Minibike
minibike
Vodicak nepotrebujes, po ceste s minibikom chodit nemozes (iba chodniky, parkoviska atd...) a pokutu mozes dostat. Kamarat ma minibike...isiel po ceste stopli ho fizli a platil pokutu. Proste po ceste s tym chodit nemozes.
Akoze nedalo mi sem nenapisat. Jedno si musite hned uvedomit ze minibike neni motorka ani zdaleka. Podla mna je minibike totalna kravina. Na cestu s tym ist nemozes a po chodniku to je maximalna nezodpovednost. Ja so svojimi 196cm som sa nato chcel napratat ale nejak mi to nevidalo, ale aj tak som pocul a raz aj videl, minibike sa dost nanic ovlada. A to co sa niekto pytal ci ho ta ,,minikrosa,, utiahne po poli tak LoL, ked chces lietat po poli tak si kup na zaciatok nejaku staru 125tku krosu alebo 250 a ohrabavaj polia. A dalsi spominal ze chce minichoppra. Vecsinou si ludia ,,choppriky,, kupuju kvoli pohodovej jazde a nie nato aby sedeli jak na plechovke piva a na plny plyn sli 50.
A ten kto uvazuje o kupe minibike tak ja by som ho dost odhovaral, ako uz bolo spomenute na zaciatok a len tak na jazdenie nejaky ten skutrik. Ten koho bude bavit vozit sa natom tak aj ostane pritom a ten koho bude bavit jazdit tak skoro presedla na nieco ostejsie
A ten kto uvazuje o kupe minibike tak ja by som ho dost odhovaral, ako uz bolo spomenute na zaciatok a len tak na jazdenie nejaky ten skutrik. Ten koho bude bavit vozit sa natom tak aj ostane pritom a ten koho bude bavit jazdit tak skoro presedla na nieco ostejsie
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
CF..no tak trosku ozivim tuto temu.Za mesiac budem mat narodky a velmi rozmyslam o minibike.Chcel by sm hlavne na leto trosku sa vyblaznit a uzit si nieco aspon..kamosi hovorili ze je to haluz lenze niektori zas ze sa to neda ovladat a je to zbytocne vyhadzavnie cashov...len pre info bude mat 16 a mam 181cm...vraj natom jazdit nebudem vediet...
..takze otazka znie mam to kupit alebo to mam nechat a kupit si nieco ine... 
Re: Minibike
mam par otazok
1,co by sa stalo ak by ma na tom zastavili policajti na ceste(vodicak mam zadrzany)pokuta alebo aj nieco viac?
2,mozem na tom jazdit po chodniku alebo niekde inde(park,ihrisko..atd) ?
1,co by sa stalo ak by ma na tom zastavili policajti na ceste(vodicak mam zadrzany)pokuta alebo aj nieco viac?
2,mozem na tom jazdit po chodniku alebo niekde inde(park,ihrisko..atd) ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
1. po ceste nemozes - pokuta, a ak budu mat zlu naladu tak aj vedenie vozidla bez opravnenia 
2. legalne tak doma na zahrade - po chodniku, parku, ihrisku atd. sa nejazdi ...
2. legalne tak doma na zahrade - po chodniku, parku, ihrisku atd. sa nejazdi ...
-
RATZINGER666
Darca
1) bez ujmy urcite neodides, mozu Ti "vozidlo" zadrzat, kedze nedisponujes technickym preukazom a tym padom ani adekvatnym vodicskym opravnenim, keby pokuta presiahla 1000e, nebol by som prekvapeny... kazopadne by sa to neriesilo na mieste...
2) ... hadaj
2) ... hadaj
chalan s z narodkam ....je* sa nato mal som to vozil som sa po mesiaci som predal ......vtedy ked som to mal ja to bola hitovka došlo to na slovensko každy to chcel tak aj ja a bavilo ma to keďže veľku motorku som mať nemohol tak aspon toto a povozil som sa natom bola to sranda ale minul som asi 20l benzinu a prestalo ma to baviť okrem toho že sa to je*alo a to som mal nie obyčajny ale upraveny športový
ale začali sa uvoľnovať šroby praskla nádrž potom som ho predal a chalan mi pisal že čo som mu to predal že mu odpadli obidva výfuky a že mu popraskali všetky plasty atď.
jednoducho kup si babetu a budeš radšej na babete si to viac užiješ a je to aj praktickejšie
never tým predavačom a ostatným že to ide 80km/h ide to max 50km/h a to som lahky ak maš viac kg tak pojde menej .....z riadenim som nemal problem akurat že raz som sa šiel poškarabať a neudržal som to jednoducho jednou rukov a drbol som a dosť si spálil nohu lebo je to male a besne
ak možem poradiť za tu cenu fakt babettu a budeš mi ďakovať potom
///edit asi som mu neskoro poradil ale neham to tu ked som toho toľko písal aj pre ostatných ktory by chceli spraviť tu chybu a kupiť si tu vec čo volaju motorka
jednoducho kup si babetu a budeš radšej na babete si to viac užiješ a je to aj praktickejšie
never tým predavačom a ostatným že to ide 80km/h ide to max 50km/h a to som lahky ak maš viac kg tak pojde menej .....z riadenim som nemal problem akurat že raz som sa šiel poškarabať a neudržal som to jednoducho jednou rukov a drbol som a dosť si spálil nohu lebo je to male a besne
ak možem poradiť za tu cenu fakt babettu a budeš mi ďakovať potom
///edit asi som mu neskoro poradil ale neham to tu ked som toho toľko písal aj pre ostatných ktory by chceli spraviť tu chybu a kupiť si tu vec čo volaju motorka
-
RATZINGER666
Darca
tak zase nemozno hadazat vsetko do jedneho vreca, ak si mal nejaky vrak za 100e (vazne som aj take nasiel), tak sa nediv, ze to nic nevydrzi... kazdopadne existuju firmy, ktore vyrabaju aj zavodne stroje a tie su spolahlivostou aj vykonom uplne niekde inde... jedna z najdostupnejsich bude asi www.blata.cz ...
