Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
zena ma byt taka aby ju bolo za co chytit - a za tymto si stojim (aj ked moja priatelka ma cca 50kg)
odradit ma vie ked je napr. povrchna alebo inteligencne niekde uplne mimo mojich sfer (ci uz smerom dole alebo hore)
odradit ma vie ked je napr. povrchna alebo inteligencne niekde uplne mimo mojich sfer (ci uz smerom dole alebo hore)
-
Peter_Retep
VIP
boze ale vy v kuse hovorite o VASICH partnerkach. Ved vyzor je subjektivny dojem. Ked sa mi nebude pacit zena plnsoich tvarov tak si s nou nezacnem. Ked sa mi taka bude pacit tak si s nou zacnem a o to tu ide.
Aj 50 kilové sa dajú za čosi chytiť, ak je to dobre rozložené.
K téme: neviem, takéto veci neriešim. Max. nadváha či nejaká vyslovená vygumovanosť.
K téme: neviem, takéto veci neriešim. Max. nadváha či nejaká vyslovená vygumovanosť.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pridávam nové poznatky na ktoré som za nejaký čas prišiel - odrádza ma:
-keď je bezhranične závislá od svojích kamarátiek
-keď je bezhranične závislá od pohodlia svojho domova a full-servisu svojej mamičky/otecka.
-keď je bezhranične závislá od svojích kamarátiek
-keď je bezhranične závislá od pohodlia svojho domova a full-servisu svojej mamičky/otecka.
Tak ono to odradenie zalezi aj od vekovej kategorie, ine mi asi vadilo v nejakom obdobi "násť" a ine teraz
ale v pausale:
1) sebalutost, chronicka ublizenost /cely svet je proti mne a pod./
2) neschopnost sa o seba postarat
3) nasilny humor
4) obmedzenost a nerozhladenost
5) vztahovacnost
6) arogantnost
7) hole vety, ktore vlastne ani nie su vetami /nieco na styl Otika z Vesnicko ma strediskova - "Beroun"/
Vyzor - to je indi-vindi, ale vadi mi taka ta neupravenost, nemusi byt ako zo zurnalu, ale cisty a vonavy potesi
A co si vsimam ako prve, resp. co ma vie "dostat"? Ruky
chlapske sexi ruky, vacsie, nie prilis jemne - typ hodinar, lekar, ale ani nie s kratkymi tucnymi prstami..proste...take chlapske, mozno poznacene aj nejakou tou robotou
a jasne, ze ciste 
3) nasilny humor
5) vztahovacnost
6) arogantnost
7) hole vety, ktore vlastne ani nie su vetami /nieco na styl Otika z Vesnicko ma strediskova - "Beroun"/
Vyzor - to je indi-vindi, ale vadi mi taka ta neupravenost, nemusi byt ako zo zurnalu, ale cisty a vonavy potesi
A co si vsimam ako prve, resp. co ma vie "dostat"? Ruky
-
javatar
Hardcore addict
To mozem potvrdit, ja som len chcel povedat ze by som nemal problem chodit aj s baculkou.hughito napísal:Aj 50 kilové sa dajú za čosi chytiť, ak je to dobre rozložené.![]()
A pridavam dalsiu aktualnu vec - vedelo by ma odradit ak by mala Hello Kitty avatara
Mna by odradilo,keby mala taky isty obrazok hello kitty ako ja.To je really fuj. 
SUHLAS. aj s tymi rukamiDori napísal:Tak ono to odradenie zalezi aj od vekovej kategorie, ine mi asi vadilo v nejakom obdobi "násť" a ine terazale v pausale:
3) nasilny humor
5) vztahovacnost
6) arogantnost
A co si vsimam ako prve, resp. co ma vie "dostat"? Rukychlapske sexi ruky, vacsie, nie prilis jemne - typ hodinar, lekar, ale ani nie s kratkymi tucnymi prstami..proste...take chlapske, mozno poznacene aj nejakou tou robotou
a jasne, ze ciste
PS: nechapem, ako sa mi kedysi mohli pacit chudi chalani
-
lollo
Professional
jasne prejdes po chlapskej ruke a citis hrbol dolina hrbol, ta pohladka ako keby poskrabal...(vyjadrenie kamaratky) PS pouzivat krem na ruky 
co ma dokaze odradit?
