no ze ked zapnem digi tak sa ten obraz zvacsi ... neni vidiet napr logo markizy akeby to niekto zazoomoval .... uz ma to serie lebo ked ide neco v HD tak hovno stoho alebo ani titulky nejsu vidiet robit to zvasca na CZ/SK programoch .. díki
Digi - zväčšený obraz
-
chlapik555
Novice
Digi - zväčšený obraz
Mam problem s Digi tv
viem ze to mam davat na ine forum ale ci nahodou nemal niekto taky podobny problem..
no ze ked zapnem digi tak sa ten obraz zvacsi ... neni vidiet napr logo markizy akeby to niekto zazoomoval .... uz ma to serie lebo ked ide neco v HD tak hovno stoho alebo ani titulky nejsu vidiet robit to zvasca na CZ/SK programoch .. díki
-
chlapik555
Novice
Re: Digi
vsetko som uz skusal ... tak neviem ci je chyba v matrixu alebo co..
-
chlapik555
Novice
Re: Digi
Panasonic viera, prepinat obrazu sa da ale v kazdom to je zvascene.. v knihe tam nic nevidim
Re: Digi - zväčšený obraz
Mám Panasonic Viera cez rok, s integrovaným satelitným prijímačom, a všetko v pohode. Azda to Digi? Nič pochvalného o tom na nete nieto.
Odskúšaj Skylink, je to o celkom inom.
odkedy ti to robí?
Na 100% sa to da nastavit bud na telke alebo na STB.
mne to robí od isteho času tiež a da sa to nastaviť na DIGI ovladači na pravo,druhe tlačitko od dola,ale ked ho vypnem tak mi to zas hodi s5 a musim vkuse nastavovať na AUTO
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nam to robi tiez a nemyslim ze sa to da nastavit skor to je v DIGI problem lebo nam to ide napr tak ze film ide zazoomovany ale akonahle ide reklama tak sa to prepne a vidno celu obrazovku.....a inokedy to zas robi naopak 
v DIGI si nastav formát obrazu - na výber je 4:3, 16:9 a AUTO
zrejme máš TV 16:9 a formát obrazu nastavený na 4:3 preto ti ho zoomuje.
to čo popisuje Schyzo robí nastavenie na AUTO.
zrejme máš TV 16:9 a formát obrazu nastavený na 4:3 preto ti ho zoomuje.
to čo popisuje Schyzo robí nastavenie na AUTO.
-
Hotwire
Addict
takze sa to da prenastavit?? a kde? som to skusal snad vsade na tom hnusnom sivom ovladaci 
žeby som to napisal hned nad tvojim príspevkom ? ??

-
Fabo
Hardcore addict
Akurat ze na DIGI je viac druhov prijimacov a kazdy to moze mat inde. Ale na televizore by to malo byt tiez.