hladam nieco z tohto v pdf:
- Križalkovič, Novoveský, Lečko: 777 matematických zábav a her. SPN, Praha 1971.
- Maláč, Kurfürst: Zajímavé úlohy z učiva matematiky ZŠ. SPN, Praha 1981.
- Příručka pro přípravu k přijímacím zkouškám na bakalářské studijní programy, FP VUT
v Brně, v Akademickém nakladatelství CERM, s.r.o., Brno 2009.
- Evropská unie v kostce. Nakladatelství Jan Vašut, s.r.o., Praha 2008,
ISBN 978-80-7236-665-1
- Dočkal, V., Kaniok, P.: Evropská unie pro střední školy. Masarykova univerzita Brno,
Brno 2006. ISBN 80-210-3976-0.
THX
PDF knihy/ucebnice
Re: PDF knihy/ucebnice
Dobre, hľadáš. Iba neviem, či sa iba chváliš, alebo aj používaš vyhľadávač, alebo máš tie tituly, scanuješ ich a dávaš na net. Pokiaľ si ich nenašiel na nete, tak je to iba na Tebe. Je to ale o nákladoch a o robote. Gratis, a aj s rizikom autorských práv. Kúpiť, odscanovať, upraviť a dať na net s tým rizikom autorských práv.
Ja len tak, kedže asi si nič nenašiel. Práca to napraví. A nik Ti ju nezaplatí.
Rádo sa stalo. Ešte to azda nik neurobil.
Skús osloviť vydavateľstvá a tie inštitúcie, tie vedia viac. Možno dajú aj sponzorstvo, oficiálne.
Ja len tak, kedže asi si nič nenašiel. Práca to napraví. A nik Ti ju nezaplatí.
Rádo sa stalo. Ešte to azda nik neurobil.
Skús osloviť vydavateľstvá a tie inštitúcie, tie vedia viac. Možno dajú aj sponzorstvo, oficiálne.
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem cim by som sa akoze mal chvalit. len sa pytam ci nahodou niekto nema nieco z tohoto v PDF...
Nikdy nevies...
nechystam sa to rozsirovat,tlacit ani nic podobne ale len pozriet a mozno precitat..
ale aj tak dakujem za odpoved, aj ked nieje taka aku som cakal..
Nikdy nevies...
nechystam sa to rozsirovat,tlacit ani nic podobne ale len pozriet a mozno precitat..
ale aj tak dakujem za odpoved, aj ked nieje taka aku som cakal..
To, čo som publikoval, je príliš špecifické, z iného oboru, takže pre Teba nanič, aj keď išlo o aplikovanú matematiku - modelovanie v reálnom čase s programom, skripta. Na nete sú knihy, niekde som si tú www nahral, spatra to neviem. Bolo tam cca 20 000 kníh, v angline. Isto sa to dá nájsť Googlem. V SK neviem, či niekto archivuje.