placanie hovadin, nevravim ze niekedy sa to nehodi ale zase netreba prehanat
nechapave...nenavidim ked musim vsetko vysvetlovat , ze co som chcel povedat
panovacne a ako bolo spomenute vyssie neochotne robit kompromisy
co sa tyka vyzoru to je individualne cize to nejdem rozpisovat... samozrejme mam aky taky ideal
co ma dokaze odradit?
placanie hovadin, nevravim ze niekedy sa to nehodi ale zase netreba prehanat
nechapave...nenavidim ked musim vsetko vysvetlovat , ze co som chcel povedat
panovacne a ako bolo spomenute vyssie neochotne robit kompromisy
co sa tyka vyzoru to je individualne cize to nejdem rozpisovat... samozrejme mam aky taky ideal
-
Arcturus24
Novice
U mna je to určite hudobný nevkus, keď baba počúva komerčné sračky a má za idoly ludí, ktorí nič nedokázali.
Potom priveľa mejkapu, afektované správanie......a ked nemá prehlad čo sa deje vo svete.
Potom priveľa mejkapu, afektované správanie......a ked nemá prehlad čo sa deje vo svete.
-
axxis
Addict
lol, tazky udel fanusikov subkulturnych hudobnych zanrovArcturus24 napísal:U mna je to určite hudobný nevkus, keď baba počúva komerčné sračky a má za idoly ludí, ktorí nič nedokázali.
mal by si sa nad sebou zamysliet ak si ochotny odmietnut dievca koli tomu co pocuva
-
Royalflush
Guru wannabe
Arcturus24 : Copy that.
axxis : Štýl hudby väčšinou ovplyvňuje aj správanie, slovník, názory a podobne. Raz som mal tú ''česť'' chodiť s ''hoperkou'' - stačilo mi pár mesiacov a mal som dosť. Ako som spomínal, slovník typu ''si zabil, jedine, dyg more'' mi je neskutočne proti srsti plus tie názory ''mám v pi*i'' ach jaj, mal som dosť. Ale samozrejme záleži aj od osoby, veku, etc. etc., neškatulkujem hneď všetkých do jednej krabice.
axxis : Štýl hudby väčšinou ovplyvňuje aj správanie, slovník, názory a podobne. Raz som mal tú ''česť'' chodiť s ''hoperkou'' - stačilo mi pár mesiacov a mal som dosť. Ako som spomínal, slovník typu ''si zabil, jedine, dyg more'' mi je neskutočne proti srsti plus tie názory ''mám v pi*i'' ach jaj, mal som dosť. Ale samozrejme záleži aj od osoby, veku, etc. etc., neškatulkujem hneď všetkých do jednej krabice.
-
Soviet
Darca
axxis: Sice si povies, ze to vypada pitomo, ale aj mna to dokaze dost slusne vytocit. S takym dievcatom mas minimalnu sancu ist na festival na ktorom sa obaja zabavite a podobne. Nevravim o buducnosti, kde by po prichode z roboty si napriklad pocuvala Lagy Gaga, alebo podobny bullshit, ktory neznesiem..Mne take veci velmi rychlo dokazu skazit naladu. Aj v praci, ked je pustene radio a neda sa prepnut, tak ma ide vytrhnut pri niektorych songoch. Cize podla mna je to dost velky faktor. Cize umna ma diskofilka minimalnu sancu.
Umna taktiez namyslenost - po ulici chodi hlava hore ako pysna princezna.
Na vyzore taktiez mi kus zalezi - ale to je vec vkusu kazdeho
Nerozobera nic ine len skolu/pracu - neda sa to pocuvat uz po par minutach
Nema vlastny nazor a vsetko co vie ma od mamicky.
A celkovo nesamostatnost - ked mi povie napr. 19 rocne dievca, ze musi ist domov lebo mama povedala, tak mi je az placu. V tom veku som uz davno bol mimo rodiny a zarabal. Alebo keby chcela umna prespat a nenechaju ju..Fuh to je dost na hlavu.
A taktiez rozmaznanost - Ked clovek chce ist clovek do nie nobl podniku na pivo, tak je jej to proti srsti, lebo chudatko potrebuje byt v slusnom podniku.
