Poradňa pri kúpe DVD-CD prehrávača
Poradňa pri kúpe DVD-CD prehrávača
Zdravím,prosila by som o radu pri kúpe DVD-CD prehrávača s prehrávaním všetkých formátov,s USB výstupom za rozumnú cenu.Diky.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Poradňa pri kúpe DVD-CD prehrávača
Neviem čo si predstaviť pod pojmom "všetky formaty". Všetky formaty neprehra žiaden prehravač. A USB vystup tiež nema žiaden DVD prehravač, ale je to USB vstup. To je rozdiel. Kvalitne prehravače s dobrou podporou formatov su napr. Philipsy: http://www.mall.sk/stolne-dvd-prehravac ... ort=_price
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hlavne co sa tyka cd-medii, tak je to katastrofa prehravat na dvd-playeri. Nemyslim, ze to nevie prehrat, ale rozdiel kvality oproti CD-playeru je vysoky.
Díky za radu a čo sa týka CD-prehrávača,ktorý by ste mi poradili?
-
Ryan Giggs
VIP
Nepovedal by som že je to katastrofa. Zaleži čo je to za dvd player.luto napísal:Hlavne co sa tyka cd-medii, tak je to katastrofa prehravat na dvd-playeri.
Rebeca: Aky je cenovy limit na ten CD player?
Tak DVD-čko Philips DVP 3580 alebo LG DVX 582H .Medzi týmito sa rozhodujem.Ktoré by bolo lepšie podľa teba?A čo sa týka CD-playera,tak zhruba do 100 Eur by mohol stáť.Díky.
-
Ryan Giggs
VIP
Z tych dvoch asi ten Philips.
Nie som si isty, či 100€ bude na cd prehravač stačiť. Ale aj keby, podľa mňa uplne by stačilo použivať ten DVD player na prehravanie CD a ušetriť 100 €. CD player by hral lepšie, ale za predpokladu, že človek ma dostatočne kvalitny aj zvyšok zostavy (zosilovač+repro) rozdiel bude ťažko počuteľny. Boli by to zbytočne vyhodene peniaze. Čo za repro a zosilovač bude k tomu pripojeny? Resp. k čomu planuješ ten player pripojiť?
Nie som si isty, či 100€ bude na cd prehravač stačiť. Ale aj keby, podľa mňa uplne by stačilo použivať ten DVD player na prehravanie CD a ušetriť 100 €. CD player by hral lepšie, ale za predpokladu, že človek ma dostatočne kvalitny aj zvyšok zostavy (zosilovač+repro) rozdiel bude ťažko počuteľny. Boli by to zbytočne vyhodene peniaze. Čo za repro a zosilovač bude k tomu pripojeny? Resp. k čomu planuješ ten player pripojiť?
DVD chcem pripojiť iba k televízoru,zatiaľ.Takže CD-player je zbytočný si myslíš...A čo sa týka funkcíí DVD, LG nemá viac?(napr.USB vstup Phillips nemá).
-
Ryan Giggs
VIP
Ja som sa pytal na CD player, k čomu bude pripojeny. Ak tiež by bol k TV, je uplne zbytočne kupovať ho. Uplne stači DVD player aj na hudbu.
Všetky Philipsy maju USB vstup.
Všetky Philipsy maju USB vstup.
Jasné,CD-player by bol tiež k TV pripojený.Takže moc krát díky za radu a určite sa rozhodnem pre Philips.Prajem pekný deň.
-
Michaelo105
Light Professional
Tá lg-ina vs ten Phillips je prakticky to isté. LG-ina je rozmerovo väčšia a Phillips zase nemá optický výstup. Ostatné ,,kvázi" funkcie majú cca rovnaké až na jednu maličkosť! Phillips ponúkne lepší obraz.
Najprv som vlastnil spomínaný model od LG a teraz mám takisto spomínaný model od Phillips. Takže hovorím z vlastnej skúsenosti.
Najprv som vlastnil spomínaný model od LG a teraz mám takisto spomínaný model od Phillips. Takže hovorím z vlastnej skúsenosti.