Zdravim,
nevie mi niekto poradit, ak chcem prevadzkovat internetovu hernu- urcity druh kasina na webovej stranke, potrebujem dajaku licenciu?
diky
Internetova herna
Re: Internetova herna
Klasické podnikanie cez živnost. Daj si to ako predmet podnikania. A pre istotu si tam dal aj iné činnosti, je to za jedny peniaze, a človek nikdy nevie, ako to dopadne. V tej kaviarni aj to kafčo a iné pochutiny, takže tak nejak.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Naozaj chces v roku 2011 prevadzkovat internetovu kaviaren? Je to podla mna maximalne nerentabilne. Internet ma doma uz pomaly kazdy, kto ho potrebuje, 3G alebo EDGE pokrytie je tiez vsade, telefony tento signal prijimat vedia tiez uz snad vsetky, Wi-Fi pokrytie je tiez velmi siroke...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
moosha zabudol si spomenúť, že free hot-spoty sú takmer všade
nieeeee
zle som to zrejme napisal... chcel by som webovu stranku, kde by bolo mozne hrat o realne peniaze. Tak som to myslel
zle som to zrejme napisal... chcel by som webovu stranku, kde by bolo mozne hrat o realne peniaze. Tak som to myslel
-
javatar
Hardcore addict
vsetky internetove kasina kde som zatial hral maju svoje servre na malte - tusim tam sa schvaluju taketo veci (mozno trepem tak sa este poinformuj)
btw. na toto budes potrebovat dost velky kapital...
btw. na toto budes potrebovat dost velky kapital...