MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
ja som mal doma o tom ponukovy letak a ak sa dobre pamatam, cena bola okolo 17€
Z hymien sa mi najviac páči Gladiator, beriem to ako najlepšie z najhoršieho, ale je to iba môj subjektívny názor.
Datsyuk13 nechcem na tvoje príspevky ani reagovať, ja iba toľko, že ak bude anketa kkt fóra za rok 2011, máš môj hlas.
Datsyuk13 nechcem na tvoje príspevky ani reagovať, ja iba toľko, že ak bude anketa kkt fóra za rok 2011, máš môj hlas.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
čo hovoríte na toto ?
http://sportky.topky.sk/c/62692/hokejov ... sampionate
// hah to som si nevšimol
http://sportky.topky.sk/c/62692/hokejov ... sampionate
// hah to som si nevšimol
-
audiotrack
VIP
že je prvý apríl a ničom sa dnes nedá veriť. A ja dúfam že to je myslené ako vtip, lebo ak sa tam ten 43 ročný "dedko" na ľade objaví, tak ho tí mladí chalani z ruska a kanady desaťkrát obehnú kým sa on vôbec zbadá na ktorú stranu útočíme. Bondra bol skvelý hráč, ale už má svoj vek
-
guess.whoo
Redeemer
ved je pod clankom napisane ze je to zart
Esteze maju dolu velkym cervenym pismom napisane: "Tento článok je samozrejme prvoaprílový žart a takmer všetky informácie sú bohužial iba fikciou." 
Ale pobavil ma komentar: bude hrať v prvom útoku so Šťastným a Františkom Hossom
Ale pobavil ma komentar: bude hrať v prvom útoku so Šťastným a Františkom Hossom
-
Sagittarius
Guru
Jasné, že nebude hrať. Bondra nie je blbý, aby potom ako 5 rokov nehral sa rozhodol mesiac pred MS hrať.
-
Soviet
Darca
Niektory vidia len nadpis a uz sem daju linku
Potom nevidia co je pod textom napisane..
Inak od finov sme dostali dnes..Sice hlavne kvoli oslabeniam, ale to bol vzdy nas nepriatel.
Inak od finov sme dostali dnes..Sice hlavne kvoli oslabeniam, ale to bol vzdy nas nepriatel.
takto sa dnes čakalo na lístky SVK:SWE - na tie čo sa dávali zadarmo
v KE si ludia cakali aby mali listok do BA?
Ja som si začal kupovať Corgoňa kvôli lístkom
Hádam budem mať šťastie lebo za cenu ako sa predávajú by som si nemohol dovoliť.
to je na prípravný do KERetne napísal:v KE si ludia cakali aby mali listok do BA?
-
p4ra
Redeemer
Takto by mal nasich trener Hanlon cez prestavky sekirovat, ak nahodou budu hrat zle.
hanlon je shit.. sak ked bol vo washingtone tak caps boli len take male prditko
musim suhlasit.. jeho štatistiky su otrasneDatsyuk13 napísal:hanlon je shit.. sak ked bol vo washingtone tak caps boli len take male prditko
//audiotrack: no jo, schyzofrénia? Každý predsa súhlasí sám so sebou. Ban za dual account
Dufam ze slovaci pohoria teraz so svedskom jak pohoreli s finskom...prehra v priprave je dolezita, lebo to psychicky dost zdepta...
-
guess.whoo
Redeemer
hej ked sa obmeni 70% kadra tak je dolezita jak lonsky sneh pre psychiku
-
Sagittarius
Guru
Podľa tvojej teórie sme mali v roku 2002 hrať pri najlepšom o záchranu, ak nie vypadnúť.232. SLOVENSKO – ŠVÉDSKO 2:4 (0:1, 0:1, 2:2), 3. 4. 2002 Martin, príprava. Góly SR: Uram, Andrašovský.
