Browser Hra
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Browser Hra
na prvy problem ktory sme narazili je tematika hry... upiri a vlkolaci su, kovboji a indiani.. atd atd
vynaliezavý človek si ľahko nájde tému svojho projektu, a nie je veľmi múdre začať tvoriť bez témy. Kovboji, indiáni a vlkolaci sú už podľa mňa otrepané témy. Buď si nájdeš inú tému, alebo prídeš s niečim viac-menej novým, inak ti tam ľudia veľmi chodiť nebudú. Alebo zmeníš základ hry. Napr. keby som prišiel s niečím podobným ako the-west s tou istou dobou, mestami, pevnosťami a inými funkciami, ľudia by mi tam nechodili. Ale ak by som si ponechal dobu(alebo inú o ktorej viem že sa uchytila) a vytvoril stratégiu (alebo celkovo herne protikladne alebo inak zameranú) ktorú by som napríklad nazval The american west times(to bol len príklad) a podobne, uchytil by som sa pravdepodobnejšie. Dal by som tam verbovanie, zakladanie miest(prakticky by som to z časti skopíroval), ľudí by som prilákal. Len nesmieš používať meno ani originálne myšlienky zo stránky, ktorú chceš napodobniť, lebo by si porušil copyright a tie veci okolo. Ale to je len druhá možnosť, ako sa vyšvihnúť. Nad témou som dokázal niekedy uvažovať zopár dní alebo dokopy hodín. Nevravím, že príživníctvo tohoto druhu je dobrý nápad.
originalna tema je zaklad. Mas dobru temu - mas na 50% vyhrate. Myslím, že by si si mal najprv dobre rozmyslieť tému hry a potom by sa dalo baviť o tom ďalej - naprogramovať a dorobiť grafiku je už potom minimum aj keď to nie je také ľahké.
Prajem veľa šťastia pri hľadaní témy
Prajem veľa šťastia pri hľadaní témy
najlepsie ti pojdu ponasky na mmorpg hry ako napr bitefight, the-west......
je tam vysoky zaujem o tvorenie charakteru, a strategicke velmi neletia.
je tam vysoky zaujem o tvorenie charakteru, a strategicke velmi neletia.
suhlasim s redge - uplne
no. dejiny nebavia každého, a ww sú málo otrepáné čo sa týka ponášok na webbrowser mmorpg ale stratégii je mnoho, hlavne flash..... neviem či zaujmeš. ale fantasy s dobrou témou zaujme menších. premyslený príbeh s realitou starších. asi tak.
-
pipiak
Medium Star
Podla mna podstatnejsie nez tema/resp doba/ci grafika:P je hratelnost...pokial to bude tak trapne ako vyssie spomenute hry, tak na slovensku urcite nezaujme. Ak to ma byt zaujimave, musi to byt neskutocne intuitivne a zaroven rozsiahle aby to nenudilo, interakcia medzi hracmi (nie len aliancia ktora nerobi dokopy nic) , nie obycajna klikacka v css styloch a pod...sak sme v pokrocilej dobe, kazdy druhy tu ma 4 jadrove pc s GF s podporou fyziky a pod... ludia ti za trapne obrazky platit nebudu !
no pozri sa na mojpsik.sk
trapotina na entu(nechcem urazat ale.....)
a grafika tam neni zadna prieborna, ale musi sa uznat.
par funkcii a bavi to ludi.
trapotina na entu(nechcem urazat ale.....)
a grafika tam neni zadna prieborna, ale musi sa uznat.
par funkcii a bavi to ludi.
-
pipiak
Medium Star
Pozrel som si tu stranku, okrem toho ze je strasna, zaujimali by ma skor statistiky;) lebo bavi to ludi neznamena ze bavi to 10 000 platiacich ludi
travian.sk
ziadna extra super grafika, len obrazky a ludia? no pred 2 rokmi ako sialeni to hrali a davali do toho nemale peniaze.
Takze ide hlavne o napad, samozrejme musi to mat aj "cistu" grafiku aby sa clovek v tom nestracal.
napr. ja som hral travian vyse 2-3 rokov, no divoke kmene ma nezaujali hlavne kvoli grafike, ktora sposobila ze cela hra bola neprehladna nechcelo sa mi rozmyslat, ze co je na co, pretoze traviane som bol uz zabehnuty a bol velmi jednoduchy.
ziadna extra super grafika, len obrazky a ludia? no pred 2 rokmi ako sialeni to hrali a davali do toho nemale peniaze.
Takze ide hlavne o napad, samozrejme musi to mat aj "cistu" grafiku aby sa clovek v tom nestracal.
napr. ja som hral travian vyse 2-3 rokov, no divoke kmene ma nezaujali hlavne kvoli grafike, ktora sposobila ze cela hra bola neprehladna nechcelo sa mi rozmyslat, ze co je na co, pretoze traviane som bol uz zabehnuty a bol velmi jednoduchy.
browser mmorpg hry sa zacinaju orepavat, aj the west uz ide do deja,myslim ze divokekmeny a grepolis do 5 rokov padnu. Grepolis sa mozno nastartuje v deji ale divoke mozu ist do stareho zeleza. Inác, pride nove vylepsenie the-west a bude tam aj crafting, cize do existencie predmetov, svojho hp budu moct zasahovat hraci sami. a budj si ju budovat taktiez sami. Ludom sa paci, ked maju nacatu myslinku a buduju ju sami. Pozri, v grafike som amater, v kodovani tiez, nasli sme sa 3 spriaznene duse a uz neco budujeme, kym jeden nastavuje apache, druhy koduje php a treti robi grafiku, mame hru. To je vyhoda tymov. Ale kludne by si mohol robit sam, tema........
Co tak neco ako second life alebo sims online. Najprv tam budu dve prace, dve postele, potom ich tam bude 20. A ako chces zarabat? SMS cez platbamobilom.sk alebo fortumo?
Co tak neco ako second life alebo sims online. Najprv tam budu dve prace, dve postele, potom ich tam bude 20. A ako chces zarabat? SMS cez platbamobilom.sk alebo fortumo?