Hľadáme programátorov na projekt bez zisku

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
redge
Light Star
Light Star

Hľadáme programátorov na projekt bez zisku

Príspevok od používateľa redge »

Caw forum. Uvazoval som nad tým, kolko z vas si klikne na tuto temu, ak som dodal slova "na projekt bez zisku".
V kazdom pripade aj keby nemala mat tato tema ziadny iny prispevok okrem uvodneho, tu napisem čo vlastne potrebujete na pridanie do skupiny, v ktorej uz 4 sme.
V prvom rade potrebujete znalost aspon jedneho z tychto jazykov: PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript, Visual Basic, Python, C#, VBS, C++, XML, VBA, a Java alebo znalost v editoroch 3D Gamestudio, Unity 3d a gamemaker či V phpBB.
Zoberieme aj grafikov.
Je jedno aký máte vek, ako ste v editoroch, grafike alebo jazykoch skúsený, aký máte kompilátor, v koľkých jazykoch hovoríte, koľko máte voľného času a aký máte operačný systém. Ako vidíte, projekt je široko zameraný. V prípade záujmu pls píšte SS a nie do témy.
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hľadáme programátorov na projekt bez zisku

Príspevok od používateľa PhYs0c »

problem ani neni v nazve temy ale v uvodnom prispevku, okrem toho ze beriete prakticky hocikoho som sa nedozvedel nic
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...samozrejme, že berú hocikoho...veď ani nemajú právo si klásť podmienky, ak je to bez nároku na mzdu...
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

hahaha.

kopec open-source sa robi bez naroku na nejaku mzdu, a podmienky si kladu vacsinou tazsie ako sa dostat do nejakeho acenture :)

snad ti peniaze nevypalili mozog:)
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

podla mna to bude jednoznacne nabor na forum alebo nejaky iny typ niecoho ako Programátor Programátorom ... nejaky Community portal ...
lebo iny dôvod prečo toľko rôznych jazykov a nejazykov hlada nevidím ...

a keby to bol opensource by som sa dal lahko zlakat pokial by to bolo nieco dobre potom by to bola potencialne dobrá referencia ... len by za tym musel stat niekto kto nepouziva BING
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Mňa by zaujímalo, že ktorý z daných programovacích jazykov ovláda autor témy, keď už je členom tohto tímu :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

najviac ma zarazilo ze je jedno kolko mate volneho casu...to nwm ci vobec bude nejaky projekt..alebo ci bude dokonceny v tomto storoci
redge
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa redge »

pôjde o skupinu programíkov na webovú komunikáciu, php na prezentačnú stránku.....
V gamestudio som robil, unity 3d tiež, zabudol som na realm crafter co sa tyka editorov, v C++ viem zaklady a v php tiez, vo Vb mi to ide lepsie a vbs taktiez. Mame jednoho skeseneho phpckara, juedneho csskara. A co sa tyka casu, najprv by sa mal vytvorit uplny zaklad, a potom by sa malo pokracovat vylepseniami. Ide o to, ci ma niekto zaujem a ne o to, ci sa to rozvinie.
black evil
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa black evil »

:mrgreen: :smt033 Čo ako vam to ide :vodnafajka: :posilka1: :indian:
Napísať odpoveď