El Santa napísal:NO tak na jej mieste by to 100% istila smrtelna injekcia.
Ja som povedal keby sa mi nieco stane a som na pristrojoch vo velmi zlom stave /napr.: bez nohy a nieco podobne.../ chcem aby ma odpojili...
STE MOJI SVEDKOVIA
Miso .. za nohu... zabit sa ? .. Ty si nevazis zivot alebo co ..? pokial by som mal oci aby som videl co tu pisete a ruky aby som vam to mohol skritizovat tak dotial by ma nemohli odpojit.. a ak by mi odisiel zrak tak mi to vsetko budes citat.. Santa
skenner napísal:je jeden clovek co by som mu to prial keby este zil-adolf hitler
STE MOJI SVEDKOVIA
Ked som na tento pribeh narazil cca pred rokom pamatam si, ze som bol z neho dost mimo- podobne ako s odstupom casu teraz. Kazdopadne, suhlasim s nazorom, ze je velmi dolezite, aby sa clovek v hektickom zivote vcas naucil vazit si co ma...
Keď som to videl 1. raz tak som nechápal, ako to tá slečna vôbec mohla prežiť. Potom som zistil, že doktori už vedia robiť fakt zázraky, ale neviem, či niekedy už nezachádzajú dosť ďaleko.
edit: aj keď ja som veľmi rád, že som prežil jednu nehodu, keď som bol malý.
v prvom rade by si mal kazdy uvedomit ze alkohol je metla ludstva a ze URCITE nebude frajer ked pojde opity na aute. Osobne by som takychto ludi zatvaral na PEKNE DLHU DOBU nech im je to na nasledujuci den akokolvek luto...
ja som sa s tym stretla uz davnejsie a ked som to videla neverila som ze clovek moze v takom stave jestvovat uz len z tej psychickej stranky,ja by som to isto nezvladla je to nieco hrozne a to dievca musi byt silna osobnost
Ak som dobre čítal, všetci sa tu zamýšlai nad tým, čo ona a ako by to bolo, keby sa to mne stalo... a podobne... Ja sa na to skúšam pozrieť ešte takto: Si predstav, že to je tvoja žena, alebo tvoj muž, nedajbože dieťa! To musí byť ešte väčšie trápenie ako keď sa to týka priamo mňa...
kebyze som tou babou tak neviem co, ale kebyze som jej otcom, tak toho chlapa zastrelim, alebo nech sa odbachne sam... TAkto znicit zivot a clovek zije len raz. Ta zena bola mlada, uspesna a stala sa z nej ,,obluda", ktora neprezije bez cudzej pomoci. chuda proste trepa nepit...
Strasne volaco. Za takuto vec by ho mali tiez trochu pripalit. Co by na to povedal. Naco soferuje mladistvy a este k tomu napty jak ko..t. Znicil jej cely zivot idiot.
Pochybujem že väčšina tých, čo opisujú svoju potenciálnu samovraždu po podobnej udalosti, sa vôbec dokáže vcítiť do kože postihnutého dievčaťa. IMHO ja som tu pre blízkych, a nie oni pre mňa. Aj malé dojča sa vytrvalo hrabe do života. A možno trochu sebeckým a ťarbavým spôsobom dáva všetkým okolo na vedomie, že je tu. ...A každý s fatálnou životnou skúsenosťou jej drží palce, nech zvládne svoj boj. Osobne jej prajem, aby jej osud dožičil dožiť sa (a veľmi skoro) takej úrovne plastickej a rekonštrukčnej chirurgie, ktorá jej prinavráti krásnu tvár. A prsty... (a sebavedomie). A občas si pozrite stanicu DISCOVERY, kde jej príbeh nedávno ukážkovo okomentovali práve v relácii o zázrakoch lekárskej vedy. ............................................................................................................................ majte sa.