Hľadám investora - Bio Studio

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Basa88
Amateur
Amateur

Hľadám investora - Bio Studio

Príspevok od používateľa Basa88 »

Dobrý deň,

pripravujeme projekt Bio Studio - centrum redukcie, rekondície a relaxácie, pre ktorý hľadáme investora. V krátkosti:

Bio Studio je štúdio zamerané na prevenciu obezity a na zníženie jej výskytu u žien všetkých vekových kategórií. Pod odborným vedením naučíme každého ako správne cvičiť, ako sa zdravo stravovať a používať biodoplnky výživy v každodennom živote. Ku klientke pristupujeme individuálne s prihliadnutím na jej aktuálny zdravotný stav. O každej klientke (po predchádzajúcom súhlase) budú vedené záznamy súvisiace s redukciou jej hmotnosti, ktoré bude mať neustálne on – line k dispozícii.

Bio Studio ponúka:

Kompletne vybavenú fitnes zónu, ktorá rešpektuje potreby žien pri cvičení
E – kartu klienta
Bio bar s predajom biovýrobkov
Individuálne, skupinové a zdravotné cvičenia
Odborné poradenstvo v oblasti cvičenia a stravovania, zhotovenie tréningových programov a stravovacích plánov
Služby osobného trénera
Služby fyzioterapeuta

Oblasť podnikania Bratislava

V prípade, ak by Vás náš projekt oslovil, všetky potrebné materiály, dokumenty, biznis model a detailné informácie Vám vieme zabezpečiť.

Kontakt:
[email protected]
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hľadám investora - Bio Studio

Príspevok od používateľa Hotwire »

skusala si zobrat pozicku od banky? si myslim ze je to lepsie nez hladat naslepo nejakeho investora.....a len tak mimochodom neviem preco ale ja uz mam averziu voci pripone bio :D
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hľadám investora - Bio Studio

Príspevok od používateľa uplink »

Keď si dostatočne dlho v mínuse v TB tak Ti dajú obrovský debetný limit, up to 10k. Ja som mal -1K a ako som skákal +-+-+- tak mi to dali na -2.6K Obrázok

Úrok je z tisícky 12 evri mesačne. To bude 0.12% ak mi matika ešte slúži dobre :D

//GothaR: je to 1.2% :D
Napísať odpoveď