Ale co sa tyka na prvy pohlad, tak hlavne ta povrchnost atd. Co tu bolo spomenute x krat.
Umna taktiez namyslenost - po ulici chodi hlava hore ako pysna princezna.
Na vyzore taktiez mi kus zalezi - ale to je vec vkusu kazdeho
Nerozobera nic ine len skolu/pracu - neda sa to pocuvat uz po par minutach
Nema vlastny nazor a vsetko co vie ma od mamicky.
A celkovo nesamostatnost - ked mi povie napr. 19 rocne dievca, ze musi ist domov lebo mama povedala, tak mi je az placu. V tom veku som uz davno bol mimo rodiny a zarabal. Alebo keby chcela umna prespat a nenechaju ju..Fuh to je dost na hlavu.
A taktiez rozmaznanost - Ked clovek chce ist clovek do nie nobl podniku na pivo, tak je jej to proti srsti, lebo chudatko potrebuje byt v slusnom podniku.
Ale co sa tyka na prvy pohlad, tak hlavne ta povrchnost atd. Co tu bolo spomenute x krat.
-
axxis
Addict
toto je ale nieco uplne ine. ked ma dievca vydrbane v hlave z rytmusa alebo je to v jednom kuse zhulena a debilna punk rockerka tak by som s nimi samozrejme nic nechcel. ale nedat dievcatu sancu len preto, ze pocuva nieco co sa mne nepaci? Keby sa takto spravali ludia, ktori poznaju mna tak by sa mnozina mojich kamaratov ukrutne zuzila a rovno by som zahodil aj svoju frajerku, s ktorou som uz 4 roky. Moj hudobny vkus je totiz skutocne uleteny a 95% ludi berie moju muziku ako citujem: "pi*oviny".Royalflush napísal:Arcturus24 : Copy that.
-
Soviet
Darca
axxis: Prave si sa zachoval vlastne tak isto ako napriklad Arcturus24: Odsudil si ludi podla hudby. Hned v prvej vete si odsudil ludi, ktory pocuvaju rytmusa, punkerrov/ky a hned si ich nazval debilnymi a ze maju v hlave vydrbane. Niektorym sa ten styl proste paci a pritom maju v praci uspech atd. Len vo volnom case su konecne sami sebou a paci sa im tak byt obleceny atd, ale pritom su to normalny ludia ako ty s normalnymi nazormi. Cize keby tvoja priatelka pocuvala rytmusa v tej dobe, ked ste zacali chodit spolu, tak by vlastne mala vydrbane v hlave a nechel by si ju? Aj keby mala tie iste nazory ako teraz atd? Niektore dievcata sa totiz pri kazdej osobe dokazu spravat rozdielne. V partii punkerov punkersky v sukromi opat rozdielne a v praci taktiez rozdielne. Je teda tazko nazvat debilnych ludi, ktory pocuvaju to a to.
I ked teraz si trochu protirecim aj sebe v mojom prvom prispevku, ale je to tak.
I ked teraz si trochu protirecim aj sebe v mojom prvom prispevku, ale je to tak.
Hoši,ale povedzme si,že nejaká tá podobnosť vo vkuse by byť mala.
Ja som dosť open-minded v tejto veci,ale diskofiliaka ee.Je to už raz tak,že mladý muž bude isto smerovať inde,než ja...svetonázorom a aj v piatok večer
A vtip je ten,že aj v tých subžánroch sú isté rozdiely.
Taký fanúšik Textures alebo Meshuggah je v niektorých veciach úplne iný,ako napríklad fanúšik Behemoth.
Holt,výber hudby o osobnosti človeka veľa napovie.
Treba byť však tolerantný,ale pri výbere partnera si vyberajme radšej takého,ktorého odlišnosti sme schopní tolerovať.
Ja som dosť open-minded v tejto veci,ale diskofiliaka ee.Je to už raz tak,že mladý muž bude isto smerovať inde,než ja...svetonázorom a aj v piatok večer
A vtip je ten,že aj v tých subžánroch sú isté rozdiely.
Taký fanúšik Textures alebo Meshuggah je v niektorých veciach úplne iný,ako napríklad fanúšik Behemoth.
Holt,výber hudby o osobnosti človeka veľa napovie.
