Assassins Creed:Brotherhood
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Assassins Creed:Brotherhood
Nechapem, ta novinka si protireci. V prvej polke hovori, ze AC3 na pc bude, v druhej ze nebude.. tak wtf?
-
Dimitri654
Expert
nevedia co zo sebou 
ch*j*vina.
-
Pierony
Amateur
originalka ACB- cz titulky predam ma niekto zaujem ??? (este nerozbalene)
Daj rozumnu cenu a dohodneme sa.
-
Pierony
Amateur
Dam to za 30 € pod 30 nejdem !!!
-
Nadeo
Guru wannabe
Pierony: zobud sa, z tadeto to mozem mat tiez za 30, tak preco by to niekto mal kupovat od teba?
-
2janci2
Medium Professional
No presne, aj ja vravim ze to dava velmi draho a este k tomu tu je iba 2 tyzdne
Keby som mal zaujem brat to za cenu +/- ako je to v obchode, mam to uz davno kupene, avsak momentalne mi to nejako neponahla, tak si rad pockam na pripadne zlacnenie.
2janci2 - to, ci je tu tyzden, dva, alebo 5 rokov, nehra ziadnu rolu, stale ide o samotny princip. Mohol by to byt kludne hojko s takouto "vyhodnou" ponukou, odmietol by som rovnako
PS: za cenu +/- ako v obchode, to od teba pravdepodobne nezoberie nikto - kto o to zaujem mal, istotne uz to objednal tam
2janci2 - to, ci je tu tyzden, dva, alebo 5 rokov, nehra ziadnu rolu, stale ide o samotny princip. Mohol by to byt kludne hojko s takouto "vyhodnou" ponukou, odmietol by som rovnako
PS: za cenu +/- ako v obchode, to od teba pravdepodobne nezoberie nikto - kto o to zaujem mal, istotne uz to objednal tam
-
Pierony
Amateur
tak ale ja len skusam a preco by som mal nerozbalenu hru predavat lacnejsie !!! to by som bol debil !!! a ja nemozem za to ze ste obycajny nenazranci ked to mozes mat za tu cenu tak sa neozyvaj a kup si to!!! ja to tu pisem preto lebo to potrebujem predat !!! tak PS: piste len ty co chcu kupovat !!! a KoCi diky za podrzanie ja len skusam ked to nepredam dam synovcom nic sa nedeje !!!
-
Ba-Yo
Light Professional
Nadeo : Oni píšu ,že bude Desmondov príbeh bude ukončený aj na PC ,ale asi bude nový hlavný hrdina ,,, niečo podobné ale to bude už iba na konzoly.
pierony : zavolaj do toho obchodu s kade to mas , mne sa tiez raz stalo ze my pgs poslal 2x bad company 2 a normalne som im zavolal a povedaly ze im mam poslat hru spet a oni my poslu naspet peniaze na ucet a bolo po probleme .
-
Pierony
Amateur
wolf ja som im pisal mail aj volal a tvrdia ze nieje to mozne aby mi to poslali 2x !!! ze by im to chybalo a im nic nechyba !!! uz som to skusal ale aj tak diky za radu !!!
Tak akoze pierony to predava dobre pokial je to CZ verzie. Pretoze na tej strakje CZ verzia stoji 33€ a vy pozerate na EN verziu. Ja som si tiez kupil z tej stranky CZ verziu lenze ja som platil 37€ pretoze tam sa plati za kuriera 4€. Takze ja by som na vasom mieste od neho kupil.
-
2janci2
Medium Professional
Ja cestinu nepotrebujem a v podstate este ani hru, ja si v klude pockam, kym zlacnie.
chcel by som sa spytat, ze ci nahodou niekomu z vas ta hra nepada... Lebo mne vkuse pada, a neviem preco..
proste mi vypise, ze hra prestala pracovat.. Skusal som to aj nejak v rezime kompatibility, a nic..
skusil som tam dat aj ten novy patch ci update 1.01 ci aky to je.. Nieje niekde na nete napisane, ze ake graficke karty ta hra podporuje? alebo nieco take? comp mam i7 950,3.07GHz, Nvidia GeForce GTX 470, 6GB Ram, win7 x64... diks za rady 
Mas original alebo warez?
warez.. kamos ma podobnu masinu, a slape mu to bezproblemov..TeaPack napísal:Mas original alebo warez?
Tak skus stahnut iny crackcinges napísal: warez.. kamos ma podobnu masinu, a slape mu to bezproblemov..
-
lekoklatik
VIP
a pýtaj sa tam kde si hru stiahol. Tu sa warez nevedie.
Pravidlo 8.
Pravidlo 8.