čierno bielu ruku mám ľavú, pravú chcem farebnú, čo sa týka tej ruže tak nebude sýto červená ale vytieňovaná do červena, lebka bude asi trochu do žlta, čierna až do siva asi ..okolo pavučiny na ramene bude fialový odtieňColdRain napísal:vyzerá to dobre, ale ja by som to nefarbil, červené ruže sú imo gíč, keby sa to vytieňovalo pekne, len čiernou á la Kat von D bolo by to podla mňa super
Mate Tattoo?
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate Tattoo?
-
vladko3007
Medium Expert
Prečo ti to neurobil hned cele?
-
blitzkrieg
Professional
som s ním tak dohodnutý, najprv len obrysy, teraz naposledy zvýrazňoval kontúry aby to malo vo finálnej verzii efekt ala 3d, neurobil to celé preto lebo takto sa to lepšie hojí a mne to vyhovuje aj z časového hľadiska, keď to chceš mať dokonalé tak musíš nejakú tú dobu na kresle posedieť, pri pravej ruke som si posedel už 3 hodinky a keď to bude vyfarbovať tak to bude asi na dlhšie ako 3 hodinyvladko3007 napísal:Prečo ti to neurobil hned cele?
-
vladko3007
Medium Expert
Prečo si si nenechal pretetovať toho jedného leva, ale bachol si si na druhú ruku druhého?
-
vladko3007
Medium Expert
Lebo tater vravel ze bi sa zle pretetovavalo tak tam musim do zimy niečo vymyslieť.S čim to pretetujem.
-
blitzkrieg
Professional
myslím si že by sa to dalo pretetovať ale ten lev je peknývladko3007 napísal:Lebo tater vravel ze bi sa zle pretetovavalo tak tam musim do zimy niečo vymyslieť.S čim to pretetujem.
-
vladko3007
Medium Expert
presvital by lebo je farebny,ale rozmyslam dat nejaku ciernu pumu alebo slona brutalneho jednemu chlapikovi robil.
-
blitzkrieg
Professional
už mám termín na dofarbenie, 5.4. o 18:00 tak sa teším, sem hodím potom foto, už rozmýšľam nad ďalšou na chrbet vedľa šaša
som si dal nakresliť námet
-
vladko3007
Medium Expert
Jasne hod potom foto .ukaz namet alebo az ked to budes mat na chrbte 
-
blitzkrieg
Professional
námet budem mať až koncom leta, v lete si nechcem dávať žiadnu kerku, radšej na jeseň/zima to je najlepšie obdobie podľa mňa... na nete som našiel obrázky od chalaniska čo mi kreslil návrh na ruku, tu to máte
a toho 5.4. sem hodím foto ale až večer
a toho 5.4. sem hodím foto ale až večer
-
Permonik1998
Light Star
ja by som strašne chcel tetovanie ale mam len 13 rokov.... neviete od kolkych sa moze tetovať?
Ak máš menej ako 18 môžeš sa dať tetovať len v doprovode zákonného zástupcu. Podpisuje sa tam nejaké čestné prehlásenie, pokiaľ viem. Ale podľa mňa to skôr záleží od tatéra, pretože poznám jedného, ktorý odmieta tetovať takýchto mladých z dôvodu, že tetovanie je viac-menej na celý život a nerád by niekomu, kto ešte nemá rozum, spravil do budúcna zle. Predsalen vieme, že názory sa menia a zvlášť mladí ľudia, jeden deň punker, druhý deň hip-hoper,...
-
Permonik1998
Light Star
presne, inac teraz som hip-hoper
-
blitzkrieg
Professional
buď čo chceš ale keď chceš tetovanie tak si ho daj, len sa nečuduj keď si dáš niečo vytetovať a keď dospeješ (vyrastieš) tak sa ti z tetovania urobí niečo iné čo to bolo a ako bolo vyššie spomínané nemáš 18 a jedine s rodičmi
poviem príklad čajka si dá na brucho vytetovať delfína a keď ostane tehotná tak je z delfína veľryba
poviem príklad čajka si dá na brucho vytetovať delfína a keď ostane tehotná tak je z delfína veľryba
no boh... tak pockaj tak 5 rokov, budes rocker alebo diskofil, mozno sa aj rozum dostavi... a potom zacni rozmyslat nad tetovanimPermonik1998 napísal:presne, inac teraz som hip-hoper
Byt tym rozumom, vyhladam si radsej neinfikovanu schranku.
-
Permonik1998
Light Star
dobre, pockam do 18 ale hned potom idem sa tetovat..... inac to tetovanie vymyslele moj kamarat ..... aj in sa chce tetovat. len on bude musiet pockat 6 rokov a ja len 5 
-
blitzkrieg
Professional
super, snáď ta tatér nebude šetriť 
-
vladko3007
Medium Expert
Najprv musíš ty chcieť a nie že kamarát to vymyslel je to na cely život to nezmyješ ako tetovačku zo žuvačiek.