Crysis 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Crysis 2

Príspevok od používateľa BX »

Preruším vás a napíšem konečne aj niečo o Crysis , dúfam, že sa nenahneváte.

Mám taký silný problém, že na začiatku mi C (crouch) fungovalo tak, že som stlačil a čupol si. Stlačil som znova, postavil sa. Teraz mi to funguje na counter-strike štýl - teda musím C držať.
Začalo to keď som to pustil cez AdvancedGraphicsOptions. Ako do pekla to vrátim naspäť, ako to bolo? :/

// Sákra, to som si nevšimol :D Vďaka
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Dá sa to v tom AdvancedNeviemčo zapnúť..dole odškrtni toggle crouch
Jozo211
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jozo211 »

no akurat som presiel Crysis 2 a podla mna perfektna hra,lepsia ako Crysis 1.Ten dej bol celkom dobry a ten konec bombovy :D
Spoiler
Ak som pochopil tak on iba zachranil New York a este ma zachranit aj ostatne staty?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

@uplink do roku 2001 som hral na sunkach cize mi to neslo ani na tych 24 fps. hraval som stare hry ktore na mojej zostave nesekali. Mali sme v dome aj Nintendo atd cize som hraval aj konzolove veci. V roku 2001 sme do domu kupili schopnejsi pocitac konkretne 1600 athlon, 256 MB ram, geforce 420. Konecne som mohol vychutnat hry typu Max Payne atd s 30+ fps.
Ty sa venujes grafike atd. Samozrejme ze mas k tymto veciam specialny vztah ale 24 fps by mi nestacilo ani v roku 2001. Ako som uz spomenul v starsich hrach som fps neriesil.

btw to je v poriadku ze hry pred rokmi bezali na menej fps alebo ze stare hry mali locknuty framerate. Ja len hovorim ze tych 24 fps nepostacuje momentalne. Pre filmy to moze byt v pohode ale pre sucasne hry urcite nie. Nemusis s tym suhlasit, je to len moj nazor. S tymto mozme skoncit. :cookies:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

rochedo - v tom prípade si jeden z mála. To boli časy, keď sa hra hrala mesiac a nie 8 hodín ako dnes, ach jo. Ináč nemal som liezť do tejto témy, jediný kto tu má porovnateľné XP s tými mojimi si nakoniec Ty - kto sa mi vysmial, Gangy si prišiel len kopnúť lebo sa nudí - ako vždy a ako čerešnička na torte mi nejakí dvaja ťuťkovia mi prezradili polku hry v spoileroch...idem preč z tejto témy, čafte psa.
Spoiler
Jozo211 napísal:no akurat som presiel Crysis 2 a podla mna perfektna hra,lepsia ako Crysis 1.Ten dej bol celkom dobry a ten konec bombovy :D
Ak som pochopil tak on iba zachranil New York a este ma zachranit aj ostatne staty?
Bisťu bodaj by Ťa parom zbil. Spoiler, spoiler, spoiler. Používajte prosím Vás tie funkcie.

Ja Ti na oplátku prezradím ako sa skončí Tvoj obľúbený seriál, alebo niečo iné čo Ťa "poteší".
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Aby som tu neriesil len blbosti. Ti co to presli:
Spoiler
Na konci hry ked Alcatraz povedal ze sa vola Prophet ? Ten nanosuit mu prepisal spomineky na Prophetove ? Tym padom zmenil identitu ?
//Guczmann: hmm dik, moze byt :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nevrav, mozes mi to ukazat? Stavim sa ze to bolo este predtym nez zacali platit nove pravidla, alebo si zabudol ze take mame?

Mimochodom o deji hry som tu nenapisal ani pol slova, ale to je tebe evidentne jedno.
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Rochedo:
Spoiler
Prophet mu v omyle hovorili dosť dlho tak asi preto si to meno privlastnil. To nevie nikto. Možno tým chce vzdať úctu pôvodnému Prophetovi, ktorému oblek patril
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2011, 20:59)

DX11 vyjde pravdepodobne v pondelok, aby si chlapci s komplexami z Dx9 mali na čom honkať :smt006
http://www.incrysis.cz/novinky/dx-11-pa ... sti-tyden/
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Guczmann napísal:Rochedo:
Spoiler
Prophet mu v omyle hovorili dosť dlho tak asi preto si to meno privlastnil. To nevie nikto. Možno tým chce vzdať úctu pôvodnému Prophetovi, ktorému oblek patril
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2011, 20:59)

