Autorske prava pri tvorbe webu

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Everhard
Light Expert
Light Expert

Re: Autorske prava pri tvorbe webu

Príspevok od používateľa Everhard »

L.E.n napísal:Treba povedať aký účel konkrétne myslíš.
Konkretne myslim, dam priklad. Som stolar a dam si na svoj web realizovane prace. A pouzijem tam tu galeriu obrazkov - Lightbox. Stranke je vlastne komercna-komercna prezentacia firmy a je to sucast tej stranky potom.
Taketo ucely som myslel vo vsetkych troch pripadoch.
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

To by si sa dozvedel zo stránky projektu...
Can I use the script in a commercial project?
Yes. It is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License. A donation would be nice, hint hint.
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Ahojte, rad citam knihy, ale casto sa stava, ze nejaku udalost, alebo kapitolu by som si predstavoval inak, pripadne niekde je nieco prehnane, nedostatocne a tak som zacal vymyslat vlastny dej v hlave, ktory som nahodil aj na papier(no dobre, tak do wordu).

Spravil som si aj web, kde by som to chcel uverejnit na precitanie, kto by mal zaujem.

Moja otazka znie:
(nemyslim, zeby to bolo az take dobre, ale "co ak") keby v tom niekto uvidel potencial, skopiroval moj vytvor z mojej stranky, nechal si to zviazat, vytlacit a zacal by to predavat ako svoje dielo, tak ho mozem zavolat na posedenie k sudu opravnene? Na stranke nikde nevidim datumy vytvorenia prispevku, alebo vlozenia nejakych dat, nenasiel som ziadne logovanie ohladom tych udajov, da sa to nejako dokazat(to je asi otazka pre tych zbehlejsich v tvorbe webov)?

Sam by som sa neodvazil to predavat, ale nechcem, aby na mojej praci zarabal niekto iny, je sposob ako sa poistit proti "kradezi"?

Dakujem za info a rady.
Napísať odpoveď