Rochedo a to si zabil že väčšina gamerov si kupuje LCD panel so 120 Hz
Crysis 2
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Crysis 2
rochedo - a 15 rokov to bola kráľovská hranica, Ty vtip. Vtip bude aj 30 fps a aj 60 fps, ale to Ty teraz evidentne nepochopíš, až keď tá doba príde.
tak to mi ukáž aká väčšina prosím Ťa, keď technológia na 120 Hz je tu dva dni aj s cestou?
-
Nadeo
Guru wannabe
Uplink - Dlho som rozmyslal nad tym co ti odpisem, ale vzdy vytiahnes nejake anglicke slovicka a cisla. A ajtak som ta este na tomto fore nevidel zmenit nazor.. nechce sa mi stebou hadat. Mozes mi prosim v jednej vete vysvetlit o co ide v tomto argumente?
Dobre k tomu sa mozme vratit o 15 rokov. Takze nadalej tvrdis ze tebe postacuje 24 fps na hranie ?uplink napísal:rochedo - a 15 rokov to bola kráľovská hranica, Ty vtip. Vtip bude aj 30 fps a aj 60 fps, ale to Ty teraz evidentne nepochopíš, až keď tá doba príde.
Prosím poraďte mi ako mám spustiť konzolu v hre. Daju sa tam nastavovať graf. nastavenia, ale nejde mi spustiť..... Tá vlnovka (~) nefunguje. Ďakujem za odpoveď
-
uplink
VIP
Nadeo - reakcia na rochedovu primitívnu reakciu na môj argument že 24 fps stačí. Ja som uviedol fakty podložené 15 ročnou minulosťou a históriu v rámci herného priemyslu ktorú som sám prežil, vy ostatní svoje subjektívne dojmy.
A rochedo to zabil s tým 120 Hz lcd panelom, že väčšina gamerov, na tom sa kosím ešte teraz
prokoppd - stačí update na verziu 1.1 cez steam...
A rochedo to zabil s tým 120 Hz lcd panelom, že väčšina gamerov, na tom sa kosím ešte teraz
100% to nie je hranica frameratu, za ktorú by mal človek plakať a tvrdiť že hra "seká" možno tak že ide na jeho štandardy pomalšie, to je všetko.rochedo napísal:Dobre k tomu sa mozme vratit o 15 rokov. Takze nadalej tvrdis ze tebe postacuje 24 fps na hranie ?
Som pisal vacsina progamerov. Daj si vyhladat slovicko progamer ak nevies co to znamena. A samozrejme ze som myslel na CRT monitor. lmao.uplink napísal:rochedo a to si zabil že väčšina gamerov si kupuje LCD panel so 120 Hztak to mi ukáž aká väčšina prosím Ťa, keď technológia na 120 Hz je tu dva dni aj s cestou?
Ok tolko mi staci od teba. Este posledna otazka. Ty sa povazujes za casual alebo core hraca ?uplink napísal: 100% to nie je hranica frameratu, za ktorú by mal človek plakať a tvrdiť že hra "seká" možno tak že ide na jeho štandardy pomalšie, to je všetko.
-
Nadeo
Guru wannabe
Uplink - takze, ak mi ide hra na 24fps, citim a vidim, ze hra "seka", tak mam byt spokojny a hrat dalej lebo je to OK a tak to ma byt? 
-
uplink
VIP
rochedo - nauč sa citovať, je to v pravidlách. Za druhé, koho trápia progameri? Tých je 5 a pol, gameri sú tí čo živia herný priemysel, nie banda freakov čo má 120 Hz monitory a to s tým CRT, prosím Ťa nepíš voloviny. Na CRTčku hrá už len pár zúfalcov, čo si myslia že sú cool. Každý normálny človek hrá buď na 60 Hz na LCD s vsyncom, alebo na 120 Hz LCDčku, ak chce byť pro.
A nie som HC gamer, hry si vychutnávam, príbeh, hudba, scénar, grafika, technológia. Nehrám ich ako na bežiacom páse len aby bolo, tak isto nie súťažne, už dosť rokov nie súťažne...
Takže som hardcore-casual gamer
Nadeo - videl si ako blikal 60 Hz monitor tých 20 rokov čo sme mali len 60 70 75 85 a 100 Hz na CRTčkach? 99% ľudí to "nevidelo", vnímali to ako okay. Stačí to ako odpoveď na Tvoju otázku?
