Foo Fighters 28.8. v BA
Foo Fighters 28.8. v BA
Čo si myslíte? Je to žart, alebo nie? Patrím medzi ohromných fanúšikov Foo Fighters, bolo by to niečo neskutočné!
http://www.ticketone.sk/ticket/foo-fighters-bratislava
http://www.ticketone.sk/ticket/foo-fighters-bratislava
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Foo Fighters 28.8. v BA
je to prvy april.. robia si pravdepodobne len reklamu a lakaju ludi na frequency.. takisto na oficialnom fore
//ale bodaj by som kur*a nemal pravdu!!
//ale bodaj by som kur*a nemal pravdu!!
-
Soviet
Darca
Vacsina tvrdi, ze prvy april..Podla ich stranky budu poslendy koncert mat 26 v Parizi. Ze by sa stadial trepali bez ziadnej zastavky do BA? No neviem..nezda sa mi.
// ale zas keby to bol prvy april, tak to musia nejako oznamit. Ale naschval dali datum, ktory nieje este scheduled nikde.
// ale zas keby to bol prvy april, tak to musia nejako oznamit. Ale naschval dali datum, ktory nieje este scheduled nikde.
Vraj to je fakt 1. apríl 
Od dnes nemám rád ticketone...
Od dnes nemám rád ticketone...
-
lekoklatik
VIP
veľmi odvážny, až trápny 1. apríl.
Nekreatívne, úbohé a sebecké.
O tomto vôbec nie je prvý apríl.
Prisahám bohu, že by som ich pokutoval.
Nekreatívne, úbohé a sebecké.
O tomto vôbec nie je prvý apríl.
Prisahám bohu, že by som ich pokutoval.
-
Thrash/Death
Star
ty vole keď som toto videl som si už skoro povedal "no konečne"!! a nakoniec vysvitne že je to žart?? 
naozaj dosť úbohé
-
Soviet
Darca
This was a Fools´ Day joke, really sorry.
Išlo skutočne o prvoaprílový žart!
Berte život s humorom. Vaše Ticket One
Ach..
Išlo skutočne o prvoaprílový žart!
Berte život s humorom. Vaše Ticket One
Ach..
aký ma toto nápad? fakt primitivizmus takéto žarty
-
Old Dirty Bastard
Guru
lol, musím sa smiať.. keď takúto správu vypustia do sveta na prvého apríla a každý aký nadšený, úplne zaslepený skvelou informáciou, že si to ani neuvedomili. namiesto toho, aby išli čeknúť oficiálny web to radšej hneď preposlali všetkým kamošom. tlieskam ticket one, vyšlo im to na 100% podľa ich predstáv. (ešte keď kukám koľko ľudí na to dalo like)
no ja som hneď šiel kontrolovať foofighters.com, ale tak ako soviet píše, koncerty tam majú do 26. 8. (mimochodom, koncerty na konci zoznamu boli pridané len 2-3 týždne do zadu, stále to priebežne sledujem, sem tam prezriem fóra a podobne), tak dôvod prečo som uveril je ten, že naozaj tam je miesto. Nič to nemení na tom, že ticketone u mňa totálne skončil 
pripájam topic na ffcom http://bbs.foofighters.com/showthread.php?t=148151
pripájam topic na ffcom http://bbs.foofighters.com/showthread.php?t=148151
predstav si že to bolo aj na ich last fm profle, a dnes sa tam objavila ikonka "cancelled". A okrem toho odkial mali ludia vedieť že to zavesili na web práve prvého, a nieje to tam už týždeň?Old Dirty Bastard napísal:lol, musím sa smiať.. keď takúto správu vypustia do sveta na prvého apríla a každý aký nadšený, úplne zaslepený skvelou informáciou, že si to ani neuvedomili. namiesto toho, aby išli čeknúť oficiálny web to radšej hneď preposlali všetkým kamošom. tlieskam ticket one, vyšlo im to na 100% podľa ich predstáv. (ešte keď kukám koľko ľudí na to dalo like)
úbohy si tu len ty.Old Dirty Bastard napísal:lol, musím sa smiať.. keď takúto správu vypustia do sveta na prvého apríla a každý aký nadšený, úplne zaslepený skvelou informáciou, že si to ani neuvedomili. namiesto toho, aby išli čeknúť oficiálny web to radšej hneď preposlali všetkým kamošom. tlieskam ticket one, vyšlo im to na 100% podľa ich predstáv. (ešte keď kukám koľko ľudí na to dalo like)
Ja do dnes netuším prečo je prvý apríl deň pridementnutých ako ty, asi je vás na svete veľa
-
Old Dirty Bastard
Guru
a ty ako žiješ v tom, že na last.fm si tie eventy ohľadom koncertov bežne pridávajú samotné kapely alebo ľudia z ich tímu? ja ti tam tiež taký istý event vytvorím, ak chceš.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2011, 17:28)
Filipito: máš problém s čítaním písaného textu? písal som tu o niekom, že je úbohý? svoju žlč ohľadom toho, že ti zrušili super koncert / nachytali ťa (neviem čo ťa viac s*rie) smeruj prosím k niekomu inému.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2011, 17:28)
Filipito: máš problém s čítaním písaného textu? písal som tu o niekom, že je úbohý? svoju žlč ohľadom toho, že ti zrušili super koncert / nachytali ťa (neviem čo ťa viac s*rie) smeruj prosím k niekomu inému.
-
lekoklatik
VIP
Každopádne pre vánušikov Foo Fighters to nebol dobrý žart.
Nech si pre srandu ako chceš, toto bolo kruté ohlásenie.
Navyše pre niekoho, kto takéto veci vôbec nesleduje, len
z času na čas vidí nejakú podobnú ifnormáciu a povie si,
"kks veď tam by som v pohode mohol skočiť". Človek sa nateší
a potom bum bác : )
Nech si pre srandu ako chceš, toto bolo kruté ohlásenie.
Navyše pre niekoho, kto takéto veci vôbec nesleduje, len
z času na čas vidí nejakú podobnú ifnormáciu a povie si,
"kks veď tam by som v pohode mohol skočiť". Človek sa nateší
a potom bum bác : )
áno, myslel som si. Mám sa hanbiť?
-
Old Dirty Bastard
Guru
stačilo poďakovať, že som ťa vyviedol z omylu 
// teraz kukám, že pri evente na last.fm boli ešte uvedení aj special guests Arctic Monkeys
// teraz kukám, že pri evente na last.fm boli ešte uvedení aj special guests Arctic Monkeys