Co som vcera cital fora tak seed 3666440496532277820 je vraj glitchnuty. Ono to ma fungovat tak ako som pisal ze by ta to malo hodit vzdy na iny spawn ale pri tomto seede sa narodis vzdy v tom dungeon-e. Na fore pisali ze je to vraj kvoli tomu ze presne nad tebou je piesocnaty povrch a su tam suradnice 0,0, pre x,y a preto to zblbne a padnes vzdy pod povrch.Nexus1903 napísal:Aha takže tak, ďakujem za vysvetlenie. BTW, asi som mal "šťastie" že keď som zadal 3666440496532277820, spawnlo ma veďla toho dungu
Inac povodne tu mapu nasiel uzivatel Xheia z minecraft fora. Ono ked si v hre kliknes na Create new World, tak hra ti pise ze dany svet sa ti vygeneruje nahodne no ono to generuje podla aktualneho casu.
Cize Xheia hral Minecraft po prvy krat a hra mu vygenerovala prave tento svet. Potom vdaka tejto stranky sa daju seedy vygenerovat z kazdej mapy http://mc.42nex.us/.
Cize ked mate rozohratu nejaku zaujimavu mapku tak sa mozte podelit a seed kod, kedze momentalne nemam rozohratu hru a chcel by som skusit nejaky zaujimavy svet.
//edit: ked sem napisete nejaky seed, tak nazov davajte do uvodzoviek a k tomu napiste mensi popis cim je Vas seed zaujimavy