Aktivny subwoofer do auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
martintv
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Aktivny subwoofer do auta

Príspevok od používateľa martintv »

Zdar, nasiel som tu nejake temy, ale su uz stare...Preto zakladam novu...Chcem kupit aktivny subwoofer do auta, na vylepsenie basov...Max 150 eur, pripadne 160 no ...Snad tu niekto ma nieco take v aute, tak nejake rady, na nete je toho plno, ale potrebujem nieco z praxe..dik Urcite sa nieco do takej sumy da kupit.
jimmy_xp
King
King

Re: Aktivny subwoofer do auta

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

V takejto cene by som po aktívnom subwooferi ani nepozeral, ale rovno kúpil zosilňovač + subwoofer, hoc aj používaný...
martintv
Medium Expert
Medium Expert

jimmy_xp napísal:V takejto cene by som po aktívnom subwooferi ani nepozeral, ale rovno kúpil zosilňovač + subwoofer, hoc aj používaný...
neviem, tak potom nieco lacnejsie no..zosilnovac mi je na prd, nepotrebujem zvuk ako v profesionalnom studiu, chcel som nejaky lepsi aktivny :D len strcit kable a nech to frci, nie este sa starat o nejaky kapacitor ci co tam treba, atd....
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

a preco si myslis, ze aktivny subik sa vola aktivny? pretoze ma v sebe zosilovac.. ak chces novy tuba SAL kup nieco taketo, mas tam zaruku 2 roky a usetris evri.. nie je to nic extra..ale ako si sam hovoril, nic extra ani nepotrebujes.. a bude pocut, ze v kufri nieco mas..

//popripade..ked chces naozaj minut viac .. edge + napajacie kable zadarmo a 30e ti ostane vo vacku

//varianta C
martintv
Medium Expert
Medium Expert

Point napísal:a preco si myslis, ze aktivny subik sa vola aktivny? pretoze ma v sebe zosilovac.. ak chces novy tuba SAL kup nieco taketo, mas tam zaruku 2 roky a usetris evri.. nie je to nic extra..ale ako si sam hovoril, nic extra ani nepotrebujes.. a bude pocut, ze v kufri nieco mas..

//popripade..ked chces naozaj minut viac .. edge + napajacie kable zadarmo a 30e ti ostane vo vacku

//varianta C
ta varianta C sa mi paci, asi to bude hrat lepsie ako ta tuba v prvej moznosti :D . len ci to moj golfik vydrzi...ci mi nebude zbytocny taky vykon, to z radia pojdu kable do zosilnovaca, zo zosilnovaca do subwooferu, a z neho na baterku nie? to bude mat fajny odber potom, aj kable treba k tomu poriadne kupit, ale vyzera to kruto :D som v tom amater, kamarat mi pustil jeho 1000W aktivny subwoofer, a pustil to asi tak na 1/3 a hralo to fajne ...tak teraz neviem co zobrat...tych 1000W za 90 eur je oje...nie?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ani kamarat nemal 1000w ..teda ked za to samozrejme nedal od 800e hore .. ten vykon co je pisany si vobec nevsimaj..pozeraj sinus vykon..to je ten dolezity pre teba..ten ale uda velmi malo vyrobcov..odber neries..takyto zosik by snad utiahla aj 37cka .. na tvojom mieste by som vazne kupil asi tu variantu c..supol to do kufra..zahra to pekne, ma to dost dobru citlivost..ked su to teda peniaze vyclenene na basak a zosik..ak su to take vseobecne peniaze ..tak zober ten oranzovy..mas k tomu aj kable pekne..bude to aj dobre vyzerat..kamaratov ohuris aj tym zapojenim .. a ostane ti 30e na palivo ...
martintv
Medium Expert
Medium Expert

