Dakujem za odpovede, rady, tipy, a recepty
Jedlo - aká omáčka sa hodí ku Klobáse?
-
Permonik1998
Light Star
Dobrý den, chcem sa spytat ze ci nemate nejaky dobry recept na omacku? alebo ci v obchode nepredavaju nejake take dobre omacky? ja mám rád okrem horčice este chren , a este by som chcel aj nejake ine omacky vyskusat, ja neznasam sladke a jemne omacky a dalsie voloviny ja mam rad strasne pikantne omacky,,, proste moje omacky su pikantne

-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jedlo - aká omáčka sa hodí ku Klobáse?
kečup...najlepsia omacka...dalsia je*** tema
ehm, taka otazka? nepisal si nahodou v inej teme, ze vsetkymi silami makas na svojej postave, ale aj tak mas stale velku nadvahu ?
dokonca si tusim spominal aj to, ze je to asi zapricinene nejakym tazkym zdravotnym problemom...no ale, ked si teraz zalozil temu o omacke ku klobase
tak kazdemu musi byt jasne, za ta tvoja nadvaha bola zapricinena niecim absolutne inym...a to tvoje neustale makanie na postave je tiez velmi relativny pojem v tvojom podani...
-
Grim
Darca
...na jednej strane sa sťažuješ, že si tlstý, a na druhej strane s tým nič nerobíš...Permonik1998 napísal:ale teraz je mojim najvecsim problemom ze som tucny
-
seth82
Darca
A ja ešte dodám - o akú klobásu vlastne ide? Domácu údenú, kúpnu, Čabajku, Spišskú, tú spomedzi nôh, alebo?
-
Janio
Zablokovaný
seth 
Pokemonik 1998 (to číslo, predpokladám rok tvojej výroby) Vyskúšaj si tu klobásku natrieť s acitiviou, keďže si písal, že len toto žereš a strašne priberáš
//seth mi spravil chute na čabajku
Pokemonik 1998 (to číslo, predpokladám rok tvojej výroby) Vyskúšaj si tu klobásku natrieť s acitiviou, keďže si písal, že len toto žereš a strašne priberáš
//seth mi spravil chute na čabajku
-
javatar
Hardcore addict
K teme:
ja mam velmi rad klobasu s wasabi - ale netreba prehanat davkovanie lebo to vie cloveka dojat k slzam...
K autorovi:
a Permonik1998 ma zrejme problem bud s tym ze ma vela casu a malo vole na splnenie si snov alebo psychicke poruchy (neda mi ale prve co mi napadlo ked si sa priznal so svojim problemom so zadrziavanim stolice je ze take problemy mavaju ludia praktizujuci analny sex, takze ak patris k zneuzivanym detom tak s tym nieco rob - lebo mi prides vazne naruseny)
To all:
nechcem byt pesimista ale vyssie spomenuty scenar som napisal len pre istotu...
To seth82:
Robis mi chute na domacu, ale nepohrdol by som vsetkymi az na tu poslednu menovanu
ja mam velmi rad klobasu s wasabi - ale netreba prehanat davkovanie lebo to vie cloveka dojat k slzam...
K autorovi:
a Permonik1998 ma zrejme problem bud s tym ze ma vela casu a malo vole na splnenie si snov alebo psychicke poruchy (neda mi ale prve co mi napadlo ked si sa priznal so svojim problemom so zadrziavanim stolice je ze take problemy mavaju ludia praktizujuci analny sex, takze ak patris k zneuzivanym detom tak s tym nieco rob - lebo mi prides vazne naruseny)
To all:
nechcem byt pesimista ale vyssie spomenuty scenar som napisal len pre istotu...
To seth82:
Robis mi chute na domacu, ale nepohrdol by som vsetkymi az na tu poslednu menovanu
-
Permonik1998
Light Star
no co tu na mna tak tlacite co?? ide leto a nehovorte mi ze ste aspon raz negrilovali dobru klobasku ale hambáč...... dobre nehovorim ze stale jem activiu.. a zase taky tucny niesom... 72 kilo na 160 cm zas tak vela nie je,,, viem ze som spominal ze mam 75 kg ale uz som tri dal dole.... ano žerem aj klobasu... nechcem zasa vyzerat (predpokladam) ako vy,, ako lata ze ti vidno kosti na riti to je proste hnusne fuj bláaaá..... a naozaj nie som ten typ ktory sedi len za pc (iba cely vecer, ale aj to nie vzdy), napriklad teraz ma kamos narodky a chcem mu spravit radost .... ale priznam sa vam ze mam chut sa niekedy naozaj prezrat az k smrti
, inac to 1998 je naozaj rok mojej vyroby
ale Janio : nauc sa pisat dobre lebo ja sa nevolam Pokemonik ale Permonik chapes? P - E - R - M - O - N - I - K myslim ze uz chapes , či? 
-
javatar
Hardcore addict
neviem ako vyzeraju ostatny ale ja mam skoro 15kg nadvahy a v tvojom veku som mal na praci vzdy zabavnejsie veci ako kvasit na diskusnom fore
-
moosha
Darca
No, nedelka je, zas si zgustnem na Tebe.
ad I.
