Orange Boston
-
2stenly9
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Orange Boston
Čo si mýslíte o telefóne Orange Boston?
Je to dobrá cena za 100€ ? 4 mesiace použivaný nepoškrabaný plne funkčný...
A vedeli by ste odporučiť niečo lepšie?
Je to dobrá cena za 100€ ? 4 mesiace použivaný nepoškrabaný plne funkčný...
A vedeli by ste odporučiť niečo lepšie?
Re: Orange Boston
skus dosetrit este 50 ecok na san francisco....
-
2stenly9
Light Expert
To San francisco je lepšie v čom? oproti Bostonu
-
audiotrack
VIP
lepší display, o 20MB väčšia pamäť, ale horší fotoaparát
-
luto
Darca
Tu mas porovnanie, co sa tyka parametrov
Zhruha: Vacsi display, krajsie farby, vacsie rozlisenie LCD, Viac RAM, zvysok hardware totozne, vacsia podpora pam. kariet. Fotak sice len 3,15 oproti Bostonu, ale ak ma autofocus tak jednoznacne opet + . Boston nema autofocus. Android uz oficial 2.2, boston zatial nie. Hlavne nema sibnutu gulicku, ktoru aj tak cmajzli od Blackberry a stoji za velke H..o, proste minimalna pouzitelnost aspon z mojej strany. V texte neskutocne nepresna na premiestnovanie kurzora.
Moje odporucenie : Za pomerne malo penazi vela muziky radsej Sanfrancisco
Zhruha: Vacsi display, krajsie farby, vacsie rozlisenie LCD, Viac RAM, zvysok hardware totozne, vacsia podpora pam. kariet. Fotak sice len 3,15 oproti Bostonu, ale ak ma autofocus tak jednoznacne opet + . Boston nema autofocus. Android uz oficial 2.2, boston zatial nie. Hlavne nema sibnutu gulicku, ktoru aj tak cmajzli od Blackberry a stoji za velke H..o, proste minimalna pouzitelnost aspon z mojej strany. V texte neskutocne nepresna na premiestnovanie kurzora.
Moje odporucenie : Za pomerne malo penazi vela muziky radsej Sanfrancisco
-
mirak2
Hardcore addict
mam orange boson a keby som si mal znova vybrat tak obetujem viac penazi na htc
//eidt: aby sme sa rozumeli - nechcel som tym povedat ze boston je totalny shit, ale ten telefon ma obmedzene moznosti a neda sa vysperkovat uplne podla predstav pouzivatela
//eidt: aby sme sa rozumeli - nechcel som tym povedat ze boston je totalny shit, ale ten telefon ma obmedzene moznosti a neda sa vysperkovat uplne podla predstav pouzivatela
-
luto
Darca
Jasne ze HTC je parada, najnovsie sa mi paci Incredible
, ale ta cena
, takze drzme sa stavu penazenky 
-
fringilo
Amateur
Je to všetko pekné ohľadom San francisca aj ten veľký displej a to , že tam nie je tá gulička ale na druhej strane sa mi zdá neviem naisto má rovnako veľkú batériu ako Orange Boston čiže výdrž pri takom veľkom displeji neviem bude o niečo menšia ako pri bostone aj keď displej je už oled. A rozlíšenie je tam dosť veľke na ten hardware ktorý je tam. Ale nemal som ho v rukách takže to sú len také odhady. Vlastním Orange boston 
Ja mam orange boston a som s nim spokojný. Nahral som si tam verziu androidu 2.1 ale videl som na nete aj neoficialne verzie androidu 2.3 a ten autofocus mi tam ani nechýba jedine čo je na ňom zlé je ten procesor ten je trochu slabší.