League of Legends
Re: League of Legends
tak po patchi mi to robi to ze na klienta sa normalne prihlasim hra sa normalne odstartuje ale do hry ma jednoducho nehodi a vypisuje skip ....
rr client a zas to samo
rr client a zas to samo
ktoreho by ste si skor kupili dr munda alebo olafa?
-
lekoklatik
VIP
Ty si kúp Munda. Za Munda zahrá aj niekto ako ty.
Skúsenejším by som asi odporučil Olafa. Mám ho rád
a má ukrutné rany a tiež celkom fajn HP.
Milujem olafovu abilitu s true damage
to je ukrutné, dá sa s ním jungle - dalšie plus, je to semi tank ktorý dokáže dať penta kill s 20% hp....K mundovi nemám čo povedať, hned po prvom warmogu može chodiť po celej mape bez toho aby sa báln že ho niekto zabije, môže stáť pod vežičkou neprijatela a nikdy mu neubudne z hpčok
(ironicky samozrejme, to čo som napísal sa dá až pri troch warmogoch
)
som noob ale obcas sa mi zadari a dokazem aj pomoct napr teraz sme hrali dvaja olaf a ja xin a mali sme teamove skore 21-7 lebo sme taktizovali ale ja som zabudol ty si najlepsilekoklatik napísal:Ty si kúp Munda. Za Munda zahrá aj niekto ako ty.
rainer osobne ktoreho by si odporucil?
Podla toho čo ta viacej baví, mundo je čistý tank, olaf taký ťažko zabitelný semi-tank so slušným dmgom, takže ak ta bavia tanci určite choď do munda, ak ta bavia skôr dpska tak olaf, a ak ťa baví niečo medzi zase olaf
Ťažko povedať, každý je na niečo iné... Ja moc tankov nehrávam preto by som radšej išiel do olafa, ale aj tak ja preferujem mágov, za 3150 kúpiš leblanc, neuveritelne silný mág, ale zato je aj ozaj ťažké kým prídeš ako nato.
este som uvazoval nad renektonom
Ale ten je za 6300.....ten má rovnakú ultimu ako Nasus, je trošku podobný aj tomu olafovi lebo sa mu stavaju itemy aj s hpčkami, je dobrý, niečo vydrží ale neurobí taký dmg ako napr. spomínaná leblanc, alebo lux, akali alebo takto...
viem nasetril by som ale čstale uvazujem po vyluceni munda nad udyrom,renekt a olaf..pozrel som si na yt video o leblanc a vyzera ze ma podobny spell ako nocturne on ma fear a ona zadrza na sekundu enemy..paci sa mi aj evelyn lebo chodi neviditelna a potom ked zautoci tak to stoji za to..dik za echo musim porozmyslat.
udyr je dobry iba jungler, tj. zabija neutralnych creepov teda golemov. evelynn je dobra ale iba abilitne hrana, nie na attack damage ale ked niekto pokupuje elixiry a warkdy tak si s nou moc nezahras, to chce mat dobry team...ale treba vyskusat.
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
udyr sa viac oplati na jungle, ale da sa bez problemov zahrat aj na lajne
Mate niekto toho Lee Sina?
Spoluhráč ho ma, podla mna dalsi champ, ktory zapadne. Ked uz by som musel utratit 6300, minul by som ich na Nocturna. Vyuzitelnejsia ultina. Kolkokrat sa nam stalo, ze Lee Sinova ultima odhodila nepriatela (alebo ja mna
) vo fighte a tak mu zachranila zivot.
//preklep aruN, ty
//preklep aruN, ty
-
Sarger
Guru wannabe
Mam ho, sice troska zmiesane pocity ale zatial som neprehral
Dost zalezi od timu a od teba ako zanho vies 
opet rozmyslam nad kupout a teraz medzi katarinou a akali..co pozeram tak katarina mi pride niekedy dost brutalna
-
lekoklatik
VIP
Napíš sem tvoje prihlasovacie údaje,
pretože od kedy si sa začal hrávať,
prakticky hráme za teba...
pretože od kedy si sa začal hrávať,
prakticky hráme za teba...
-
PhYs0c
King
kata aj brutalna je..oproti akali ma vyhodu ze nema energiu takze ked ma dobry cd je dost imba
mam toho lee sana na zaciatku dobry ale ma slabe prepocty podla mna nic moc
riesili ste uz cez forum reporty?mal som asistovaneho feedera v teame mam screene ako to pise ze ich ide nafeedit ci to vobec ma vyznam tieto reporty videl som ako mal jeden idiotko 50 leavov a proste nic sa nedeje hraje dalej.
-
lekoklatik
VIP
A čo by sa malo diať? V ranked sa ti už počíta leave aj keď odídeš z Queue.
To som robieval často, nakoľko hrať solo je proste o tom, či sa ti podarí naraziť na fajn team,
s normálnymi hráčmi alebo nie. No a keď vidím že nie sme schopný komunikácie ani pred zahájením hry,
nebudem zabíjať 40 minút zbytočnou prehrou. Screeny na fórum postujú akurát tak tardi, keďže RIOT
predsa implementoval možnosť každého hráča reportnúť za určité veci a nemajú čas preberať, prezerať
fórum že keby náhodou niekto ako ty s plačom pošle screen že "aha my sme prehrali
", i keď áno, je fajn
pobanovať hráčov, ktorí nie sú normálni. Z toho mi vychádza, že by mali zabanovať aj teba. Hráme za teba,
nakupujeme za teba a už nás to nebaví. Nehraj to. ah. Ty idiotko...
To som robieval často, nakoľko hrať solo je proste o tom, či sa ti podarí naraziť na fajn team,
s normálnymi hráčmi alebo nie. No a keď vidím že nie sme schopný komunikácie ani pred zahájením hry,
nebudem zabíjať 40 minút zbytočnou prehrou. Screeny na fórum postujú akurát tak tardi, keďže RIOT
predsa implementoval možnosť každého hráča reportnúť za určité veci a nemajú čas preberať, prezerať
fórum že keby náhodou niekto ako ty s plačom pošle screen že "aha my sme prehrali
pobanovať hráčov, ktorí nie sú normálni. Z toho mi vychádza, že by mali zabanovať aj teba. Hráme za teba,
nakupujeme za teba a už nás to nebaví. Nehraj to. ah. Ty idiotko...