Ano, aspon raz som si klobasu ugriloval, ale ty si ju asi grilujes tak dvakrat denne.
ad II.
Ak by som bol co i len trochu menej unaveny, venujem par minut vyhladaniu tvojho prispevku so znenim, myslim ze doslova, "jem iba tie jogurty activia"
OT vlozka: ak jes iba Activie, tak mozno nemas ziadne problemy so sranim, ty proste permanentne seres z tych jogurtov...
ad III.
72kg@160cm? Tak to teda vela je. Ja mam 183cm a 70kg, a to moj jedalnicek teda netvoria redkovky, cinska kapusta a kel. Mas nadvahu (a tusim ze uz aj obezitu).
ad IV.
ak som spravne pochopil, tak si myslis, ze vsetci zucastneni v tejto teme vyzeraju ako laty hej? Turn the brain on. (no minimalne avicen je tluste prasa!
)
ad V.
IBA CELY VECER. Kamo, ja sedim za kompom cely vecer vtedy, ked musim mat na druhy den hotovy nejaku vaznu pracu, ktoru musim odovzdat na dalsi den. A to nehram hry, ale v docku mi skace ikonka "Ai" alebo "Ps" a v neposlednom rade to nerobim zadarmo. Get a life. (a to som v podsate len o nejake dva-tri roky starsi ako Ty.)
ad VI.
prezrat k smrti. Rovnaka diagnoza, ako ked maju anorekticky chut s uhladovat k smrti. Si chory.
ad VII.
...tato sa mal asi viac snazit.
ad I.
Ano, aspon raz som si klobasu ugriloval, ale ty si ju asi grilujes tak dvakrat denne.
ad II.
Ak by som bol co i len trochu menej unaveny, venujem par minut vyhladaniu tvojho prispevku so znenim, myslim ze doslova, "jem iba tie jogurty activia"
OT vlozka: ak jes iba Activie, tak mozno nemas ziadne problemy so sranim, ty proste permanentne seres z tych jogurtov...
ad III.
72kg@160cm? Tak to teda vela je. Ja mam 183cm a 70kg, a to moj jedalnicek teda netvoria redkovky, cinska kapusta a kel. Mas nadvahu (a tusim ze uz aj obezitu).
ad IV.
ak som spravne pochopil, tak si myslis, ze vsetci zucastneni v tejto teme vyzeraju ako laty hej? Turn the brain on. (no minimalne avicen je tluste prasa!
ad V.
IBA CELY VECER. Kamo, ja sedim za kompom cely vecer vtedy, ked musim mat na druhy den hotovy nejaku vaznu pracu, ktoru musim odovzdat na dalsi den. A to nehram hry, ale v docku mi skace ikonka "Ai" alebo "Ps" a v neposlednom rade to nerobim zadarmo. Get a life. (a to som v podsate len o nejake dva-tri roky starsi ako Ty.)
ad VI.
prezrat k smrti. Rovnaka diagnoza, ako ked maju anorekticky chut s uhladovat k smrti. Si chory.
ad VII.
...tato sa mal asi viac snazit.
-
Janio
Zablokovaný
Ja viem tvoj ctení nick... A ak tak som ho zle prečítal a nie napísal...
Nie ani raz som si negriloval klobásku ani hambáč. A to ti hovorím
Písal si, že žereš celé dni len activiu (a ako písal moosha, ani sa nečudujem, že z toho potom sereš
)
na 13 rokov je 75 kg proste veľa si to napíš do BMI kalkuláčky: Schválne som to dal za teba, aj keď neviem obvod pása, ale:
"Ideálna hmotnosť by mala byť okolo 57 kg
Oobvod pása by ideálne mal byť okolo 65 cm
Podľa ideálnej váhy mate nadváhu 18 kg.
Podľa opaska máte nadváhu najmenej 10 kg."
A rada na záver:
"Váš obvod pása začína byť neprehliadnuteľný. Už ho nezamaskujete voľným oblečením. Kilá navyše, ktoré máte sú pre vaše zdravie už nebezpečné. Opasok vám odkazuje: čím skôr začnete chudnúť, tým lepšie spravíte. Rázne zmeňte svoje stravovanie a začnite športovať. "
(obvod pása som dal o trošku viac, ako mám ja (83) tebe som dal 90... A to určite budeš mať ešte viac
Preber sa
Nie ani raz som si negriloval klobásku ani hambáč. A to ti hovorím
Písal si, že žereš celé dni len activiu (a ako písal moosha, ani sa nečudujem, že z toho potom sereš
na 13 rokov je 75 kg proste veľa si to napíš do BMI kalkuláčky: Schválne som to dal za teba, aj keď neviem obvod pása, ale:
"Ideálna hmotnosť by mala byť okolo 57 kg
Oobvod pása by ideálne mal byť okolo 65 cm
Podľa ideálnej váhy mate nadváhu 18 kg.
Podľa opaska máte nadváhu najmenej 10 kg."