Ak sa človek nevie uspokojiť s 24 fps pri SP tak nech si trhne ľavou aj pravou naraz, totižto ak človek nemá lowe na PC čo to utiahne stabilne 60 fps, tak nech nepiskuje a zahrá si to na crapboxe, tam je slúbených 60 fps, pričom to ide aj tak len 30 fps a najväčší gól je že to miestami klesá na 24
paradoxne to nikomu okrem recenzentov nevadí...
A nie som HC gamer, hry si vychutnávam, príbeh, hudba, scénar, grafika, technológia. Nehrám ich ako na bežiacom páse len aby bolo, tak isto nie súťažne, už dosť rokov nie súťažne...
Takže som hardcore-casual gamer
Nadeo - videl si ako blikal 60 Hz monitor tých 20 rokov čo sme mali len 60 70 75 85 a 100 Hz na CRTčkach? 99% ľudí to "nevidelo", vnímali to ako okay. Stačí to ako odpoveď na Tvoju otázku?
Ak sa človek nevie uspokojiť s 24 fps pri SP tak nech si trhne ľavou aj pravou naraz, totižto ak človek nemá lowe na PC čo to utiahne stabilne 60 fps, tak nech nepiskuje a zahrá si to na crapboxe, tam je slúbených 60 fps, pričom to ide aj tak len 30 fps a najväčší gól je že to miestami klesá na 24
Ale keď ja mám nainštalovaný update 1.1
Ale keď ja mám nainštalovaný update 1.1
-
uplink
VIP
prokoppd - máš steam, non-steam electronical, alebo krabicovú verziu? Alebo cracknutú?
Akykolvek pokrok v akomkolvek smere je teda uplne zbytocny az neprirodzeny, lebo to co nam doteraz stacilo nam musi stacit aj nadalej.Toto čo tu predvádzate je prejav davovej psychózy. Recenzie a banda tupcov povie že grafika v Crysis 2 je super, tak to tak aj pre Vás je. J*ebal to pes do čreva že rozdiel oproti jednotke je mizivý. Banda tupcov povie že 60 fps je potrebných pre hry, sr*ť na to že sa hrali hry 15 rokov na 24-30 fps a stačilo to
Túto demenciu mladých vidím na každom fóre. Týpek trepne idiotinu a všetci to hneď začnú opakovať ako kopírky a kvočny v kuríne. Napíše človek nové slovo, je to síce nezmysel na ntú, ale všetci ho používajú. Ach jaj, škoda reči.
Ide o to ze kym nemas skusenost s niecim lepsim tak aj to co mas ti bohate staci, lebo musi. Ako ked nemas pod kvalitnou mysou podlozku, zda sa ti ze funguje dokonale a lepsie uz to ani nema zmysel ale ked si raz pod nu das poriadnu podlozku spat sa uz nevratis. Ako ked si uzivas jazdu na svojej fabii a najradsej by si jazdil donekonecna, az kym nebudes chvilu soferovat superBcko v plnke a do fabie uz by si najradsej v zivote nenasadol. Alebo ako ked 10 rokov tahas DVDripy filmov a mas to za najlepsiu kvalitu ktora ti bohate staci, ale ked si potom pustis BluRay je ti doplacu ked si uvedomis o co si tych 10 rokov prichadzal.
Podla tvojej zvratenej logiky su podlozky podvod, superBcko je len prestriekana fabia a BluRay je len DVD s prepalenymi farbami. Vsetko je to davova psychoza a my sme len deti co naleteli, lebo ked si si ty kupil prvu mysku, prvy krat soferoval favorit a prvy krat si pustil DVD, my sme este len chcali do plienok. Si dement, ale nielen to. Si ten najhorsi druh, tak ako vacsina dochodcov ktorym nic nevysvetlis lebo oni vedia vsetko najlepsie a nic ich nenaucis lebo vsetko co nevedia su len moderne zbytocnosti a vsetky tie internety by najradsej zakazali.
Preto ich kazdy radsej odpise a pocka si kym umru, potom ich vidis ako sa osamelo prechadzaju a snazia sa porozpravat s akymkolvek okoloiducim. Niekolko rokov hniju v domove dochodcov ci starom zatuchnutom byte a cakaju na smrt. Ty si presne, presne taky isty ale vies co je na tom to najsmutnejsie? Ze ty budes osamelo, presvedceny o svojom svete doma hnit cely zivot, nielen na jeho konci. A utesovat ta bude tvoja viera a cirkev, necudo, co ine ti totiz ostava.
