Odhad ceny auta - Mercedes S (2008)
Odhad ceny auta - Mercedes S (2008)
Vedel by niekto odhadnut za aku cenu sa dali na jesen v roku 2008 kupit auta, presnejsie ide o Mercedes S320 CDI v takej slusnejsej vybave, DVD, chladenie sedadiel, AMG kolesa, najazdene okolo 20 000 kilometrov.
Kolko mohol stat v tom roku takyto kusok?
Kolko mohol stat v tom roku takyto kusok?
Re: Odhad ceny auta - Mercedes S (2008)
v roku 2008 stal veruze dost urcite nad 2 melony (okolo 80 000 €)
aj dnes je este stale drahe - http://autobazar.autovia.sk/mercedes-s- ... -a7-648555
// on sa pytal na cenu auta v roku 2008 nie za kolko ho moze predat dnes
aj dnes je este stale drahe - http://autobazar.autovia.sk/mercedes-s- ... -a7-648555
// on sa pytal na cenu auta v roku 2008 nie za kolko ho moze predat dnes
tak to si zabil.Trussardi napísal:veruze dost urcite nad 2 melony (okolo 80 000 €)
realnych bude okolo 40 percent z nakupnej ceny.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak chces predat rychlo, nastrel 55... ak Ta predaj netlaci, pytaj 60-65 s dohodou... viac urcite nie, nikto Ti zan viac neda, a uz vobec nie 80k, ceny na trhu su niekde inde...
// no joj, tak som si to na kkt precital
test: pises, ze v roku 2008, ale nepises rok vyroby toho vozidla, takze je tazke urcit, o ktoru generaciu sa jedna...
// no joj, tak som si to na kkt precital
test: pises, ze v roku 2008, ale nepises rok vyroby toho vozidla, takze je tazke urcit, o ktoru generaciu sa jedna...
za 80,000 sa da kupit nove so zarukou a servisom zadarmo a s lepsim, modernejsim a vykonnejsim motorom.
a ten expert, co tu karmuje a vypisuje, aby som si pozorne precital, by sa mohol zapojit do diskusie a napisat jeho nazor a to, kolko podobnych premiovych aut predaval.
.... tazko povedat. Ceny boli vtedy niekde uplne inde ako su teraz. Tipujem, ze nad 3 melony stal novy urcite. Cenu jazdeneho si netrufam odhadnut.
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 12:38)
Ratzinger - myslim, ze to bude urcite W221, lebo vo W220 neboli klimatizovane sedadla, iba vyhrievane
a ten expert, co tu karmuje a vypisuje, aby som si pozorne precital, by sa mohol zapojit do diskusie a napisat jeho nazor a to, kolko podobnych premiovych aut predaval.
ah noTrussardi napísal:// on sa pytal na cenu auta v roku 2008 nie za kolko ho moze predat dnes
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 12:38)
Ratzinger - myslim, ze to bude urcite W221, lebo vo W220 neboli klimatizovane sedadla, iba vyhrievane
-
RATZINGER666
Darca
adameeec: vyborna poznamka, to ma nenapadlo
predpokladal som to podla najazdu, ale pre istotu som sa radsej spytal... v tom pripade to mohlo byt max. rocne auto, takze tych 80-90k minimalne, pri rocnych autach zalezi hlavne na akom trhu bolo kupovane, ci bolo od certifikovaneho predajcu, pripadne priamo od mercedesu z programu jazdenych vozidiel... pri takychto novych limuzinach rozhoduje aj skutocnost, ci bolo burane alebo nie, to dokaze v tomto pripade s cenou pekne zamavat...
v nazve temy to ma v zatvorkeRATZINGER666 napísal:ale nepises rok vyroby toho vozidla
-
Clean_Up
Professional
Trussardi » Hej, ale to číslo 2008 v zátvorke neoznačuje rok výroby auta, ale akú hodnotu malo dané auto v roku 2008. A autor vraví o slušne vybavenej 320-ke, nie o 500-ke v plnke.
Momentálne tie vozy idú cca. od 30 tis. po cca. 50 tis., samozrejme záleží od výbavy, stavu, km, atď. Teda pred cca. 3 rokmi mohlo bez problémov stáť 90 tis.
Momentálne tie vozy idú cca. od 30 tis. po cca. 50 tis., samozrejme záleží od výbavy, stavu, km, atď. Teda pred cca. 3 rokmi mohlo bez problémov stáť 90 tis.
Ano, je to rocnik 2008 ako je napisane v nazve, tak aj kilometre tomu ukazuju. Dakujem za odpovede, aj ked ste to nie vsetci pochopili