233. SLOVENSKO – ŠVÉDSKO 1:3 (0:0, 1:1, 0:2), 5. 4. 2002 Nitra, príprava. Gól SR: Uram.
234. SLOVENSKO – ČESKO 1:5 (0:2, 1:3, 0:0), 9. 4. 2002 Olomouc, príprava. Gól SR: Špilár.
235. SLOVENSKO – ČESKO 0:2 (0:1, 0:1, 0:0), 10. 4. 2002 Martin, príprava.
236. SLOVENSKO – ČESKO 4:4 (0:0, 2:1, 2:3), 16. 4. 2002 Brno, príprava. Góly SR: Tomík 2, Rób. Petrovický, Uram.
237. SLOVENSKO – ŠVAJČIARSKO 6:1 (2:0, 2:0, 2:1), 19. 4. 2002 Biel. Príprava. Góly SR: Somík, P. Pucher, Lintner, M. Hlinka, Bača, Tomík.
238. SLOVENSKO – ŠVAJČIARSKO 3:3 (1:1, 1:1, 1:1), 20. 4. 2002 Kreuzlingen, príprava. Góly SR: D. Milo, Uram, L. Čierny.
Proste LET´S GO SVERIGE!!!!! Sice sa kader obmeni, ale zmeni sa aj svedsky, dojde Omark, Paajarvi, Karlsson, Eriksson, Ekman-Larsson, Weinhandl, Johansson....+ este ked nahodou vypadne Detroit alebo Vancouver tak im dojde taka pomoc, ze nas rozdrvia ako šušeň. Chcete vidiet momentalnu svedsku plnu zostavu??? Tak tu mate:
Henrik Sedin
Daniel Sedin
Mattias Weinhandl
Henrik Zetterberg
Loui Eriksson
Nicklas Backstrom
Patric Hornqvist
Daniel Alfredsson
Johan Franzen
Linus Omark
Kristiah Huselius
Magnus Paajarvi Svensson
Dalsie mena: Alexander Steen, Bergfors, Berglund, Markus Johansson a podobne....
Obrana
Nicko Lidstrom
Tobias Enstrom
Erik Karlsson
Victor Hedman
Alexander Edler
Nicklas Kronwall
Dalsie mena: Mattias Ohlund, Magnus Johansson, Oliver Ekman Larsson
Branka, tak tam to isti Henrik Lundqvist, inak este Gustafsson je v pohode.....
No, takze teraz mi pekne slovackovia povedzte, kde v tejto zostave vidite slabe miesto????????????????????????
Henrik Sedin
Daniel Sedin
Mattias Weinhandl
Henrik Zetterberg
Loui Eriksson
Nicklas Backstrom
Patric Hornqvist
Daniel Alfredsson
Johan Franzen
Linus Omark
Kristiah Huselius
Magnus Paajarvi Svensson
Dalsie mena: Alexander Steen, Bergfors, Berglund, Markus Johansson a podobne....
Obrana
Nicko Lidstrom
Tobias Enstrom
Erik Karlsson
Victor Hedman
Alexander Edler
Nicklas Kronwall
Dalsie mena: Mattias Ohlund, Magnus Johansson, Oliver Ekman Larsson
Branka, tak tam to isti Henrik Lundqvist, inak este Gustafsson je v pohode.....
No, takze teraz mi pekne slovackovia povedzte, kde v tejto zostave vidite slabe miesto????????????????????????
-
guess.whoo
Redeemer
nooo napriklad v tom, ze je absolutne nerealna. aka je sanca, ze pridu Sedinovci? 10%?
Franzen sa potyka so zraneniami celu sezonu, nemyslim, ze by ho klub pustil po pripadnom (tiez nie velmi realnom) vypadnuti v prvom kole na MS
Washington zrejme tiez nevypadne v prvom kole tak skrtame dalej
este?
Franzen sa potyka so zraneniami celu sezonu, nemyslim, ze by ho klub pustil po pripadnom (tiez nie velmi realnom) vypadnuti v prvom kole na MS
Washington zrejme tiez nevypadne v prvom kole tak skrtame dalej
este?