DX11 vyjde pravdepodobne v pondelok, aby si chlapci s komplexami z Dx9 mali na čom honkať :smt006
no dúfam že to tak bude a mohli by aj textury spraviť :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Guczmann napísal:DX11 vyjde pravdepodobne v pondelok, aby si chlapci s komplexami z Dx9 mali na čom honkať :smt006
teraz bude otázne či to bude len PP, alebo aj geometria/teselácia, alebo nebodaj utilizujú celé 2/3 strateného výkonu s plným osadením DX11 [advanced soft shadows, dx11 lights, tesselation, multi-level tesselation a iné] na PC oproti konzolám.

DAMON88 - textúry majú, stačí ich "len" premapovať. Vždy sa renderujú v 2K rozlišku, aj keď sú to len 256/512 garbage konzolové textúry.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

na mycrysis ani incrysis som otom nic nenasil, takze to bude asi april :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mrto - asi no :( ono plný vývoj DX11 hier vyžaduje kopec developerského času, takže asi to nezbúchali 5 minút po vypustení konzolového portu :/
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Mrto napísal:na mycrysis ani incrysis som otom nic nenasil, takze to bude asi april :D
bolo tam jasne písané že to poslali fan stránkam a oficialne info výjde v priebehu víkendu
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Citujem z incrysis.cz
Update: APRÍL!!! Žádné oznámení patche se bohužel nekonalo, takže hraní pod DX 11 je zatím v nedohlednu. Jednalo se pouze o milnou informaci. A musím říct, že jste mě docela potěšili tím, že na to skoro nikdo nepřišel (a pokud ano, tak v tom ostatní nechal a smál se spolu se mnou) :) .
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Nedavno bol clanok na ceskom eurogamer-ovi ze jeden doveryhodny zdroj im povedal ze DX11 patch prida cca o 3 mesiace.
Českému Eurogameru se dnes podařilo zjistit, jak to s tím nakonec bude. "Patch přidávající do Crysis 2 podporu DirectX 11 vyjde, ale odhadem až tak za dva až tři měsíce odteď," řekl nám důvěryhodný zdroj, který si nepřál být jmenován. Patch bude samozřejmě zdarma.
http://www.eurogamer.cz/articles/crysis ... par-mesicu
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Na druhej strane je to geniálny ťah od Cryteku, najprv vytiahli prachy od všetkých hráčov čo boli nadšení a v druhom kole vytiahnu aj od tých, čo si hru nekúpili, ale keď výjde patch a bude vyzerať super, tak si ju kúpia. Možno je patch už dávno na svete, len to chcú rozfázovať a spraviť tak z jednej hry "dve". Znie to dosť konšpiračne a choro, ale zatiaľ sa o to moc firiem nepokúsilo, takže to raz muselo prísť a možno je to práve ono.
anakinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa anakinko »

Zdaravim,mam jeden problem z multiplayerom,v pohode sa prihlasom serila vsetko ide ale ked dam pripojit sa k hre nenajde mi ani jeden server, ak s tym ma niekto skusenosti dakujem za odpoved, mylsim si ze je mozno problem aj v firewalle ale v niecom takom ale neviem ako to odblokovat alebo napravit, vdaka za odpoved.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Stiahni si patch ak nemáš (http://www.gamestar.sk/crysis-2-patch-v1-1g2/) ak nepomôže tak skús vypnúť windows firewall (štart, ovladaci panel, zabezpečenie, tam niekde firewall a vypneš). Ak maš aj eset firewall alebo aj iný program tak musíš pohľadať niekde v tom programe.
anakinko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa anakinko »

no skusal som vsetko vypnut vsetko aj firewall aj antivirak ale nic furt to iste, inaksie ked zapinam multiplayer pise tam presne taketo nieco "You appear to be behind a strict firewall. It is highly likely other players will not be able to join your sessions and you may experience difficulties fiding or joining other player's sessions"
co ak tomu dobre rozumiem znamena ze mam nastavenu prilis velku ochranu na firewalle,ale nechpem tomu ze to pise aj ked ho upne vypnem, potreboval by som zistit aky port mam spojazdnit aby mi to slo vdaka zaodpoved
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nuda, nuda, nuda a sklamanie. Zmazal som to, ani som nedohral. Skoda, jednotka bola vyborna.
Napísať odpoveď