Pomoc zadanie

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Kamik
Light Expert
Light Expert

Pomoc zadanie

Príspevok od používateľa Kamik »

Hladam programátora ktorý by mi pomohol dokončiť zadanie v C++ Windows forms application
ak by sa niekto našiel tak nech sa ozve zdrojový kód by som mu potom poslal

Kód: Vybrať všetko

Vytvorte desktop aplikáciu, ktorá bude na základe nižšie  zobrazených požiadaviek reguloval a zobrazovať aktuálne napätie na zvolenom 1 AI. 1AO. ID1. 1DO Regulácia sa bude realizovať pomocou digitálneho výstupu DO - ak bude nastavená v aplikácii D0=0, bude sa realizovať manuálne. ak bude DO=l. prebehne automatická regulácia výstupu na základe hodnoty vstupu a vami implementovanej jednoduchej logiky regulácie obvodu (v aplikácii umožnené nastavenie limitov - min-max, alarm- mm/max. nastavenie žiadanej hodnoty , aktuálna hodnota na vstupe bude v AI, výstupná AO bude reflektovať požadovanú a aktuálnu hodnotu a regulačný algoritmus. vyberte a popíšte ľubovoľný z dostupných algoritmov) 
Ďakujem.
sisa93
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc zadanie

Príspevok od používateľa sisa93 »

Vytvorte program ktory z danneho textoveho suboruv ktorom su ulozene cele cisla vytvori iny, ktory bude obsahovat vzdy kazde tretie cislo z povodneho suboru :D
ha! prejavte sa :D...lebo ja som mimo
Luk1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Luk1 »

v akom jazyku ?
sisa93
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sisa93 »

v pascale
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

sisa93 napísal:Vytvorte program ktory z danneho textoveho suboruv ktorom su ulozene cele cisla vytvori iny, ktory bude obsahovat vzdy kazde tretie cislo z povodneho suboru :D
ha! prejavte sa :D...lebo ja som mimo
nakresli vyvojovy diagram alebo to popis pseudo kodom ... aspon nieco ... potom by sme ti uz mohli pomoct prepisat to do pascalu ...

to pisem len preto aby si pouzila aspon trocha hlavu .... a nie len ctrl+c ctrl+v na forum ... lebo inak to nema zmysel a rovno :lock:...
Napísať odpoveď