Minecraft
Re: Minecraft
ja som ich stretol hneď ako sa updatla mapa. ale žeby som im venoval nejakú extra pozornosť, to nie 
-
Space5800
Medium Professional
Mám podobný problém a to už som nachodil viac ako 3h čistého času po mapeShark NX napísal:Páni, stretli ste už nejakých vlkov? Od updatu na 1.4 ich hľadám po mape jak ch*j a oni nikde.
boze
sak chodte okolo plazi tam su najviac co som ja videl 
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prave som ich nasiel zo 6, bohuzial zobrat sa mi podarilo iba troch 
Co som cital tak vacsinou sa vyskytuju v ihlicnatych lesoch.
A vyzera to tak ze je to pravda lebo hned po dvoch minutach som na jedneho natrafil
A vyzera to tak ze je to pravda lebo hned po dvoch minutach som na jedneho natrafil
-
Fortune
Light Professional
uz by to mohli zacat optimalizovat, lebo hra aj ked ma velmi bavi ju mozem charakterizovat ako "docela hovno" a zerie to vykon jak besne, niekde sudruh zo skandinavie urobil chybu, hlavne ze predal 1,5 miliona kopii po 15€? dobre...
V jave toho vela nenaoptimalizujes
Museli by celu hru prekodit do normalneho jazyka. Ale zas vykonu je dost, mne to nikdy nejak extra nevadilo a to mam 2.5 rocny notebook.
-
Fortune
Light Professional
no neva, proste neviem ci ked to dotiahnut vyssie tuto hru ci to bude unosne pre javu
otazka: je mozne updatnut z 1.3 na 1.4 a pritom hrat dalej rozostavany svet ? a ci tam sa vlastne prejavia tie velkolepe noviny vlci a susienky..
otazka: je mozne updatnut z 1.3 na 1.4 a pritom hrat dalej rozostavany svet ? a ci tam sa vlastne prejavia tie velkolepe noviny vlci a susienky..
jj da sa 
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2011, 15:03)
jj da sa
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2011, 15:03)
jj da sa
-
DeJF
Addict
Musím začať novú hru keď chcem stretnúť vlkov ? Či sa spawnuju i na starom sejve ?
Na nete pisu ze sa spawnuju aj na starom, treba skusat a byt trpezlivy. Mali by sa spawnovat okolo ihlicnatych stromov 
-
Space5800
Medium Professional
Spawnuju sa aj na staromDeJF napísal:Musím začať novú hru keď chcem stretnúť vlkov ? Či sa spawnuju i na starom sejve ?
dajte si seed Novy svet a nedaleko budete mat krabicu kde najdete 1.april od autorov 
To je superrochedo napísal:Dajte si na Create New World a do policka Seed napiste
Kód: Vybrať všetko
3666440496532277820
Skúste toto, tieš dobre
1252542826799236409Re: Minecraft
Ešteže ma to hodilo do hry ako peacefulrochedo napísal:Dajte si na Create New World a do policka Seed napiste
3666440496532277820
Inak seedy sa dajú nájsť aj tu:
http://www.minecraftseeds.info/
je ch tam zatiaľ málo, ale predpokladám že ich časom bude viac!
// alebo ešte napr. tu: http://www.minecraftforum.net/viewtopic ... 8#p2854688
a ešte centrálne seed fórum: http://www.minecraftforum.net/viewforum.php?f=1031
BTW, keď vytvorím 2 hry s rovnakými seed-mi, tak to bude to isté? Dávnejšie som to skúšal a nezdalo sa mi to...
Ked do policka zadas presne rovnake znaky ako niekto iny tak obidvaja budete mat vygenerovany rovnaky svet. Problem je len v tom ze hra ta spawn-ne vzdy na inom mieste. Preto je najlepsie zapnut F3 a opisat si suradnice a tak si potom budete moct vymienat navzajom zaujimave miesta na mape.
Aha takže tak, ďakujem za vysvetlenie. BTW, asi som mal "šťastie" že keď som zadal 3666440496532277820, spawnlo ma veďla toho dungu 
Môj kamoš nemá kreditku. Preto by sa rád niekym dohodol. Ak máte niekto záujem napíšte mi.