Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Anthoria? To tam este zije. Som tam bol Developer kedysi. Dnes uz inactive.
Dnes som si poprezeral armory kamarátov, čo ešte hrávajú wowko a bol som prekvapený, že je tam item pre level 86
Čeknite screen
To robil Blizzard prevenciu, koli nejakemu glitchu v conquest point systeme, alebo ja uz neviem. Tiez teraz nehram, ale este ked som hraval, tak to povolili (asi tak 2 tyzdne dozadu).
Je mozne urobit jedno macro pre DK na peta...ze ak chcem dat stun tak vypne Claw hodi stun a ked este raz kliknem tak mu zas zapne Claw???
hladam nejaky dobry free server, podmienky:
-musi bezat na patchi 3.3.5a
-xp rate a vsetko jak na officu
-pvp
-dobra komunita viac ako 1000 hracov, dobry PC server
Ak mi viete poradit viac takych, budem len rad...doteraz som hral na twinstari ale tam je registracia na deimos(pvp server) uz zamknuta
-pvp
Ak mi viete poradit viac takych, budem len rad...doteraz som hral na twinstari ale tam je registracia na deimos(pvp server) uz zamknuta
http://project-nemesis.cz/cataclysm/ paradny cz/sk server funguju Questy a dost toho ide areny bg... asi 80% spellov a talentov tento tyzden sa ma otvorit WG a rated bg... lepsi urcite ako hellwow kde expite len kilenim moobov dobra komunita a hlavne GM ktore nesedi na prdeli aj aj nieco robi cca 600+ online ludi... kazdym dnom pocet rastie
asi nevies dobre citat...ten server vypada zaujimavo ale urcite tam nepojdem kvoli tomu xp nasobku-xp rate a vsetko jak na officu
-
Royalflush
Guru wannabe
Questy idú ? 
Dnes som tam skúšal aj worgena aj goblina a polka vecí vrátane questov v ich začiatočných zónach nejde.
Dnes som tam skúšal aj worgena aj goblina a polka vecí vrátane questov v ich začiatočných zónach nejde.
tak som to skúsil zo srandy za undeada a len 5 zaciatocnych NPC a potom už lep pustatinaManiak147 napísal:http://project-nemesis.cz/cataclysm/ paradny cz/sk server funguju Questy a dost toho ide areny bg... asi 80% spellov a talentov tento tyzden sa ma otvorit WG a rated bg... lepsi urcite ako hellwow kde expite len kilenim moobov dobra komunita a hlavne GM ktore nesedi na prdeli aj aj nieco robi cca 600+ online ludi... kazdym dnom pocet rastie
ake je naj combo na 3v3 s DK ???
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Myslíte , že sa na TBC [2.4.3] oplatí hrať combo "MM Hunt + Retri paladin + resto shaman" ?? Doteraz som hral iba RMP , a 2v2 [ v pvp mám exp 2200+ ] ..
TSGliMe napísal:ake je naj combo na 3v3 s DK ???
Shadow cleave
fakt nieco nepoznate? urcite musi byt plno dbrych free serverov aj ked viem ze sa to nemoze rovnat officu.Korag napísal:hladam nejaky dobry free server, podmienky:
-pvp
-
peterxxx
Star
Kupa WOW accountu- rada
Zdravim, mam zaujem o kupu WOW accountu, kedze moj stary bol ukradnuty a kupovat vsetky datadisky a este aj nanovo expit nieco mi pride nevyhodne, kedze som na nete nasiel aj ucty za 50 eur. Som zvedavy ako je to teraz, ked sa preslo na battlenet accounty, na co by som si mal davat pozor a ako zaistit , ze uz nebude mozne, aby dotycny dostal svoj ucet spat cez nejaky account recovery alebo bohvie ao sa to robi.Dakujem moc
Re: Kupa WOW accountu- rada
Cez aký web to chceš kupovať?
Pokial bol acc registrovany na tvoje meno a mas cd keye preco si nenapisal na blizz support ohladom kradeze, aby ti ho vratili?
A k tvojmu prispevku len tolko ze pokial ti niekto acc preda a stale ma cdkey moze ho
stale ziskat aj ked si zmenis udaje.
A k tvojmu prispevku len tolko ze pokial ti niekto acc preda a stale ma cdkey moze ho
stale ziskat aj ked si zmenis udaje.
-
peterxxx
Star
Keye mam aj krabicky, ono to bolo tak, ze ja som prestal hrat. Dlho dlho som nehral a zrazu mi prisiel mail, ze treba prejst na battlenet acc , tak som to chcel spravit ale na to bolo treba pristup do prveho emailu, ktory som mal v ucte uvedeny, lenze ta domena bola zrusena kedze bola od mojho stareho providera internetu a ten skrachoval.Tak som ho chcel zmenit, lenze to sa nedalo ak nepotvrdim email, ktory mi poslali na stary mail.Tak som sa na to vykaslal, ze ved riesenie najdem neskor, lenze bum prislo mi od blizzu upozornenie, o moznom zneuziti acc nechcelo sa mi to riesit lebo som si nemyslel, ze budem znova hrat a teraz uz postavy ani ucet neexistuju.
Takze nie je bezpecne kupit takto ucet, aj keby mi dotycny dal CDkeye, pretoze ich moze mat opisane hej ?
/Nasiel som inzerat, chcem to kupit osobne - http://pc.bazos.sk/inzerat/7535486/Pred ... ny-acc.php
http://pc.bazos.sk/inzerat/7401529/Worl ... l-ucet.php
Takze nie je bezpecne kupit takto ucet, aj keby mi dotycny dal CDkeye, pretoze ich moze mat opisane hej ?
/Nasiel som inzerat, chcem to kupit osobne - http://pc.bazos.sk/inzerat/7535486/Pred ... ny-acc.php
http://pc.bazos.sk/inzerat/7401529/Worl ... l-ucet.php
Ja by som napisal cez webform na support, kde napises tvoje keye a pridas foto obcianskeho. To ta nebide stat nic. Napises tam aj ze mail z registracie uz je neplatny a hotovo. Ak ti acc neobnovia, tak by som zacal riesit kupu az potom. Inak blizz sice pise ze dlho nekativne chary maze ale v praxi to nerobi. Takze stale mas velku sancu, ze tam mas vsetko tak, ako si nechal a navyse usetris 50e
sry za chyby pisem z mobilu
sry za chyby pisem z mobilu
-
Greece Titan
Light Star
uz som zufaly.... potrebujem helfnut.... hram wow pathc 3.3.5a... mal som za draeneia tu misiu kde musim najst jeden totem, potom dalsi a ten posledny mi povedal, ze mam oslobodit osmich tych bielych pajacov... kilujem a zbieram kluce... len dve klietky mi sli otvorit aj to sa neratalo.. pri ostatnych furt keca, ze klietka je zavreta 
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2011, 12:00)
maju rovnaky styl stranka pre "jak se pripojit" ako na narniase, rovnaky obrazok trpaslika ako na narniase a rovanko umiestneny.. kopiraci.... ten nemesis nevyzera ako original
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2011, 12:00)
maju rovnaky styl stranka pre "jak se pripojit" ako na narniase, rovnaky obrazok trpaslika ako na narniase a rovanko umiestneny.. kopiraci.... ten nemesis nevyzera ako original
-
Hotwire
Addict
sak na freeckach nefunguje nic tak sa necuduj ze ti nejde quest