Point napísal:ani kamarat nemal 1000w ..teda ked za to samozrejme nedal od 800e hore .. ten vykon co je pisany si vobec nevsimaj..pozeraj sinus vykon..to je ten dolezity pre teba..ten ale uda velmi malo vyrobcov..odber neries..takyto zosik by snad utiahla aj 37cka .. na tvojom mieste by som vazne kupil asi tu variantu c..supol to do kufra..zahra to pekne, ma to dost dobru citlivost..ked su to teda peniaze vyclenene na basak a zosik..ak su to take vseobecne peniaze ..tak zober ten oranzovy..mas k tomu aj kable pekne..bude to aj dobre vyzerat..kamaratov ohuris aj tym zapojenim .. a ostane ti 30e na palivo ...
dal nejakych 130 eur myslim, hned sa mi nezdal ten napis 1000w :D ale obrovskymi pismenami napisane na boku...ako dajme tomu, ze by som dal aj 200 eciek za tu variantu C, bojim sa toho zapojenia ...cize ak kupim ten set, kupim kable mrknem na nejaky navod a je to...

niekde som cital, ze treba dat poriadne kable, a netreba to podcenovat, snad mi niekde v obchode poradia no...dakujem za rady..zase som sa naucil nieco nove :D

//autoeditácia príspevku (02 Apr 2011, 22:59)
Hm pocital som nejake clanky a vsade pisu, ze zosilnovac by mal byt silnejsi alebo aspon rovnaky ako subwoofer...v tej variante C ma subwoofer RMS 275W,impedancia 4 ohm ale zosilnovac len Výkon RMS (4/2 ohm): 2 x 40 W / 2x60 W ..cize pri 4 ohm len 80 W..cize ten subwoofer bude hrat blbo ne? :D napiste co by ste kupili vy s rozpoctom 200 eur :D dik moc ..a aky bude rozdiel medzi aktivnym subwooferom s vykonom RMS 275 W , a sustavou napr. zosilnovac napr rms 300 w so subwooferom rms 250-275w .a max vykon 1000w .este raz vdaka
Moma
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Moma »

mám otázku, aká je potrebná kabeláž ak chcem zapojiť akt. subwoofer JBL BASSPRO II (autorádio PIONEER DEH-1100MP)

bude my postačovať toto ?
1.http://www.saunika.sk/auto-hifi-prislus ... ble---604/
2.http://www.saunika.sk/auto-hifi-prislus ... eny---582/
Prílohy
jbl2.jpg
pioneer-deh-1100mp~3687~3.jpg
jimmy_xp
King
King

Ešte jeden tenký káblik na remote + poistka do predu ku baterke...BTW: Tie ceny su ku*evsky veľké...
Moma
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Moma »

... ten remote do radia - aby sa pustil sub. vtedy, keď rádio, že ?
... a tú poistku, vieš my dať presný link ? napr aj s tej stránky čo uvádzam vyššie, vopred dik.
jimmy_xp
King
King

Presne na to čo si napísal slúži remote. Nie že ťa napadne remote premostiť s +12V na zosíku cez káblik, takto to robia svine! Poistkové puzdro - http://www.saunika.sk/auto-hifi-prislus ... ate---612/ + poistku si k tomu pytaj (cca o 5A viac ako je na zosíku).
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

lacnejsie ta vyjde komplet sada, nez ako keby si kupoval takto zvlast kazdy jeden kablik, sada dietz 10mm2 ta vyjde na 25€ a mas tam vsetko potrebne
gabrieldikan
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gabrieldikan »

caute chcem sa spyta mam aktivny sub voice kraft vk 601 a su k tomu kable a zaujima ma len tolko ci stacia tie kable hlavne sa mi jedna o napajacie je tam 10a poistka ci to staci alebo mam kupit lepsie hrubsie ako izolacia je hrubsia dakuejm za odpoved
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Bolo by dobré, keby si napísal, ake káble k tomu máš....na ten subač stačí kludne aj 5mm2, ale dal by som aj hrubšie...ak by si do budúcna chcel niečo výkonnejšie, aby si nemusel menit káble...
gabrieldikan
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gabrieldikan »

No bol som kúpiť nový to asi ani 5 nie je teraz mam 8ga power cable o. f. c myslel som na to keď by sa menilo a ten hi input potrebujem zapojiť keď mám výstup na subak rca koncovky
Napísať odpoveď