšia verzia je 6.1 ... Tú si neskúšal?
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2011, 22:13)
zod napísal: ja som skusal vsetky ale ani jedna mi nechce ist proste to spustiim da okno a hned ho vypne nevim co stym je
na druhych PC to ide a tiez maju XP a slape to aj na viste adt ale mne to nechce ist presne ta ista verzia co ide aj daktorym znamim len mne to nejde asi je to na moj PC zacarovane pls hepl chalani potrebujem ten program spustit neviete dake finty na to popripade ak pomoze su tam subory z koncovkami LAX a neviem nikde zohnat editor lax mozno ze by to vedelo spustit lax editor popripade piste ak daco napadne alebo ak viete co stym