A rada na záver:
"Váš obvod pása začína byť neprehliadnuteľný. Už ho nezamaskujete voľným oblečením. Kilá navyše, ktoré máte sú pre vaše zdravie už nebezpečné. Opasok vám odkazuje: čím skôr začnete chudnúť, tým lepšie spravíte. Rázne zmeňte svoje stravovanie a začnite športovať. "
(obvod pása som dal o trošku viac, ako mám ja (83) tebe som dal 90... A to určite budeš mať ešte viac
Preber sa
Velmi pekne zhrnutie moosha 
Este pridam, kebyze ma moje dieta v dvanastich ci kolko to mas 75kg tak s nim chodim po doktoroch aby chudlo. Mat obezitu v tak skorom veku je na zamyslenie, dvojnasobne ked vytvaras temy o klobaskach.
Chuuch.
Btw janio to s tym pokemonikom sa ti podarilo
Este pridam, kebyze ma moje dieta v dvanastich ci kolko to mas 75kg tak s nim chodim po doktoroch aby chudlo. Mat obezitu v tak skorom veku je na zamyslenie, dvojnasobne ked vytvaras temy o klobaskach.
Chuuch.
Btw janio to s tym pokemonikom sa ti podarilo
Ku klobase je najlepsia horcica, ja si ju este miesam s chilli omackou Sriracha, ta je najlepsia, ale na SVK sa tazko zhana. V Prahe ju kupujem u vietnamcov na trhu, mozno aj na svk ju budu mat na podobnom mieste.
No ale pre teba je najlepsie ziadne klobasy nejest, mal by si radsej zmenit styl stravovania, nemyslim rovno dietu, ale pre zaciatok mozes prestat jest tesne pred spanim, tiez mozes vysadit vsetko sladene a obmedzit mastne jedla, to ti prospeje viac ako klobasky
//avicen: tabasco je dobre akurat tak pre pacientov na pooperacnom, samy ocot a palivost minimalna
No ale pre teba je najlepsie ziadne klobasy nejest, mal by si radsej zmenit styl stravovania, nemyslim rovno dietu, ale pre zaciatok mozes prestat jest tesne pred spanim, tiez mozes vysadit vsetko sladene a obmedzit mastne jedla, to ti prospeje viac ako klobasky
//avicen: tabasco je dobre akurat tak pre pacientov na pooperacnom, samy ocot a palivost minimalna
-
aviceN
Guru
ked tak este si pomiesaj tabasco s wasabi a drbni do toho chren
-
Permonik1998
Light Star
no ako vidim nikto ma tu nema rad, kazdy mi pise ako keby ma chcel urazit
bola chyba sa sem registrovat
-
uplink
VIP
Francúzska horčica, tá s guličiek, takých asi 0.2mm...
-
moosha
Darca
Ja tu nikde nevidim, ze by Ti niekto doslova napisal "SI TLUSTY KOK*T" a konretne v tomto vlakne sa zisli celkom inteligentni ludia (az na Janka), ktori ti, mozno s trochou ironie a invektiv poradili. A poradili Ti dobre. Tak si z toho skus nieco zobrat.
treba sa viac pozerat do zrkadla a zistis, ze to robime pre tvoje dobro...
inak minule v metre som videl jasny priklad toho, aka je slovenska strava nezdrava...bol tam jeden slovak, ktory mal plny kosik vselijakych udenin, klobasok, bravcovych veci a podobne...a aj sam vyzeral ako to co si kupil, cize ako tlsty brav...a to nemyslim zle, naozaj bol vo vysokom stadiu obezity, strasne sa potil aj pri pomalej chodzi...
a za nim v rade bol cinan, ktory asi mal nejaku restauraciu, pretoze prenho museli zlozit celu jednu paletu ryze
a potom tam mal dalsiu paletu roznej zeleniny a par kil kuracieho...cinan vyzeral sviezo, chudo a pravdepodobne by som bol velmi prekvapeny, keby mi povedal kolko ma rokov...
stale plati, ze najvacsim zabijakom Slovakov su choroby z nezdraveho zivotneho stylu...
inak minule v metre som videl jasny priklad toho, aka je slovenska strava nezdrava...bol tam jeden slovak, ktory mal plny kosik vselijakych udenin, klobasok, bravcovych veci a podobne...a aj sam vyzeral ako to co si kupil, cize ako tlsty brav...a to nemyslim zle, naozaj bol vo vysokom stadiu obezity, strasne sa potil aj pri pomalej chodzi...
a za nim v rade bol cinan, ktory asi mal nejaku restauraciu, pretoze prenho museli zlozit celu jednu paletu ryze
stale plati, ze najvacsim zabijakom Slovakov su choroby z nezdraveho zivotneho stylu...
-
Permonik1998
Light Star
a keby som jedol chren s rozkom a so salamou? aj to mam rad ale to by uz malo mat menej kj ako klobasy nee?
-
moosha
Darca
Ty teraz neries kJ, ale kcal.
//pre darcu minusky - my bad, my bad.
//pre darcu minusky - my bad, my bad.