Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Nemam cas ani chut instalovat a jailbreakovat novy ios a potom vsetky veci znova instalovat. 
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
toto je uz vyriesene cez cydia appky na zalohu nainstalovanych veciFilipito napísal:Nemam cas ani chut instalovat a jailbreakovat novy ios a potom vsetky veci znova instalovat.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mozes mi nejaku napisat? Lebo sa chystam prejst z mojho archaickeho 4.1 na 4.3.1 hned ako vyjde untethered JB na iP4.
a) Reinštaloval som PC, nahodil Linux
b) iPod chcem synchronizovať na novom PC u priateľky
Ako docielim aby mi iPod nevymazalo pri synchronizácii a kvázi stiahlo applikácie (o hudbu ani tak nejde) do nového PC?
Ďakujem.
b) iPod chcem synchronizovať na novom PC u priateľky
Ako docielim aby mi iPod nevymazalo pri synchronizácii a kvázi stiahlo applikácie (o hudbu ani tak nejde) do nového PC?
Ďakujem.
Aplikacie ti stiahne jednoducho: pripoj iPod, klikni v iTunes nan pravym a mas tam volbu "transfer purchases" alebo tak nejak. Mozes predtym autorizovat PC na tvoj iTunes ucet, ale malo by ta to vyzvat.
Co sa tyka ostatku, tak to treba mat zalohovany xml subor s kniznicou, neviem o inom sposobe.
Co sa tyka ostatku, tak to treba mat zalohovany xml subor s kniznicou, neviem o inom sposobe.
A nato ja bohuzial nervy a cas nemam ked domov pridem okolo 19:00 a chcem si aj oddychnut
-
moosha
Darca
Cize do konca zivota 4.1? 
AptBackup, ten sa mi pri poslednych 2 JB, ktore boli moje posledne kym si nekupim lepsi iP, velmi osvedcilmoosha napísal:Mozes mi nejaku napisat? Lebo sa chystam prejst z mojho archaickeho 4.1 na 4.3.1 hned ako vyjde untethered JB na iP4.
Mal by som jednu otazku. Keby som si kupil iPhone z orange-u (viem ze oni mobily neblokuju) ale zobral by som si ho domov zabaleny cize bez aktivacie tak doma by som si ho mohol aktivovat s lubovolnou sim kartou ? A po restore-nuti by som ho musel znovu aktivovat ?
niemoosha napísal:Cize do konca zivota 4.1?
-
krankenwagen
Professional
Tak som nakoniec vymenil to Galaxy za 3GS 32GB fw 4.3 bb 5.16.01 so zarukou v Orange 
Stou zárukou v Orange to nie je vždy tak, ako bolo písané.Niekedy nato kašlú a otec raz pochodil asi na tretej predajni, ale zobrali mu tokrankenwagen napísal:Tak som nakoniec vymenil to Galaxy za 3GS 32GB fw 4.3 bb 5.16.01 so zarukou v Orange
-
viper1993
Medium Professional
Ma niekto problemy s 4.3/4.3.1? Rozmyslam totiz ci pockat na untethered 4.3.1 alebo dat 4.2.1 ktora je vraj bezchybna. Moj 4.0.1 uz totiz doziva
Na macblogu dost nadavaju na sekanie v pripade 4.3/4.3.1
Sekanie? Skor s tou vydrzou je problem, jedine mi pride, ze prihlasovanie na Game center sposobuje vacsi zasek ako predtym.
Ale ak ti nechybaju funkcie noveho OS, tak rovno pockaj na dalsiu verziu.
Ale ak ti nechybaju funkcie noveho OS, tak rovno pockaj na dalsiu verziu.
Ake su tie nove funkcie oproti 4.1?
-
krankenwagen
Professional
Vie sa, ci tento najblizsi JB bude aj pre 4.3.1, ci len 4.3? Neviem, ci mam updatnut, alebo nie.
Filipito: nic podstatne, snad len Home sharing stoji za zmienku, a aj ten mi pride uzitocnejsi na iPade ako na iPhone.
4.3.1.krankenwagen napísal:Vie sa, ci tento najblizsi JB bude aj pre 4.3.1, ci len 4.3? Neviem, ci mam updatnut, alebo nie.
Konecne to vyzera, ze sa z Androidu stane poriadna alternativa k iOS (teda aspon pre mna) http://www.businessweek.com/magazine/co ... 200216.htm i ked za cenu toho, ze sa z nich stava akysi klon Applu namiesto povodnych "open" planov, co sa Androidistom pacit nebude.