Program na scan do pdf

Informácie o software, ankety...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Program na scan do pdf

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim,
Kupoval sa k nam do firmy scanner Scanjet 3000 Pro, avsak neobsahuje ziadny software, ktory by bol schopny lahko a jednoducho scanovat priamo do PDF.

Nepoznate teda nejaky software (musi byt freeware), ktory je jednoduchy (zvladne to aj bezny uzivatel) a scanuje do pdf?

Co to som googlil, ale vacsinou to bolo bud moc zlozite, alebo to bol shareware.

Dikes
redge
Light Star
Light Star

Re: Program na scan do pdf

Príspevok od používateľa redge »

http://www.ehow.com/how_4895483_scan-document-pdf.html
mas tu podrobny popis ako skenovat do pdf.
a
http://www.soft82.com/download/windows/ ... -standard/
pre adobe acrobat. Dufam ze anglictina nerobi problem.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

No pokiaľ nieje potreba scanovať ozaj priamo do formátu *pdf /mne to netreba/, tak sa to dá gratis po odscanovaniu prekonvertovať spústou free programov, aj http://www.imageconverterplus.com/how-t ... g_pdf.html , lebo s pdf bez Adobe Acrobat /drahý/ neurobíš nič /možno je aj iná free alternativa/. Takže úpravy s formátom *img a následne prevod do *pdf.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vravim co najednoduchsi program. Proste kliknut na scan a ukladat do .pdf.
Cize tlaciarne a podobne pdf veci pri cca naskenovani 50 papierov za sebou by uzivatela asi dva krat nepotesilo.

Nieco fakt easy a veru pdf priamo je teda najlepsia volba. Kedze HP k tomuto soft nedodalo :/
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Dobre, cez Googla hned na počiatku hľadania je toto : http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_ ... an-to-pdf/ a je tam toho viac. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jarda: Diki za snahu, ale ako vravim, tak vacsinu co google som otestoval a som uz zufali.. Ako pisem, ocakavam freeware a ty mi tu spokojne das shareware.. :/Ktory vo firme si vies kam strcit mozem.
Cnim si snahu, ale zas neobraciam sa na pomoc, az kym neviem co dalej. Cize ujcok google mi sem darmo davas.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Hmmm, bolo tam free, pardon. Chvíľu sa to dá, a hľadajme ďalej.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Soviet neviem či si to skúšal takto:
Stiahneš si free program PDF Creator http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/
Nainštaluješ si ho a nasledne bude vložený medzi tlačiarne a ty si ho dáš ako predvolenú tlačiareň. A potom vložíš papier ktorí chceš oskenovať rovno do pdf do skenera a stlačíš tlačidlo tlačiť neviem či tam je taka voľba ja som na skenery HP mal tlačidlo tlačiarne. Neviem či mi rozumieš čo chcem povedať? Daš ako keby tlačiť a ono to vytlačí do pdf. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vladenko: Nesplna zakladne pravidla a taktiez funkcionalitu. Kedze predsa potrebuje clovek nejaky program na scan napriklad do obrazku a az potom cez PDF Creator prerobit do pdf. Druha vec je, ze PDF Creator pri oznaceni viacerych suborov a naslednom prekonvertovani to da do jedneho pdf a nie separatne.
Nechcem ziadne pdf tlaciarne, kedze to je zbytocne zdlhave riesenie ako som spominal. Nieco co spustim, vyberiem prinajhorsom scanner a dam scan. Po naskenovani dam save. Ale take asi free nieje nist :/
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Asi sme sa nepochopili. Nevadí Ale
Pri takomto nastaveni ako som ti napisal neotvaram ziadny program na skenovanie. Jednoducho stlačím tlačidlo na skenery na ktorom je nakreslena tlaciaren. Skener naskenuje obrazok a nasledne je uz len otvorene okno PDF Readeru kde kliknes na ulozit. Už na jedno stlačenie a jedno kliknuknie spraviť pdf neni vela.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie tak to na tomto nefunguje. Po stlaceni scanu v PC vybehne tabulka, ze v ktorom programe otvorit.
Nasiel som vsak presne to co potrebujem a vola sa to STP (Scan To PDF) nesli vsak vsetky verzie, iba v.1.5.

Takze aj tak dakujem za rady ;)
Tento program je dokonca portable, takze nic viac si clovek nemohol priat..
Napísať odpoveď