//Samozrejme, ty vzdy napises vsetko a zaroven nic, vsetky tvoje vyroky si myslel akokolvek sa myslet dali, k comu sa priklonis zavisi od toho co sa ti prave hodi. V konecnom dosledku je uplne jedno co napises, lebo aj ked je vyklad toho textu celkom jasny, nakoniec ti staci napisat ze si to myslel inak. Uplne ako biblia nie? Ked treba, musime ju brat doslovne a ked sa to nehodi tak povieme ze je to len starodavny text ktory ma symbolizovat to co si prave myslime ze je spravne. A zem sa toci dalej...
-
uplink
VIP
Gangy - opäť si to prekrúcaš po svojom - ako vždy. Písal som niekde že pokrok je zlý? Nie. Práve naopak, písal som že aj 30 a 60 fps bude prekonaných, rovnako aj 120 fps. Jediné o čom tu zo začiatku píšem[e] je to,
či je 24 fps neznesiteľné a hru robiacu nehrateľnou - sekanie - výrok rocheda a jeho výsmechu,
alebo je to normálna hranica frameratu hry, kde sa dá hra hrať, aj keď nie nejako hardcorovo. Na SP bohate stačí, môj výrok a rada tuším RoyalFlushovi.
A celý ten bullshit čo okolo toho vznikol, mňa a ani nikoho nezaujíma. Len sa bránim.
A to čo si priniesol do témy Ty Gangy, výborne, žiješ hodný svojej povesti u nás na fóre a to som veľmi rád, viac ku tomu nedodám.
A celý ten bullshit čo okolo toho vznikol, mňa a ani nikoho nezaujíma. Len sa bránim.
A to čo si priniesol do témy Ty Gangy, výborne, žiješ hodný svojej povesti u nás na fóre a to som veľmi rád, viac ku tomu nedodám.
Moj vyrok ktory tvrdi ze 24 fps je garbage oproti tvojmu vyroku ktory hovori ze je to v pohode. Zaujimave ze tvoj vyrok nejako nepasuje nikomu v tejto teme. 
-
uplink
VIP
rochedo - lebo sú tu ľudia čo nevyrastali s PC hrami od 7mich rokov ako ja? Žeby? Len príležitostní hráči čo hrajú hardcorovo málo rokov, alebo viac a zriedkavo.
A garbage je akurát tak Tvoj výrok o framerate, lebo z neho ide len povýšenecká drzosť, arogancia a nulové skúsenosti
A garbage je akurát tak Tvoj výrok o framerate, lebo z neho ide len povýšenecká drzosť, arogancia a nulové skúsenosti
-
juro522
Light Expert
to mi vážne nevie nikto poradiť?juro522 napísal:Caute, neviete mi poradiť pri misii kde máte zničiť ten mimozemsky tank (čo vyzerá jak sliepka) a po jeho zničení sa máte zoskupiť s vojakmi pri 2 autách, a keď tam dojdem k tomu vojakovi na dané miesto nič sa nedeje, cieľ misie je stále ten istý a pritom som tam kde mám byť. Ďakujem
@uplink Ja som na tom bol podobne. Cca od 6 rokov alebo aj skor som uz hraval. To mi chces tvrdit ze uz ako 7 rocny si meral fps v hrach ? To by ma zaujimalo co by na tento vyrok povedal nejaky skusenejsi z hernej branze.
Vtedy ma take veci ako fps nezaujimali a pravdupovediac som ako 7 rocny ani netusil ze co to je. Ale uz aj vtedy som rozoznal ked mi hra nesla plynule.uplink napísal:nemeral, ale viem aký tam bol, jednoduché. Alebo počkať, Ty si hrával need for speed jedna, pacmana, challenge of atlantis a wingcommandera 60 fps?
-
uplink
VIP
juro522 - používaj funkciu spoiler, aby si nedo*ebal ostatným zážitok z hry, ďakujem.
rochedo - nemeral, ale viem aký tam bol, jednoduché. Alebo počkať, Ty si hrával need for speed jedna, pacmana, challenge of atlantis a wingcommandera 60 fps?
Nevl. otec vyvíjal hry pre konzoly prvé 8 a 16 bitové a pre prvé hry...preto tá vedomosť. Ale to len bokom.