Treba byť však tolerantný,ale pri výbere partnera si vyberajme radšej takého,ktorého odlišnosti sme schopní tolerovať.
-
axxis
Addict
zda sa, ze sme sa nepochopili, resp. ze ja som to hovadsky napisal. Takze este raz. Keby mi dievca povedalo, ze pocuva Rytmusa alebo punk rock tak z toho ziadnu velku vedu robit nebudem (teda maximalne to, ze ma spatny hudobny vkusSoviet napísal:axxis: Prave si sa zachoval vlastne tak isto ako napriklad Arcturus24: Odsudil si ludi podla hudby. Hned v prvej vete si odsudil ludi, ktory pocuvaju rytmusa, punkerrov/ky a hned si ich nazval debilnymi a ze maju v hlave vydrbane. Niektorym sa ten styl proste paci a pritom maju v praci uspech atd. Len vo volnom case su konecne sami sebou a paci sa im tak byt obleceny atd, ale pritom su to normalny ludia ako ty s normalnymi nazormi. Cize keby tvoja priatelka pocuvala rytmusa v tej dobe, ked ste zacali chodit spolu, tak by vlastne mala vydrbane v hlave a nechel by si ju? Aj keby mala tie iste nazory ako teraz atd? Niektore dievcata sa totiz pri kazdej osobe dokazu spravat rozdielne. V partii punkerov punkersky v sukromi opat rozdielne a v praci taktiez rozdielne. Je teda tazko nazvat debilnych ludi, ktory pocuvaju to a to.
P.S. Priznavam, ze k hip hoperom som extremne skepticky a ked mie niekto zahlasi, ze to pocuva tak sa s nim obycajne moc nebavim, lebo u nich je takmer 100%tna sanca, ze su je*bli. ( hned potom nasleduje punk rock a metalisti
axxis:S tym pocuvat a byt mas pravdu.
Lenze zly hudobny vkus je pre mna nieco,ako pre vas kilo mejkapu na tvari dievcata.
Len preto,ze ho nevidno,ho nebudem ignorovat.
A to neodsudzujem ziaden zaner,nakolko vsade sa najde cosi pekne,kvalitne,co stoji za vypocutie.
Lenze zly hudobny vkus je pre mna nieco,ako pre vas kilo mejkapu na tvari dievcata.
Len preto,ze ho nevidno,ho nebudem ignorovat.
A to neodsudzujem ziaden zaner,nakolko vsade sa najde cosi pekne,kvalitne,co stoji za vypocutie.
-
Grim
Darca
...odsudzovať niekoho za hudobný alebo filmový žáner určite nie...ale treba myslieť na to, že s tou osobou budete celý život...50 - 60 rokov...niektorí aj viac, takže myslím, že by to malo byť trocha zladené...musím súhlasiť s axxisom v tom, že aj ja na hoperov pozerám cez prsty, lebo vo väčšine prípadov majú v hlavách nasraté a robia zo seba veľkých týpkov ktorí každému dajú na papulu...je to ten klasický "streetstyle" a mnohí tento štýl vyznávajú iba preto aby boli in, alebo preto, že nemajú vlastný názor alebo nemajú odvahu ho vyjadriť a tak radšej držia hubu a krok s davom...už aj to svedčí o submisívnej povahe človeka a s takým človekom by som si začať nechcel, pretože má strach vyjadriť vlastný názor aj keď sa nezhoduje s názorom väčšiny...druhá vec je tá, že ak mi hip-hop píli uši tak si logicky nič nezačnem s hip-hoperkou, lebo je veľká pravdepodobnosť že ak sa jej ten štýl naozaj páči a nepočúva ho iba preto aby bola in, tak mi s tým bude celý život píliť uši...ako kamarátka by mohla byť skvelá, ale ako partnerka na celý život určite nie...
axxis,ty si spomenul,ze na tretom mieste je*losti su metalisti? Preco?
Tu som strasne neobjektivna....hned ich zacnem obhajovta,ze su to ludia ako ini a blablabla (aj ked si myslim,ze niektori su vazne divni,ale su tu vynimky zabavajuce sa na inteligentnom metalovom humore
) a zacnem si aj protirecit....Tak by ma zaujimal tvoj nazor nezainteresovaneho cloveka,ktori vidi veci zvonku.