aky wifi router
aky wifi router
mame v Tisovci externu antenu na internet, napojil som nan dsl d link wifi router koli bezdrotovej ale nezobralo mi , cize som pochopil ze treba nejak yiny router, poradte aky.....
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: aky wifi router
co to znamena nezobralo?? netreba ti ziadny iny. bud ho mas zle nastaveny alebo mas od poskytovatela internetu povolenu iba jednu mac adresu.
jaj...to znamena ze nenapojim dva routre? a keby som svacol ten d link ako router namiesto toho ovsilink tak by to malo ist nie? treba proste len taky co ma vhodny vstup z anteny co mame vonku...bo tam je taka na srobovanie na zavit
DSL je azda po telefonnom vedeniu, akého máš providera? Nože povedz, že máš na DSL routri koax.
V Tisovci je celkom isto aj niekto, kto to vie, nie? Nechaj to na ňom. 
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
neviem ako to bolo myslene, ale dsl nieje po telefonnej linke, obzvlast nie ked ma na streche jedno ap.
nori: samozrejme sa to da, ale asi budes musiet naklonovat mac adresu pc na router.
nori: samozrejme sa to da, ale asi budes musiet naklonovat mac adresu pc na router.
ok necham to asik na nejakom odbornikovi teda, ale myslim ze ak by som kupil wificko vhodne tak by to malo slapat bo teraz tam je ovislink airlive wl-1120ap