7000sk ešte slovenske boli vtedy ....maš pravdu teraz možu byt lepšie alebo inak te drahšie su lepšie ale zas prečo dať 500e ked za te peniaze ma už velku motorku na ktorej sa viac povozí po kopcoch a tak
Zdravím vás! Chcem sa spýtat , ci by som mohol jazdit na minibike po poli (ci mi nic policajti nespravia). Jedna sa vlastne o rovnu polnu cestu mimo verejnej komunikácie. Ja si osobne myslim, ze ked som s tym na poli, vodicak mi k takej motorecke
netreba. Ak sa náhodou mylim, prosím oprvate ma !!!! 
po poli ? Pokial to je evidovane ako polna cesta tak mozno pokuta 200-1000 eur a zadrzanie vodicaku 1-2 roky alebo mensia pokuta zalezi na koho natrafis ... a pokial ta polna cesta nieje evidovana cesta tak to je tak na 1-8 rokov basy
Tie zakony su fakt premyslene
Ide oto ze ked si chces zajazdit tak daj o par eur viac a kup si nejaku 125 bez tp co fakt ze ide ... a s tym ta nechytia
-
D4vid
Medium Star
Kto vám dá na poli pokutu?
basu mozes dostat maximane rok a to ak jazdis po lese alebo po polnohospodarskych pozemkoch, vztahuje sa to aj na pristupove cesty k poliam, resp. lesne cesty, teoreticky flojdi ta mozu zastavit a pokutovat hocikde, druha vec, netusim co chces robit s minibikeom na poli 
-
RATZINGER666
Darca
yoggy: polovnik Ta moze akurat tak zastrelit 
syfon: uz som videl aj taky radoby terenny minibike, asi myslel to...
syfon: uz som videl aj taky radoby terenny minibike, asi myslel to...
...no ja sa polovnikmi velmi dobre poznam a su to moji susedia
s ktorymi vychadzam priatelsky. Ale ak naozaj hovoríte, ze aj na poli meria policia rychlost
, mam vsetko páás a normalne ssa po ulici budem vozit
. A ta polna cesta, nie je do slova polna cesta, ale je to panelovka za domami 
tu nejde o rýchlosť omg
tu ide hlavne oto že to vrčí ako pí*a, jak cinkulárka a tým padom na teba zavolaju určite aspon 10 ludia policajtov a tý ta už spacifikuju, lebo stým nesmieš jazdiť
ked som to mal ja tak to prišlo ako velky tresk s ktorým možeš jazdiť aj po ceste, sam som natom bol v susednej dedine a stopli ma fizli a vpohode,(netrebalo nato vodičak ani AM) , potom o mesiac upravily že sa stým može jazdiť po cestách ale musí to byť osvetlene( čo však žiadny model vtedy nebol nvm ako to je teraz) a nakoniec spravili zákon že sa stým nesmie vôbec jazdiť , len na polných cestách, čo však pri tomto nemá zmysel , takže policajti ti nedaju žiadny odklad, maximalne ti daju pokutu, kedysi to bolo 20-30€ ale kedže naš novy policajny ***** sa nam postaral o pokuty 150-200€ tak to sa neoplati ani kupovať minibike
ked som to mal ja tak to prišlo ako velky tresk s ktorým možeš jazdiť aj po ceste, sam som natom bol v susednej dedine a stopli ma fizli a vpohode,(netrebalo nato vodičak ani AM) , potom o mesiac upravily že sa stým može jazdiť po cestách ale musí to byť osvetlene( čo však žiadny model vtedy nebol nvm ako to je teraz) a nakoniec spravili zákon že sa stým nesmie vôbec jazdiť , len na polných cestách, čo však pri tomto nemá zmysel , takže policajti ti nedaju žiadny odklad, maximalne ti daju pokutu, kedysi to bolo 20-30€ ale kedže naš novy policajny ***** sa nam postaral o pokuty 150-200€ tak to sa neoplati ani kupovať minibike
-
RATZINGER666
Darca
kikan: tak na co sa nas tu vypytujes, ked si taky sef? sadni a voz sa 
zaxman ma pravdu, to vrcanie je neskutocne otravne, mal to sused asi dva roky dozadu a vecne s tym jazdil iba v noci pod oknami...
zaxman ma pravdu, to vrcanie je neskutocne otravne, mal to sused asi dva roky dozadu a vecne s tym jazdil iba v noci pod oknami...