Navyše jedny z prvých hier mali locknutý framerate, nebolo toľko HW a tak nebola programovaná škálovateľnosť a možnosť ho zvýšiť a znížiť. Dokonca aj pri prvých OpenGL, Glide a D3D hrách sa koketovalo s touto myšlienkou. Ale to tiež len ako krátky exkurz dejín vývoja hier.
Polopate napísané ak si mal 80486 66-80 MHz mohol si hrať hru, teda ku tomu 2-4 MB Ram, ak si nemal, nemohol. Žiadne min. požiadavky...
rochedo - nemeral, ale viem aký tam bol, jednoduché. Alebo počkať, Ty si hrával need for speed jedna, pacmana, challenge of atlantis a wingcommandera 60 fps?
Nevl. otec vyvíjal hry pre konzoly prvé 8 a 16 bitové a pre prvé hry...preto tá vedomosť. Ale to len bokom.
Navyše jedny z prvých hier mali locknutý framerate, nebolo toľko HW a tak nebola programovaná škálovateľnosť a možnosť ho zvýšiť a znížiť. Dokonca aj pri prvých OpenGL, Glide a D3D hrách sa koketovalo s touto myšlienkou. Ale to tiež len ako krátky exkurz dejín vývoja hier.
Polopate napísané ak si mal 80486 66-80 MHz mohol si hrať hru, teda ku tomu 2-4 MB Ram, ak si nemal, nemohol. Žiadne min. požiadavky...
cracknutu, je to problém?uplink napísal:prokoppd - máš steam, non-steam electronical, alebo krabicovú verziu? Alebo cracknutú?
Cital si pravidla? Konkretne cislo 8 http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html ?prokoppd napísal:
cracknutu, je to problém?
Samozrejme ze ukazat ti to musim ja, lebo moderator v tejto teme je prilis zaneprazdneny popieranim reality.
Ak sa da moderatorom nazvat niekto, koho si vedenie vydrziava zelenou farbou aby mal kto robit loga.
-
uplink
VIP
Gangy - keď sa to Tebe hodí, píšeš o cracknutých veciach, alebo to prehliadaš, keď Ti to hrá do karát, tak kydáš na druhých. Odhlás sa ušetríš druhým nervy a čas čítaním Tvojich blbostí.
Ku téme, nevyšiel crack na verziu 1.1 kúp si originál, nech má henten hypokryt srdce na mieste.
rochedo - keby si hrával naozaj od 6tich ako proklamuješ, tak by si sa nikdy nesmial z 24 fps z jednoduchého dôvodu, mal by si ku tomu frameratu vybudovaný vzťah, totižto na tom framerate by si odohral 80% svojho života. Toľko ku Tvojmu argumentu.
Tým nikde nepíšem že 24 fps "stačí", len píšem že 24 fps neseká - nepopieram že ide pomaly. A ak áno, tak v tom prípade sekalo všetko za posledných 20 rokov v oblasti PC hier a 40 rokov v oblasti televízie.
lekoklatik - neotravuj s reportmi, za prvé. Za druhé, keď uznám za vhodné premažem to, imo je to viac ku téme ako tie retardované výlevy ľudí čo majú PC s výkonom JRD traktoru z 50tych rokov a sťažujú sa že im to nejde blazing fast, alebo návod ako sa pohnúť ďalej v tejto mrte zložitej a logicky náročnej hre [tunelovej strielačke].
Ku téme, nevyšiel crack na verziu 1.1 kúp si originál, nech má henten hypokryt srdce na mieste.
rochedo - keby si hrával naozaj od 6tich ako proklamuješ, tak by si sa nikdy nesmial z 24 fps z jednoduchého dôvodu, mal by si ku tomu frameratu vybudovaný vzťah, totižto na tom framerate by si odohral 80% svojho života. Toľko ku Tvojmu argumentu.
Tým nikde nepíšem že 24 fps "stačí", len píšem že 24 fps neseká - nepopieram že ide pomaly. A ak áno, tak v tom prípade sekalo všetko za posledných 20 rokov v oblasti PC hier a 40 rokov v oblasti televízie.
lekoklatik - neotravuj s reportmi, za prvé. Za druhé, keď uznám za vhodné premažem to, imo je to viac ku téme ako tie retardované výlevy ľudí čo majú PC s výkonom JRD traktoru z 50tych rokov a sťažujú sa že im to nejde blazing fast, alebo návod ako sa pohnúť ďalej v tejto mrte zložitej a logicky náročnej hre [tunelovej strielačke].